Rihanna leelőzte Lady Gagát
2012. február 04. 19:34
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Én nem annyira bírom Rihannát, bár a We Found Love száma eléggé jó lett. És tényleg igaz, hogy a Born This Wayt nagyon eltalálta Gaga és nagy volt a nézettsége, de a You and I és a Marry The Night nem lett akkor nagy szám, mint az előzőek.
2012. február 04. 20:18
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Rihannát jobban szeretem, mint Gagát, örülök, hogy megelőzte őt, de akkor JB-t is előzze le.
2012. február 05. 12:51
Én mondjuk Ririt jobban bírom mint Gagát, mert őt már rágebb óta ismerem + minden de ettől függetlenül Gagát is szeretem^^
2012. február 05. 15:09
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline |
@Krisztikehh98: Na idefigyeljél! ' Aki nem provokál azt nem veszik észre'
'Amúgy Rihannának azért nem kell idő a minőséghez, mert neki írják a dalokat, tehát amíg ő turnézik vagy valami, neki addig berendelnek dalokat, megírja valaki más és valaki fel is énekli neki demo-ban, meghallgatják a managerrel, ha tetszik nekik, és slágergyanús, elfogadják a dalt, és Riri is felénekli aztán egy albumravalót összeszednek, aztán megy is a gyártósorra. Gaga meg a turné alatt egy mozgó stúdióval utazott, és ott vette fel az új dalokat, amiket ő írt és rakott össze a producerek segítségével,akikkel már tökrégóta együtt dolgozik. Azért szerintem Ririnek egy kicsit egyszerűbb dolga van...'
'Amúgy Rihannának azért nem kell idő a minőséghez, mert neki írják a dalokat, tehát amíg ő turnézik vagy valami, neki addig berendelnek dalokat, megírja valaki más és valaki fel is énekli neki demo-ban, meghallgatják a managerrel, ha tetszik nekik, és slágergyanús, elfogadják a dalt, és Riri is felénekli aztán egy albumravalót összeszednek, aztán megy is a gyártósorra. Gaga meg a turné alatt egy mozgó stúdióval utazott, és ott vette fel az új dalokat, amiket ő írt és rakott össze a producerek segítségével,akikkel már tökrégóta együtt dolgozik. Azért szerintem Ririnek egy kicsit egyszerűbb dolga van...'
2012. február 05. 19:04
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Egyiket se szeretem igazábol
2012. február 06. 09:27
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Egyik nőt se tartom sokra, mindketten valamilyen módon a botrányaikkal jutnak egyre nagyobb hírnévhez. Ettől függetlenül mind Gagának, mind Rihannának nincs rossz hangja, de azokat, akik azért vannak címlapon, mert erotikus táncot lejtenek a színpadon, vagy spermakalapban mennek ki az utcára, alapból elítélem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 13. 12:25
Yay személy szerint én Rihanna-t sokkal jobban szeretem,mint Gaga-t,így ez számomra egy jó hír
2012. február 14. 19:42
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
ezen nem kell meglepődni <3 Rihanna foreveeeer <3
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.