Ed Westwicknek hiányzik a régi Chuck Bass
2012. február 05. 20:16
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nekem mindegy,hogy milyen én mindig szeretni fogom.
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. február 05. 20:17
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline |
Nekem mind1 én szeretem.<3
2012. február 05. 20:18
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline |
Én imádom akármilyen is
nicol bellox
2012. február 05. 20:20
Teljesen mindegy én így is úgy is imádom
nicol bellox
2012. február 05. 20:25
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Valahol szeretem ezt az új Chuck-ot is, hiszen már egy érett férfi, de a régi Chuck Bass az igazi, ez vitathatatlan.
2012. február 05. 20:29
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Szerintem az egész GG rengeteget változott az évek alatt. Az első két évad még tök jó volt, aztán a harmadiktól elkezdett romlani. A negyedik évad semmien volt, nem sok mindent tudok felidézni belőle, az ötödik is csak úgy van. A századik rész nagy csattanója is elmatradt. Az írók eltértek egy kicsit a helyes útról szerintem...
2012. február 05. 20:30
én szerettem a régi Chuck-ot és szeretem az új Chuck-ot is <3
2012. február 05. 20:39
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Hát igen, a régi Chuck Bass...én is imádtam, az új meg csak van, bele a semmibe. Tényleg állandóan Blair után fut, valamint nekem ez az egész Chair párosítás az agyamra megy. Róluk szól minden, elvileg a 4. évadban Serenáé a főszerep, de azért jó nagy hangsúlyt fektettek Blairre is. Nem mintha nem szeretném, de mint már előbb említettem, kezd az agyamra menni. Serenáról meg mi szól? Semmi. Pedig ő a kedvenc karakterem...
2012. február 05. 20:40
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
igen a régi Chuck<3 imádtam de most is:D
2012. február 05. 20:43
Lettuushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 224 Csatolások: 20 Azonosító: 132628 offline |
Szerintem mindenkinek hiányzik, és tényleg nagyon észrevehető a változás... A napokban nézegettem az 1-2. évadot, és tényleg viccesebb volt, de egyben gyerek is. A 3. évad elejétől kezdett megkomolyodni, és ez természetes, szerintem jót is tett neki, hiszen egyszer mindenki felnő. Ehhez kellett neki Blair... és ahogy ő mondta, nem Chuck Bass Blair Waldorf nélkül. Van egy érzésem, hogy ennek a nyilatkozatnak hatására a forgatókönyvírók elfognak gondolkodni a régi Chuck visszatérésén. Így vagy úgy, én mindenhogyan imádom. ♥
2012. február 05. 20:46
Lettuush
Szerintem mindenkinek hiányzik, és tényleg nagyon észrevehető a változás... A napokban nézegettem az 1-2. évadot, és tényleg viccesebb volt, de egyben gyerek is. A 3. évad elejétől kezdett megkomolyodni, és ez természetes, szerintem jót is tett neki, hiszen egyszer mindenki felnő. Ehhez kellett neki Blair... és ahogy ő mondta, nem Chuck Bass Blair Waldorf nélkül. Van egy érzésem, hogy ennek a nyilatkozatnak hatására a forgatókönyvírók elfognak gondolkodni a régi Chuck visszatérésén. Így vagy úgy, én mindenhogyan imádom. ♥
Egyett értek!!
Egyett értek!!
2012. február 05. 20:49
Nekem jobban tetszik a szerelmes,komolyabb Chuck Bass.
2012. február 05. 20:54
Nekem nagyon hiányzik, de ezt az arcát is nagyon szeretem.
2012. február 05. 21:03
Hát igen, nekem is hiányzik a "jó, öreg, vicces Chuck Bass". Bevallom őszintén az egész sorozatot miatta szerettem meg. Az ő karaktere fogott meg leginkább.
2012. február 05. 21:21
nekem is hiányzik a régi Chuck,de az újat is szeretem!
Blaire-rel nagyon cukik együtt!
Blaire-rel nagyon cukik együtt!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.