Megérkezett Selena és Justin közös videója
2012. február 20. 22:37
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
én úgy bírom ezeket az amerikaiakat.....hogy ennyi szabad idejük van....nincs jobb dolguk??? és ezért vannak oda a sok tinik....amúgy meg Selenának semmi hangja....autotune 4ever!!!
2012. február 20. 22:45
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Már megint a téves infók...ez nem VIDEOKLIPP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez Selenának és barátainak a kedvenc száma ezért Alfredo Flores megígérte még régebben h csinálnak hozzá egy baráti videót. Semmi másról nincs szó,jóban vannak az énekesnővel is. Nem értem miért kell állandón a hülyeséget megírni.Komolyan
SELENA FANOK,
MIVEL EZ AZ OLDAL EGYRE NAGYOBB BAROMSÁGOKAT ÍR EZÉRT HA VALAKI KÍVÁNCSI HOGY VALÓJÁBAN MI TÖRTÉNIK SELENÁVAL AZ KÉRDEZZEN NYUGODTAN.
Nem érdekelnek az útálkozók mert szánalmasak,de az hogy még csak nem is valós infók,cikkek jelennek meg Selenáról az roppantul bosszantó.
Ez Selenának és barátainak a kedvenc száma ezért Alfredo Flores megígérte még régebben h csinálnak hozzá egy baráti videót. Semmi másról nincs szó,jóban vannak az énekesnővel is. Nem értem miért kell állandón a hülyeséget megírni.Komolyan
SELENA FANOK,
MIVEL EZ AZ OLDAL EGYRE NAGYOBB BAROMSÁGOKAT ÍR EZÉRT HA VALAKI KÍVÁNCSI HOGY VALÓJÁBAN MI TÖRTÉNIK SELENÁVAL AZ KÉRDEZZEN NYUGODTAN.
Nem érdekelnek az útálkozók mert szánalmasak,de az hogy még csak nem is valós infók,cikkek jelennek meg Selenáról az roppantul bosszantó.
2012. február 20. 22:49
Egyébként... én is legalább annyira unatkozok, mint ők.
2012. február 20. 23:24
Regina94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 127588 offline |
ez amúgy nagyon cuki lett de már nem azért nem leszólni akarom Justint..de mit feszített a karján? na jó nem leszek ünneprontó tényleg jó lett az egész
2012. február 20. 23:34
Szilvi.novakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 163150 offline |
szerintem aki nem tudja hogy valójában milyenek az amerikaiak az inkább ne nyilatkozzon!! Amúgy meg tök jó lett )
2012. február 21. 06:48
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
sztem nemkéne ócsárolni h mire van szabadidejük mire nem!!!
Nekik most ez tetszett meg ha Pl.: te kötögetnél akkor most nekünk is szidnunkkéne az anyukádat vagy mi?
-.-"
egyépként egész jó!
Nekik most ez tetszett meg ha Pl.: te kötögetnél akkor most nekünk is szidnunkkéne az anyukádat vagy mi?
-.-"
egyépként egész jó!
2012. február 21. 07:35
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
jAJ ez most egy világ szenzáció!!!!!
2012. február 21. 07:35
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Most külön nem fogok utálkozóként feltűnni, mert jó hangulatomban vagyok. Ezt az egész videót mindenki lehúzná, ha nem lenne benne Ashley, Justin, és Selena, mert ahogy megcsinálták, az egy vacak. Ennek ellenére persze juj de jó, meg édik, meg cukik, meg minden, legalább tudnak szórakozni szabadidejükben...
2 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Black Hearth2
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.