Kováts Vera: „Bármitől be tudok rúgni!”
2012. február 10. 12:32
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline |
én úgy tudom hogy rendes lány volt a x faktor előtt... csak mert híres nem kellene olyanná válnia mint a legtöbben. így 30 éves korára olyan lesz mint pamela anderson (ivás szempontjából)
2012. február 10. 18:23
dorka99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 323 Csatolások: 553 Azonosító: 164946 offline |
ez hülyeség!a blikk terjeszteni kezdte aztán mindenki rákapott erre a témára.miért kell már ilyen fiatal lányt ilyenekkel vádolni?amúgy aki ezt beveszi,ajánlom hogy olvasgassa kicsit Vera facebook oldalát,mert ott is leírta hogy kamu a cikk.
2012. február 10. 21:34
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
hát most mit mondjak ré... fiatal... élje az életet úgy ahogy akarja... de gondolkozzon... nem lehet példakép... ha ilyen napvilágot lát.. már mint jó példakép.. de nem cink.. Miley-nak is vannak bakijai.. innen tudjuk hogy ők is emberek ... ezért lehet felnézni rájuk... ha bár én ezt a csajszit nem bírom... de ő tudja.. am. ha nagy szigorral fogják a szülők a gyereküket, annál jobban elszaladhat velük a ló...
2012. február 10. 22:22
hát ez szánalmas....kis ... ez a kováts vera.megcsinált ,,sztárocska" aki még nem tudja miről ciki nyilatkozni és miről nem.XD
2012. február 11. 14:49
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline |
Egyetértek veled!
lucaa96
hát ez szánalmas....kis ... ez a kováts vera.megcsinált ,,sztárocska" aki még nem tudja miről ciki nyilatkozni és miről nem.XD
lucaa96
2012. február 11. 15:11
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Nagyon büszke lehet magára.A tojáséj még a fenekén,de már iszik mint a gödény.És ez hír.Vegye észre magát,mert fél év múlva azt sem fogja tudni senki sem hogy ki ő.
2012. február 11. 15:20
Nem kitaláció a Blikkbe fénykép is van róla.. Szerintem meg elég gáz amit művel.. Pixie Buue egyetértek
2012. február 11. 17:04
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
..jéé..nemgondoltam volna RÓLA XD
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.