Madonna - Performs during Super Bowl XLVI Halftime Show in Indianapolis - February 5. 2012.
2012. február 06. 12:41
10 felhasználónak tetszik:
katara,
gonzales7,
MegaLadyGaga,
Horgi,
TYÜTYI2006,
kriszti145,
Jal,
AMaya,
Queen666,
happypeppi
2012. február 06. 13:42
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
Cynthia!!! KÖSZÖNET a képekért!!
Ez a NŐ ZSENIÁLIS!! A borzongás járt át mialatt néztem a fellépését!! Igen!! ez előadás és show volt egy-az-egyben!! Csak a zenéről volt szó! (nem volt meztelenkedés, maszturbáció, nyali-fali palikkal, malackodás meg hasonló baromságok - amit ma csinálnak ezek a s*gglyukból-szalajtott-idétlen-bamba-tini 'bálványok' mert úgy hiszik ez kell a zenéhez.) Szimplán a ritmus, a zene élvezete, egyszerűen önfeledt öröm sugárzott Madonna arcáról, h színpadon lehet és újfent bebizonyíthatja, h a zenének él! Büszke vagyok erre az ÉNEKES(!)NŐRE(!)!
mégegyszer köszi a képeket. ja és itt a videó a buliról: http://starity.hu/videok/10688-madonna-halftime-super-bowl-xlvi/
Ez a NŐ ZSENIÁLIS!! A borzongás járt át mialatt néztem a fellépését!! Igen!! ez előadás és show volt egy-az-egyben!! Csak a zenéről volt szó! (nem volt meztelenkedés, maszturbáció, nyali-fali palikkal, malackodás meg hasonló baromságok - amit ma csinálnak ezek a s*gglyukból-szalajtott-idétlen-bamba-tini 'bálványok' mert úgy hiszik ez kell a zenéhez.) Szimplán a ritmus, a zene élvezete, egyszerűen önfeledt öröm sugárzott Madonna arcáról, h színpadon lehet és újfent bebizonyíthatja, h a zenének él! Büszke vagyok erre az ÉNEKES(!)NŐRE(!)!
mégegyszer köszi a képeket. ja és itt a videó a buliról: http://starity.hu/videok/10688-madonna-halftime-super-bowl-xlvi/
2012. február 06. 13:59
fantasztikus volt!
kb.20 perc alatt bizonyította hogy az a szét hypeolt Lady Gaga sehol sincs hozzá képest!
elég sok Super Bowl-t láttam már de eddig ez a félidőben előadott produkció tetszett a legjobban Madonna egy ízig vérig profi előadó semmi kétség!
az egyik topikban írta valaki róla rosszindulatúan hogy ki van retusálva az új klipjében! háá tessék megnézni ezt a fellépést ez a nő csupa dinamika és izom!
kb.20 perc alatt bizonyította hogy az a szét hypeolt Lady Gaga sehol sincs hozzá képest!
elég sok Super Bowl-t láttam már de eddig ez a félidőben előadott produkció tetszett a legjobban Madonna egy ízig vérig profi előadó semmi kétség!
az egyik topikban írta valaki róla rosszindulatúan hogy ki van retusálva az új klipjében! háá tessék megnézni ezt a fellépést ez a nő csupa dinamika és izom!
2012. február 06. 23:37
Idézet (Cynthia @ 2012.02.06. 12:41)
2013. január 21. 12:43
realityisalwaysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.25. Hozzászólás: 41 Csatolások: 154 Azonosító: 44477 offline |
thank you :Bowing:
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.