Megérkezett Selena és Justin közös videója
2012. február 21. 20:16
jajj annyira imádom.*.* kb. tegnap óta ezt hallgatom folyamatosan, és nem tudom megunni. tök jól összerakták az egészet, ahogy idétlenkednek, és az egész klip is nagyon tetszik. (eredeti verziója is)
2012. február 21. 20:42
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Tudtam, hogy valami hiányzik az életemből! Hát egy Selena - Justin videó! Végre teljes lehet az életem!
2012. február 21. 20:59
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
a szám nagyon fasza !!!! a kllip pedig aranyos Ashley félbevágta az eseményeket.nekem nagyon tetszik akárki akármit mond ők jól szórakoztak!
2012. február 21. 21:02
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
kedvenc számom lett egyből!!!!!!!!!!!!!
2012. február 21. 21:26
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline |
Ha ezt a videót nem láttam volna, tuti már nem lennék itt. Kész zseniális mestermű. Nem tudom, hogy ez miért vicces, szerencsétlenkednek. Viszont Ashley és Carly miatt néztem meg csak, de csalódtam
2012. február 22. 00:13
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
_ToTo_
Tudom mi a videóklipp nem kértem a megmagyarázását főleg mivel az írásodból kivettem hogy pontosan érted mire akartam célozni a hozzászólásommal. Lehet Neked mindegy mert utálod őket (bár azért minden cikknél itt vagy ami róluk megjelenik...) de szerintem fontosnak kéne lenni hogy az információk pontosabbak legyenek és ne vezessenek félre.
Tudom mi a videóklipp nem kértem a megmagyarázását főleg mivel az írásodból kivettem hogy pontosan érted mire akartam célozni a hozzászólásommal. Lehet Neked mindegy mert utálod őket (bár azért minden cikknél itt vagy ami róluk megjelenik...) de szerintem fontosnak kéne lenni hogy az információk pontosabbak legyenek és ne vezessenek félre.
2012. február 22. 07:58
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
szerintem szánalmas
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 22. 12:39
rerererereúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 141355 offline |
Én imádom! Mióta megjelent folyamatosan nézem! És szidhatjátok őket, hogy így Selena, úgy Bieber, de ha ők nem említik meg Carly Rae Jepsen-t twitter-en, nem hülyeskednek 2 videóba is úgy, hogy ez a szám megy alatta sose ismeritek meg a 'Call Me Maybe'-t, pedig igazán jó szám. Ja, és szegény Carlos Pena-t (Big Time Rush) és Alfredo Flores-t meg se említik a cikkben, pedig övék volt a munka nagyobb része ))
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.