A hazugságon alapuló rágalmak és az elmúlt hét lejárató hadművelete betette Attilánál a kaput, ezért Verára tette a kendőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Vera ellen küzd meg Attila
2012. február 18. 00:25
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Ess ki Vera, könyörgöm! Ezek a kreált hisztijei, s problémái már unalmasak, sőt az is, hogy állandóan mártírt próbál magából tenni. Nem körülötte forog a világ, ezt értse már meg végre!
2012. február 18. 00:25
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Na takarodj ki fele Vera már ennek is el jött az ideje Hajrá Atti!♥
2012. február 18. 00:31
eva lucianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.28. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 146424 offline |
Atilla dobd ki Verat es meg kell nyerned a jatekot nagyon drukkolok egy rajongod
2012. február 18. 00:45
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Van Isten! Remélem kitakarodik a Vera. Undorító és álszent a viselkedése.
2012. február 18. 00:56
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
"olyan erővel kötötte rá a feszengő Attila, hogy az érzékeny lelkű majdnem maga alá csinált."
ezt lehetett volna szebben is fogalmazni..
szánalmas amit vera csinált az elmúlt napokban. szerintem attila nem is őt vitte volna ki ha nem csinálja. mindegy, remélem kint marad. meg azt is remélem, hogy utána fecó fog kiesni..
ezt lehetett volna szebben is fogalmazni..
szánalmas amit vera csinált az elmúlt napokban. szerintem attila nem is őt vitte volna ki ha nem csinálja. mindegy, remélem kint marad. meg azt is remélem, hogy utána fecó fog kiesni..
2012. február 18. 07:05
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Remélem Vera már kint fog maradni!!!!
2012. február 18. 07:17
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Attila nagyon béna volt, ami a kihívás monológját illeti. Az eddigi legrosszabb beszédet hallottam tőle, pedig Serike is gáz volt! Most már essen ki Vera..a döntéssel egyetértek.
2012. február 18. 08:36
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Szerintem meg nyugodtan kieshet az Atilla. Senkinek nem kell oda. Az meg vicc, hogy Verára mondja azt, hogy ő csinálja a veszekedéseket, amikor ő is ugyanúgy csinálja, sőt...
Vera egy belevaló csaj, sokan ezt a viselkedést képmutatóságnak, vagy undorító viselkedésnek találják. Nem álszent, ami a 'szívén az a száján' és még sorolhatnám, hogy szerintem miért ő a legjobb játékos!
Vera egy belevaló csaj, sokan ezt a viselkedést képmutatóságnak, vagy undorító viselkedésnek találják. Nem álszent, ami a 'szívén az a száján' és még sorolhatnám, hogy szerintem miért ő a legjobb játékos!
2012. február 18. 08:41
Ez szerintem nagyon jo valasztas volt, de azt szeretnem, hogy Vera essen ki.
De minden esetre hajra Csaba, Seherezade.
De minden esetre hajra Csaba, Seherezade.
2012. február 18. 09:03
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Legalább nem Csabit viszi..ez a mártíros duma olyan unalmas, Attila csak ennyit mondott neki? Nem láttam..
Am Vera fog kiesni de aztán visszemennek szval tőle sem szabadulunk meg..sztem Attila-Csaba-Seri lesz a fináléban, és hát sajna Attila fog nyerni
Am Vera fog kiesni de aztán visszemennek szval tőle sem szabadulunk meg..sztem Attila-Csaba-Seri lesz a fináléban, és hát sajna Attila fog nyerni
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.