Selena Gomez új tetoválást varratott
2012. február 27. 23:36
Lehet hogy az amerikai fiatal sztároknál most a tetoválás a divat.De még jó, hogy Selena nem viszi túlzásba ezt a divathullámot úgy mint Miley. Szerintem ez a kis tetoválás még pont belefér. Nem túl kirívó,feltűnő és a szimbólum jelentése "örökre benned van".
2012. február 28. 08:48
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline |
Na már ő is kezdi ?
Nem elég hogy egy tinipopsztár Miley már el is rontotta ezzel a karierjét ?
Nem elég hogy egy tinipopsztár Miley már el is rontotta ezzel a karierjét ?
2012. február 28. 11:19
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Pixie Buue és csak hogy tudd Sel normálisan énekel
2012. február 28. 11:29
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline |
Pixie Buu Neki jó hangja van normálisan énekel meg jajj nem kell féltékenykedni a hangjára ha gyakorolsz neked is jó hangod lesz D
2012. február 28. 11:31
Gondolom imádják a tetoválók a tinisztárokat, ekkora munkáért kár felkelni.
2012. február 28. 16:27
Kedves Dance Of Life!
Az nem így megy 'ha gyakorolsz,neked is jó hangod lesz' valaki így születik,hogy szép hangja van,és van olyan akinek nincs. Attól,mert a szobádban kornyikálsz nem lesz jó hangod Ja és a jó hangot is énektanár képzi A tetoválásról annyit,hogy sztem helyes,csak nem lehet látni,de egy szivecskében mit lehet elrontani
Az nem így megy 'ha gyakorolsz,neked is jó hangod lesz' valaki így születik,hogy szép hangja van,és van olyan akinek nincs. Attól,mert a szobádban kornyikálsz nem lesz jó hangod Ja és a jó hangot is énektanár képzi A tetoválásról annyit,hogy sztem helyes,csak nem lehet látni,de egy szivecskében mit lehet elrontani
2012. február 28. 18:02
Sel mindig valami ilyesmi tetkókkal rukkol elő. ilyeneket még énis szoktam raajzolni tollal a kezemre. de amúgy nagyon cooL
2012. február 28. 18:54
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2012.02.28. 11:19)
Pixie Buue és csak hogy tudd Sel normálisan énekel
http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI igen,igazad van remek hang.Nem is értem hogy ideáig miért nem kapott Grammy-t..
ez vicces
2012. február 28. 18:58
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Idézet (Dance Of Life @ 2012.02.28. 11:29)
Pixie Buu Neki jó hangja van normálisan énekel meg jajj nem kell féltékenykedni a hangjára ha gyakorolsz neked is jó hangod lesz D
Te édeske!
Először is tanulj meg írni,meg akkor még annyira sem fogod vinni mint Selena,az anyja segglyuka nélkül.Először és utoljára mondom hogy Buue a nevem.A második pedig,igen,évek óta énektanárokhoz járok,voltam pár koncerten,és CD felvételen,és eltaláltad biztos azért mert ilyen 'jó' akarok lenni mint a te kis kedvenced.
Neked ajánlom figyelmedbe ezt a videót.Igen,csodálatos
http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI
S.Z.Á.N.A.L.O.M A K.Ö.B.Ö.N
1 felhasználónak tetszik:
anna21
2012. február 28. 19:02
Idézet (Eni96 @ 2012.02.28. 16:27)
Kedves Dance Of Life!
Igen,eléggé sokat kell gyakorolni,amire úgy néz ki hogy Selena lusta,mégis milliók imádják.Kimondottan az énektanáromnak kilencvenszer jobb hangja van,és csak egy zongora mögött ül.Bár ő szenvedély miatt csinálja,nem a pénzért mint Selena.
2012. február 28. 19:04
Pixie Buue: Selena igenis tud énekelni:
http://www.youtube.com/watch?v=v_gsLkxv5VI
De persze, mindíg csak akkor kell bírálni Selly-t mikor nincs olyan jó passzban...
A tetkó pedig aranyos
De persze, mindíg csak akkor kell bírálni Selly-t mikor nincs olyan jó passzban...
A tetkó pedig aranyos
2012. február 28. 19:17
Idézet (viksy3 @ 2012.02.28. 19:04)
Pixie Buue: Selena igenis tud énekelni:
A tetkó pedig aranyos
A tetkó pedig aranyos
Ha ez jó
És ember annyiszor rossz passzban nem lehet
1 felhasználónak tetszik:
anna21
2012. február 28. 20:00
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline |
reméljük h tényleg lehet majd látni egy közelebbi képet.
2012. február 28. 20:24
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
Már bocs, de ez a cikk arról szól, hogy Selenának tetoválása lett, nem értem miért kell minden egyes róla szóló vagy hozzá kapcsolódó cikkben lehordani őt a sárga földig, és negatívumokat írni róla állandóan. Most komolyan, nem unjátok még?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.