Néha az ismeretségnek is vannak hátrányai. Hiába lett a twilightbeli szereplése miatt népszerűbb, éppen emiatt maradt le egy szinte rá írt karakterről Kellan Lutz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kellan Lutz nem játszhat az Éhezők viadalában
2012. február 10. 14:22
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. február 10. 14:25
Heh, ez van ha valaki túl híres!! amúgy meg igazuk van....
2012. február 10. 14:44
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
hát szerintem jogos, hogy nem akarják hogy legyen valami közös pontja a filmeknek. van millió meg egy színész majd csak találnak jobbat
2012. február 10. 14:50
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nahát, most írtam meg pár perce és meg is jelent.
Egyébként szerintem hülyeség valakit azért távol tartani egy szereptől, mert egy másik sikeresebb filmben szerepelt. Akkor az összes sikeres sorozat és film szereplője ne vállaljon más filmet?
Egyébként szerintem hülyeség valakit azért távol tartani egy szereptől, mert egy másik sikeresebb filmben szerepelt. Akkor az összes sikeres sorozat és film szereplője ne vállaljon más filmet?
2 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
saii
2012. február 10. 14:56
Szegény, ilyan hülyeség miatt, kirakni szegényt a filmből, hát ez sz*m*ts*g!!!
2012. február 10. 15:04
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Hát ez hülyeség. Mármint abszolút nem értem, hogy most miért is ne játszhatna más filmekben, azért mert már egy filmje befutott... Mondjuk én őt nem is igen tudnám elképzelni Galeként, lehetséges hogy pont azért nem őt választották, mert ugye mindenki már szinte azonnal a twilighthoz kapcsolja az arcát..
2012. február 10. 15:29
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Én nem láttam a Twilight-ban, mert nem nézte meg, de ha szerepelt benne csak tehetséges lehet, ha meg tehetséges inkább örülnének, hogy el akar vállalni egy szerepet a produkciójukban. Na meg ez nekik is reklám. Szóval nem értek egyet velük.
2012. február 10. 15:53
Szerintem Gale-nek egyáltalán nem lett volna jó.Olvastam ezt a könyvet és szerintem remek választás volt Liam Hemsworth Gale szerepére.És Peeta szerepére is tökéletes Josh Hutcherson.Igaz a Kattnisst eljátszó színésznőt nem nagyon ismerem de a trailerből nagyon megtetszett a csaj.Azt hiszem Jennifer Lawrence hívják!I♥Éhezők Viadala!
2012. február 10. 16:00
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.02.10. 14:50)
Nahát, most írtam meg pár perce és meg is jelent.
most komolyan ezért nem szerepelhet, mert a Twilight-ban szerepelt?? ugyan mááár ez hü**eség!!
egyet kell értenem Bessie-vel!! mivel ha vki híres lesz egy film miatt, akkor nehogy már ne kapjon másik szerepet, mert más filmekben is befutott!! Ez baromság...
Grrr..
2012. február 10. 16:09
Egy kicsit furcsa Kellan-t elképzelni Gale szerepében, de ez tényleg elég marhaság..
2012. február 10. 16:38
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"ki van zárva, hogy ő is részese legyen a produkciónak, ugyanis nem akarják, hogy bármilyen közös pont legyen a két sorozat között"
Ez csak PR szöveg, valójában Bessie nem engedte, hogy játszon benne, mert más tervei vannak vele
Ez csak PR szöveg, valójában Bessie nem engedte, hogy játszon benne, mert más tervei vannak vele
2012. február 10. 16:52
hát ez nem semmi.biztos rosszul eshetett neki.erre mondják a "HIRNÉV ÁTKA."
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.