Visszatért a pop koronázatlan királynője
2012. február 04. 08:49
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
Gyerekek! Ne egyszer hallgassátok meg a számot. Minél többször halljátok, ti is rájötttök, hogy zseni a Nő. Egy kivetni valóm van vele: több M.I.A., kevesebb Minaj.
2012. február 04. 11:16
Madonna - még - mindig bomba formában van. Igazán nagy megtiszeltetés M.I.A-nak és Nickinek, hogy a pop hercegnőjével dolgozhattak együtt!
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. február 04. 11:42
Jesszus!
Miért vonuljon nyugdíjba az, akiben 1000x több a spiritusz, mint a futószalagon gyártott, tehetségtelen, unalmas Facebook és YouTube sztárokban? Menjenek inkább ők pl. havat lapátolni!
Jobb esetben, mindenki megörekszik. Majd, ha a a kollágái, kolléganői a laikusokat is nyugdíjba küldené vagy szociális otthonban látná legszívesebben, majd gondolkozzon el!
Semmi gond Madonnával. A dal nekem sem lesz a szívem csücske, de inkább ez, mint az autotune userek, irritáló Backstreet Boys klónók kínai vagy valamilyen ázsiai hamisítvány verziója és még lehetne sorolni a korszak divatsztárjait.
Sokan szeretik Madonnát, rájuk is kell gondolni!
Miért vonuljon nyugdíjba az, akiben 1000x több a spiritusz, mint a futószalagon gyártott, tehetségtelen, unalmas Facebook és YouTube sztárokban? Menjenek inkább ők pl. havat lapátolni!
Jobb esetben, mindenki megörekszik. Majd, ha a a kollágái, kolléganői a laikusokat is nyugdíjba küldené vagy szociális otthonban látná legszívesebben, majd gondolkozzon el!
Semmi gond Madonnával. A dal nekem sem lesz a szívem csücske, de inkább ez, mint az autotune userek, irritáló Backstreet Boys klónók kínai vagy valamilyen ázsiai hamisítvány verziója és még lehetne sorolni a korszak divatsztárjait.
Sokan szeretik Madonnát, rájuk is kell gondolni!
2 felhasználónak tetszik:
Johinna,
kriszti145
2012. február 04. 12:16
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Tisztelem Madonnát, mert tényleg ő a popkirálynője, de az elmúlt pár évben amit csinál, már nem igazán tetszik. Tényleg jobb formában van, mint a mai tucatsztárok, de szerintem is kinőtte már a "focisták fogdossák" időszakot...
2012. február 04. 12:42
Nekem még meg kell szoknom ezt az uj dalt. Első hallásra elég furcsa, de kitudja lehet ez is kedvencem lesz vagy épp nem.
2012. február 04. 12:47
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Madonna bomba formában van,és ez a szám is zseniális.Szóval ezt Nicki Minaj és M.I.A. veheti megtiszteltetésnek,mert nem mindennap történek velük ilyen jó dolog,hogy egy IGAZI pop énekesnővel dolgozhatnak.
2012. február 04. 13:48
Nekem a régebbi Madonna jobban tetszik, de hogy Nicki Minaj minek van ott mellette.. Nem érdemli meg a részvételt ebben a dalban...
2012. február 04. 15:16
Ahhoz képest ahány éves elég jól tartja magát Madonna. Nekem csak a klip és a Nicki Minaj rész most nem tetszik. Nem értem, hogy Nicki, hogyan vagy miként jön Madonnához. De ezektől eltekintve jó a szám.
2012. február 04. 16:23
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline |
Őszintén,nekem a régi Madonna jobban bejön. Azt meg még inkább nem értem,egy olyan nő mellett,mint Ő,mit keres Nicki Minaj. Elmegy,olyan,mint bármelyik mai szám. Sajnálom,de én maradok inkább a True Blue-nál.
2012. február 04. 17:29
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline |
Még hogy királynő? az eddigi számai is koppintsok voltak és szarok, a stílusát meg mindig Marilyn Monroe-ről lopta... Menjen már a süllyesztőbe ez az undormány!!!
2012. február 04. 18:00
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Kommersz. Igen valószínűleg az volt a célja hogy fülbemászó legyen,hogy eladható legyen és hogy a slágerlisták élére kerüljön. De én többet vártam volna tőle...Nicki szintén az eladhatóság miatt van benne.Mert most Nicki "menő".
2012. február 04. 19:04
bitchthebossúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 168560 offline |
a klipp tetszik, de szerintem Madonna rájöhetne már, hogy ehhez már túl öreg.. sokkal jobban bejött régebben.
2012. február 04. 20:54
Madonna eddig is bomba volt és ez most sincs másképp. A dal igazi nagy favorit lett nálam, a klippet pedig imádom. Szeretem Nickit is, de szerintem ő nem kéne ebbe a dalba, elront mindent, az ő durva hangneme nem tesz jót ennek a dalnak...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.