Kováts Vera: „Bármitől be tudok rúgni!”
2012. február 08. 06:25
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
játsza az eszét a kiscsaj
2012. február 08. 07:12
Oszt a 17 évesek már vad bulikra járnak, és úgy berúgnak a bulikon, hogy valami szörnyű dolgot követnek el
2012. február 08. 08:53
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Édes istenem, mindenki csinálja itt a szentet, de vegyük már figyelembe, hogy 17 éves. Basszus, 17 éves koromban én is be tudtam rúgni két pohár bortól és be is rúgtam, ha alkalmam nyílt rá. Ebben a korban buli az élet és mindent kipróbál az ember, amit csak tiltanak. Ettől még felnőtt korában nem lesz rossz, vagy semmirevaló. Csak kamasz. Ennyi. Itt meg olyan sok álszent ember van, hogy öröm nézni.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 08. 09:12
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline |
Hát... ha azt hiszi hogy ettől nagyobb lesz, el kell hogy mondjam: az én szememben egy kis csitri, aki a sztárságra hajt... ' Amugy meg: Ki a szart érdekel hogy hogyan cs.szi el az életét?!
2012. február 08. 10:15
Azt hiszi h ha piál akkor felnőtt??? Szerintem egy felelőtlen gyerek aki most h híres azt hiszi h mindent megtehet, de az előbb v utóbb visszafog ütni, úgy jár mint Miley h nagyon elszalad vele a ló. De hát ő tudja. Én őszintén ellenzem az alkoholt meg a többit, az nem igaz h csak attól lehet jól érezni magunkat egy bulin
2012. február 08. 11:59
Sally95 egyetértek!! Wicky99 van benne valami!!
Én úgy gondolom, hogy ez az ő élete, csak alkoholista ne legyen a végén!!Bár ahogy olvastam gyengén bírja az a piát!! De hát ő tudja, nekem ettől nem lesz semmi bajom, hogy ő iszik!!
Én úgy gondolom, hogy ez az ő élete, csak alkoholista ne legyen a végén!!Bár ahogy olvastam gyengén bírja az a piát!! De hát ő tudja, nekem ettől nem lesz semmi bajom, hogy ő iszik!!
2012. február 08. 12:55
nagylilluci2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 168750 offline |
Hát én szeretem Verát de nem ilyenek képzeltem,meg neki is szurkoltam az x-factorba
2012. február 08. 13:21
nem annyira sszeretem Verát...nem is fogom...aki szereti, annak csak ennyit mondok: ,,sohase legyen neki Vera példakép"; azt gondolom, hogy megfelelő magatartása kéne hogy legyen...
2012. február 08. 13:38
Gratulálok,reklámozza csak még jobban!
És amúgy meg ezt a Kováts Verát csak egy szóval tudnám jellemezni,ez pedig a kétszínűség lenne.(többek közt )
És amúgy meg ezt a Kováts Verát csak egy szóval tudnám jellemezni,ez pedig a kétszínűség lenne.(többek közt )
2012. február 08. 13:51
Én ezt az információt az Ő helyében nem hoztam volna nyilvánosságra...
2012. február 08. 13:54
Gratulálok ahhoz, h bár 17 éves, ő is ugyanolyan agyatlan, mint a legtöbben ebben a korban.
Attól, h még tini, lehetne benne egy kis komolyság, főleg, h már híres. Látszott rajta, h fel sem fogta, h mi az X-faktor valódi tétje, annyira gyerek még, h az hihetetlen!
Ha meg már kijátszotta az apját, legalább tartsa meg magának.
Attól, h még tini, lehetne benne egy kis komolyság, főleg, h már híres. Látszott rajta, h fel sem fogta, h mi az X-faktor valódi tétje, annyira gyerek még, h az hihetetlen!
Ha meg már kijátszotta az apját, legalább tartsa meg magának.
2 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
Lizania
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.