Lady Gaga közösségi portált indít
2012. február 08. 22:01
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
íMinek ennyi oldal? Ott van a FaceBook meg a twitter. nem hinném hogy ezen az oldalon személyesebbé tudná tenni a kapcsolatot mint azokon. Azt meg nem hinném, hogy minden rajongójának személyesen válaszolna vissza. Nem lenne elég ideje arra. Ez egy újabb indok, hogy megint róla beszéljenek.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. február 08. 22:11
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Nem tudom az ő döntése szerintem jó ötlet ..
2012. február 08. 22:42
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline |
Hm ez nagyon jó ötlet ^^ <3
Corny4
A facebookot a sztárok nem szokták használni,mert ott több fake is lehet. A rajongók nem tudják ki az eredeti és ki nem:) És szerintem ez egy egész jó ötlet. A rajongók mindent imádnak,amit GaGa kitalál, "csinál",mert az különlegesebb,mint a Twitter.^^ Lehet,hogy nem tud mindenkinek válaszolni,de legalább érdekli a dolog és igyekszik.Talán azért jobb még ez az oldal,mert így tényleg csak azok vannak ott,akik szeretik és,ha van olyan rajongója,akinek nincs twitterje...Ha szereti Gagát ide mindenféleképpen jön.
Azaz nekem ez a véleményem.
Corny4
A facebookot a sztárok nem szokták használni,mert ott több fake is lehet. A rajongók nem tudják ki az eredeti és ki nem:) És szerintem ez egy egész jó ötlet. A rajongók mindent imádnak,amit GaGa kitalál, "csinál",mert az különlegesebb,mint a Twitter.^^ Lehet,hogy nem tud mindenkinek válaszolni,de legalább érdekli a dolog és igyekszik.Talán azért jobb még ez az oldal,mert így tényleg csak azok vannak ott,akik szeretik és,ha van olyan rajongója,akinek nincs twitterje...Ha szereti Gagát ide mindenféleképpen jön.
Azaz nekem ez a véleményem.
2012. február 09. 07:30
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Isten nyugosztalja a sajtót. Nagyon érdekes, hogy ez hírnek számít. Jason Isaacsnek saját fóruma is van, ahová belép és válaszolgat a rajongói kérdésére. Emma Watson weboldalával is ez a helyzet. Arról vajon miért nem ír senki cikket?
2012. február 09. 10:01
Én szeretem Gagát, de ennyire nem h regisztráljak erre az oldira meg amúgy is semmivel sem leszek közelebb hozzá , mint bármelyik más portálon...
2012. február 09. 17:33
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline |
'Aztán majd az emailre szórják a vegyél lédigagás slozipapírt, lédigagás légfrissítővel, mert az milyen jó lesz neked üzeneteket '
Aki nem szereti, nem fog regisztrálni az oldalra!
Aki nem szereti, nem fog regisztrálni az oldalra!
2012. február 09. 18:52
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Igazad van diaft! jó lenne regisztrálni!
2012. február 10. 11:52
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
na arra kiváncsi leszek!!! D
2012. február 10. 15:48
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline |
Candies: Egyetlen olyan Világ sztár aki annyira IMÁDJA a rajongóit, hogy vesz nekik ennivalót, csinál nekünk oldalt, válaszol a levelekre, nevet add a rajongóknak (ő kezdte el, aztán leutánozták), csinál nekünk kis videókat, és sok más dolog! Mondj olyan sztárokat akik ennél többet tesznek le a rajongóikért?! Ő az egyetlen aki ezt csinálja a Szörnyeivel!
2012. február 10. 17:01
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Óóó én meg már hányszor próbáltam de nem enged!!!
2012. február 10. 18:01
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (divaft @ 2012.02.10. 15:48)
Candies: Egyetlen olyan Világ sztár aki annyira IMÁDJA a rajongóit, hogy vesz nekik ennivalót, csinál nekünk oldalt, válaszol a levelekre, nevet add a rajongóknak (ő kezdte el, aztán leutánozták), csinál nekünk kis videókat, és sok más dolog! Mondj olyan sztárokat akik ennél többet tesznek le a rajongóikért?! Ő az egyetlen aki ezt csinálja a Szörnyeivel!
Tom Felton, Emma Watson, Jason Isaacs ...
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.