Weboldal készítők
2013. szeptember 07. 21:23
Az első weblapom Lapunk.hu -s volt 2-3 évig,aztán törölték.Aztán jött a Blogspot.com vagy Blogspot.hu nem tudom,hogy melyik a helyes,na mindegy... abból sok oldal/blogom van,de nem használom.Most elkezdtem G-Portállal dolgozni,szerintem elég egyszerű dolgozni vele
1 felhasználónak tetszik:
JudithJMunoz
2013. október 30. 18:10
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.08.21. 14:02)
Szerintem kezdőknek legegyszerűbb a Microsoft FrontPage.
Aki profibb, annak pl. Joomla, vagy ahogy írták előttem: a Jegyzettömb.
Aki profibb, annak pl. Joomla, vagy ahogy írták előttem: a Jegyzettömb.
Igazat megvallva én nem merültem bele eddig a kódolásba, így a grafikus szerkesztőknél maradtam. Namo webeditor egy régi változatát használom mindmáig, amire nekem kell, arra bőven jó. A kódban csak javítgatni szoktam, nagyrészét grafikus felületem rakom össze meg kitakarítom a mocskot belőle.
2013. október 31. 07:15
Austin and Allyvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 213186 offline |
Én a G-portált és a Webnodét szoktam használni! Meg talán még az e-oldalt!
JudithJMunoz
2015. január 01. 13:04
Én az iwk.hu-t használom.Nagyon jó próbáljátok ki!!!
KianaEmmert
2015. január 01. 13:40
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Elég sokáig Gportálon tevékenykedtem, mostanában inkább magamnak csinálom a weblapot. Notepad++, TotalCommander és Photoshop, és már meg is van minden, ami kell. (plusz egy jó tárhely)
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
JudithJMunoz
2015. április 05. 21:14
A gportalosoknak üzenem:
Valakit szeretnék megajándékozni 50 kredittel.(tudom nem valami sok, de gondolom van akinek jól jönne) Nem kell sok mindent tenni érte csak valamilyen rajzprogrammal kidíszíteni egy húsvéti tojást, részleteket heartharbor.gportal.hu itt találtok Akit érdekel annak hajrá c: /még nem hivatalos info, de lehet tervezek egy közönség díjat is további kreditekért/
Egyébként jómagam is (mint látjátok) használom a gportált mert a világ leggyorsabb dolga, de tényleg egy css kód és általában megy mint az álom. Sajnos mostanában egyre kevesebb időm van a webelésre
Valakit szeretnék megajándékozni 50 kredittel.(tudom nem valami sok, de gondolom van akinek jól jönne) Nem kell sok mindent tenni érte csak valamilyen rajzprogrammal kidíszíteni egy húsvéti tojást, részleteket heartharbor.gportal.hu itt találtok Akit érdekel annak hajrá c: /még nem hivatalos info, de lehet tervezek egy közönség díjat is további kreditekért/
Egyébként jómagam is (mint látjátok) használom a gportált mert a világ leggyorsabb dolga, de tényleg egy css kód és általában megy mint az álom. Sajnos mostanában egyre kevesebb időm van a webelésre
JudithJMunoz
2015. augusztus 23. 22:54
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Én is a Weebly híve vagyok.
JudithJMunoz
2015. október 02. 19:10
nightwicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 250285 offline |
Még 10 éve volt egy menő Tokio Hoteles oldalam a Gportalon, azt de szerettem Imádtam designokat készíteni, meg hasonlók
Van pár jó, letölthetős weboldal keret dolog, mint az e107 vagy a Joomla. Ha nem akarok beállítgatni csak töltögetni, akkor a webs.com -ot használom, szerintem az is jól használható és ügyes
Megnéztem ezt a linkelt iwk-t és lehet kipróbálom
Van pár jó, letölthetős weboldal keret dolog, mint az e107 vagy a Joomla. Ha nem akarok beállítgatni csak töltögetni, akkor a webs.com -ot használom, szerintem az is jól használható és ügyes
Megnéztem ezt a linkelt iwk-t és lehet kipróbálom
2018. március 17. 12:38
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline |
Bem annyira mondanám annak,de tmulbr
JudithJMunoz
2018. március 17. 12:43
Én a G-Portálon kezdtem, majd átköltöztettem az összes oldalamat a Flaunt.nu-ra.
2018. március 18. 11:57
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Én ha jól emlékszem, lapunk.hu-n kezdtem aztán közben volt egy oldalam a mindenkilapja.hu-n. Egyszer próbáltam Gportal-t, de nem sokáig használtam.
Azóta nem is volt oldalam, csak blogjaim a bloggeren.
Azóta nem is volt oldalam, csak blogjaim a bloggeren.
2024. október 04. 12:39
kingroomvnúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 24.06.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 458531 offline |
Thank you so much for the useful information
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.