Kováts Vera: „Bármitől be tudok rúgni!”
2012. február 08. 16:29
Lena999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 146304 offline |
ettől még nem lett nagy lány, és ugyanúgy kiskorú maradt,amúgy meg egy évet még miért nem tud kibírni alkohol nélkül, aztán majd ha betöltötte a 18-at akkor meg már a bulikon alkoholt is ihat
2012. február 08. 16:45
Nem azzal van a gond, hogy be szokott alkalmanként rúgni, elvégre 17 éves. Hanem azzal, hogy sztár létére még hirdeti is, az elvakult fanok pedig kitudja, hogy ezzel az infóval mit kezdenek.
2012. február 08. 16:50
én is ittam már, de csak mértékkel
egyébként egyetértek Sissi112 - vel
egyébként egyetértek Sissi112 - vel
2012. február 08. 16:56
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline |
Sissi112:
egyetértek!
egyetértek!
2012. február 08. 17:28
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline |
Sztem nem kéne, de tényleg most minek ezek a rosszindulatú hozzászólások. Mindenki nézzen tükörbe és úgy majd mondhatjátok.
Sissi112 én is egyetértek. Fogadjunk h most a hozzászólók fele is ezt csinálja minden hétvégén.
Sissi112 én is egyetértek. Fogadjunk h most a hozzászólók fele is ezt csinálja minden hétvégén.
2012. február 08. 17:37
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (mévi0616 @ 2012.02.08. 17:28)
Sztem nem kéne, de tényleg most minek ezek a rosszindulatú hozzászólások. Mindenki nézzen tükörbe és úgy majd mondhatjátok.
Mások nevében nem tudok szólni.De én soha nem iszom részegre magam.Elismerem,hogy bulikban én is szoktam alkoholt inni,de mértékkel,és soha nem iszok többet a kelleténél.Egyébként nekem nem az a bajom Verácskával,hogy alkoholt iszik,igyon,minden fiatal szokott.Nekem az a bajom,hogy nyílvános rendezvényem többett ivott a kelleténél.És valljuk be,hogy nem kellene néhány hónapos ismertség után ilyet csinálnia.
2012. február 08. 18:11
Igyon, ha akar, nem érdekel, de nyilatkozni róla...Magát járatja le.
2012. február 08. 18:23
jane199új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 167875 offline |
a kis csicska lángos... nyugodj meg Vera, sosem leszel egy nem irritáló person. semmi baj. majd megszokod. csak annyit kérünk, hogy ne nyilatkoz, sőt tűnj is el a médiából
2012. február 08. 18:29
Miért nem készítenek minden egyes részeg tinivel interjút ezentúl?
Ki ez a Verácska?
Ki ez a Verácska?
2012. február 08. 18:40
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Most mi van? MIndenki beleköt Verába amiért nm steril e téren és 17 évesen ivott már alkoholt? komolyan, elovassátok egyálatlán hogy mit irtok? Én 10 éves koromban már kipróbáltam a felnőtt peZsgőt és bevallom nagyon finom Nálunk a 7. osztályos gyermekek szilveszterkor holt részegek és teljesen normálisnak számít ez másokhoz viszonyítva. S most meg nektek azzal van bajotok hogy 17 évesen behúzott 2 pohárral Én még akkor se kötnék bele ha ittas állapotban kivettek volna a saját fellépéséről. Én is egyetértek pár előttem szólóval- van aki most hétvégén is ezt fogja csinálni
2012. február 08. 18:47
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
Like me,neked gratulálok,ha neked az normális,hogy 13(!!) éves gyerekek holtrészegek.Nem baj,úgy látszik, nekik az lesz za életük,hogy itt ragadnak,és útszéliek lesznek.Szerintem szánalmas ez a csaj,utálom, és 17 évesen nem kellene részegnek lennie-vagy ha igen,ne verje nagy dobra.Egy-egy pohár az ő korában még belefér,de ez nem.Hallott már az alkohol szervi hatásairól?Szerintem azt se tudja,hogy egy üveg brandy még őt is kpes egyhuzamra megölni....Nem látott elég magyar példát?Higyjétek el,én már láttam,és hát, nem valami szép.Hát,ha neki ez kell,ahol whisky-t a kezébe,és holtrészegen fetrengjen.Nem azzal van a baj,hogy néha iszik,hanem azzal,hogy részeg.
2012. február 08. 18:53
Kittus0826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 165310 offline |
hahóó emberek...Vera 17éves érett lány.Igen,nagyon is jó,hogy a szülei szigorúan nevelték,mert így kell ezt csinálni.Az,hogy elmegy bulizni,és megiszik egy pohár pezsgőt vagy netán bort vagy netán koktél,az nektek már fúú de részeg?..neharagudjatok meg,sajnálom Verát abból a szempontból,hogy ő sztár és mostmár mindenhonnan csak a kamerák és a fotósok figyelik őt..hány olyan fiatal lány és srác van,aki még a 15-öt sem töltötte be,még személyije sincs,de már hétvégéről hétvégére holtrészeg..én azt mondom,hogy Vera szülei az,akikről példát lehet venni.Mennyi fiatal van most akiknek a szülei mindent megengednek,de hát igen szabadválasztás van,döntse el mit akar,de az,hogy Vera itt-ott megiszik egy koktél vagy egy pohár bort,hát abba már nekösetek bele,légyszíves.
2012. február 08. 19:15
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
Utálom Verát,szal el se olvastam...:DDDD
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.