Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein
2015. június 05. 22:04
HUNGARIANRusherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 244574 offline |
Mi az a One Diriction? A Beatles-t ismerem, a BTR-ről már hallottam, de ilyen One Diriction-ről még soha,elég gáz lehet ...
2015. június 12. 12:08
BTR Rusher Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.08. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 244657 offline |
Utálom a One Direction-t /1D/én csak a Big Time Rush miatt mentem volna el de mindenki arra megy amit kedvel és arra akit kedvel.
2015. június 15. 14:09
Idézet (Cukkancs Nyuflancs @ 2015.06.05. 16:40)
Nem értem Directionereket... Mit szerettek annyira a One Direction-ban? :/ Valaki itt említette, hogy majdnem olyanok mint a Beatles. Hát ezzel egyáltalán nem értek egyet. A One Direction csak egyetlen egy fiúbanda a sok közül, míg a BEATLES egy korszakalkotó zenekar, egy IGAZI ZENEKAR, maguk játsszák a zenét is, nem pedig gépek. A BTR vs. 1D dologról meg csak annyit, hogy szerintem a BTR a nyerő, mert nekik TÉNYLEG van hangjuk, nem úgy mint az 1D srácoknak, akiknek gépekkel tökéletesítik a hangjukat. Megnézném, hogy melyik banda lenne a jobb élő adásban (természetesen a BTR). Erről ennyit.
Még valami: UTÁLOM A ONE DIRECTIONT, ÉS HIÁBA IS MONDTOK AKÁRMIT, A VÉLEMÉNYEM NEM FOG VÁLTOZNI. AZ 1D EGY NYÁLAS 4 VAGY 5 KIS KÖCSÖGBŐL ÁLLÓ BANDA SZERŰSÉG!!!
Aki pedig rosszat mond a BTR-ről, az egy HATALMAS TAPLÓ!
----The End----
Még valami: UTÁLOM A ONE DIRECTIONT, ÉS HIÁBA IS MONDTOK AKÁRMIT, A VÉLEMÉNYEM NEM FOG VÁLTOZNI. AZ 1D EGY NYÁLAS 4 VAGY 5 KIS KÖCSÖGBŐL ÁLLÓ BANDA SZERŰSÉG!!!
Aki pedig rosszat mond a BTR-ről, az egy HATALMAS TAPLÓ!
----The End----
Hm, én is mondhatnám rád, hogy tapló vagy, mert leszóltad a One Directiont.
És miért nincs az 1D- nek hangja? Én is szeretem a BTR-t, nincs velük bajom, de azért nem hinném, hogy sokkal jobb hangjuk van, mint a srácoknak.
És nem, nem vagyok rózsaszín ködben, de te se ess túlzásokba.
2015. július 12. 09:10
Rusher Girl Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 246233 offline |
HMMMMMMMMM az nem jó hogy az 1D is ment a BTR-el mer´t arra számítani lehetett hogy ez lesz mert ugye bár most a One Direction a meno meg minden de akkor azért még a tobbieket nem kell lemondani mert még ok is lehetnek híresek,és ez 1 plusz pont volt az 1D-nek mert még így is azt bizonyították hogy csak ok végettuk mentek el de ez is csak a BTR miatt van mert ok csak egy kis jó dolgot akartak hogy buli legyen még egy bandával meg minden de ha ez van belole ez szornyu .Egyébként a BTR azt is mondta hogy nem volt valami jó az 1D-vel turnézni *-*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.