Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein
2012. március 01. 15:41
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Idézet (Meree @ 2012.03.01. 15:19)
A BIG TIME RUSH EGY SENKI AZ ONE DIRECTION-hoz képest:O Azért az 1D mégis csak tett le már valamit az asztalra... a big time rush meg maradjanak a színészetnél...
Nem akarok én bele kötni, de ha jól tudom a One directionnak eddig csak 1, a Big Time Rushnak pedig 2 albuma jelent meg. És a Big Time Rush már mozifilmet is forgatott. Ha rákeresnél nem kevés díjat is nyertek eddig, ráadásul sorozatuk is van, bírom én mindét bandát, de jobban végig gondolva a Big Time Rush több mindent tett le az asztalra eddig.
2012. március 01. 15:51
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
igaz nagyon szeretem a 1D-t
de ez azért elég nagy bunkóság a rajongóktol..
viszont most nagyon nagy 1D őrületvan mindenhol
eze kaz őrült rajongók.. -.-
de ez azért elég nagy bunkóság a rajongóktol..
viszont most nagyon nagy 1D őrületvan mindenhol
eze kaz őrült rajongók.. -.-
2012. március 01. 16:40
hűűűűha, csak nem felváltja valami a beaver-mizériát? ááá, hajrá kislányok, erre izgultok, mi?
mindkét együttes, de főleg a one direction olyan, mintha egy justin beaver-klónokból álló játszóház lenne a kisfiúknak. már komolyan nem tudom, melyikőjük a rosszabb.hihetetlen, hogy erre van igény.
mindkét együttes, de főleg a one direction olyan, mintha egy justin beaver-klónokból álló játszóház lenne a kisfiúknak. már komolyan nem tudom, melyikőjük a rosszabb.hihetetlen, hogy erre van igény.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. március 01. 16:59
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Én imádom a One Directiont de ezért nem mennék el egy Big Time Rush koncertre, mert ez nagyon szemétség.Biztos rosszul esett a BTR-nek hiszen még is csak az ő turnéjuk..
2012. március 01. 17:23
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
Hát mondjuk nem csodálkozom,hogy sokan csak a One Direction miatt mennek el a koncertekre.
Ők még csak mostanság futottak be,de tök meglepő hogy már milyen sok a rajongójuk...kicsit sajnálom a Big Time Rush-t. Én ha el mennék azért maradnék ő rajtuk is..
Ők még csak mostanság futottak be,de tök meglepő hogy már milyen sok a rajongójuk...kicsit sajnálom a Big Time Rush-t. Én ha el mennék azért maradnék ő rajtuk is..
2012. március 01. 17:52
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
A One Direction zenéje nekem valahogy nem jön be,nem is értem h miért pont őket kérték fel,a BTR zenéje nekem sokkal szimpatikusabb............
Tussz
2012. március 01. 17:54
Hallgasd végig az egész koncertet, vagy ne menj el rá, mert valószínűleg lett volna nem egy olyan ember, aki mindkét bandát meg szerette volna nézni és nem kapott jegyet. Plusz parasztoknak állítod be a Directionereket. Azokról nem is beszélve, akik vissza akarják most váltatni a jegyet, mert Zayn nem lesz ott 2-3 fellépésen.
Na mindegy, igazság szerint sajnálom a BTR-t, aranyos srácoknak tűnnek és rossz érzés lehet nekik, hogy az emberek 2/3-a a 1D-re kíváncsi a saját turnéjukon.
Na mindegy, igazság szerint sajnálom a BTR-t, aranyos srácoknak tűnnek és rossz érzés lehet nekik, hogy az emberek 2/3-a a 1D-re kíváncsi a saját turnéjukon.
2012. március 01. 17:56
sziszi szintyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 159798 offline |
De szemetek ezek az emberek akik csak kiseteltak
2012. március 01. 18:00
Dantavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 461 Csatolások: 8 Azonosító: 126346 offline |
én csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy mindenki ilyenekkel jön, hogy ki mennyit tett le az asztalra meg mennyire tehetséges vagy mennyi ideje híres! 1D nem "mostanság" lett híres, 2 éve voltak az angol x factorba!!! egyébként meg mind a két banda tehetséges szerintem és szerintem nem justin bieber klónok, mert bár nem szeretem bieberkét de szerintem a két banda de a bieberke is tehetséges! egyébként én személy szerint egyértelműen jobban szeretem a 1D, ami nem azt jelenti hogy nem szeretem a btr-t is! egyébként meg már bocsánat de jó annak aki vesz valamennyiért egy koncertjegyet aztán kisétál mert vége a 1D-nek... már megbocsásson ha ennyire sok a pénze akkor nem csak így "szórogassa" , hanem segítse meg a magyarokat!!! :DDD szóval a lényeg szerintem ezek az emberek nem bunkók, szimplán buták hogy megnézhetnének egy koncertet de kimennek közbe!
2012. március 01. 18:00
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline |
én nem mennék azért egy BTR koncertre hogy megnézem elő zenekarnak a one directiont!!! bírom őket de nem ennyire!
2012. március 01. 18:29
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Imádom a Big Time Rush ♥♥
Tussz
2012. március 01. 18:58
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Ez olyan nagy szemétség!Szeretem mind két bandát de szerintem a Big Time Rush sokkal jobb. Én a fél karomat adnám ha eljutnék ilyen koncertekre erre fel a rajongók csak az előzenekart nézik meg és punktum? Látom nagyon imádják ott Amerikába költeni a pénzt,ráadásul a nagy semmiért hisz az előzenekarok azok általába max fél órát koncerteznek de az igazi nagy koncert 2 óráig.Őszintén ha választanom kéne egy Big time Rush vagy One direction koncert között akkor a big time rush-t választanám! Most az jár az One direction fanoknak az eszükbe,hogy miért pont a BTR?
Mert,ők már régebb óta vannak a szakmába,ki tudja,hogy néhány év múlva melyik banda fog még a köztudatba maradni?Mert,most igen a tinilányoknak az 1D a menő!De mi van ha felbukkan Angliába egy újabb fiú banda akik egyből lesöprik őket a top listákról?Mert már csak ilyenek a tinilányok aki éppen a rivalda fénybe van követik és a másikat szépen faképpen hadják!Én ezekhez nem tartozok szerencsére!Én 10 éves korom óta imádom Casscadát és Avril Lavinget és nem úgy van,hogy most itt vannak a még 2 éve sem berobbanó beyoncé,selena gomez,rihanna!Mindig váltják a sztárokat hiába mondják,hogy igazi rajongók ha egyszer faképen hadják kedvenceiket!Aki igazi rajongó az akkor sem mondd le kedvenc sztárjáról ha feledésbe van!Ennyit a véleményemről!ja és az utolsó szó jogán ha nem az One Directiont vették volna be előzenekarnak akkor tuti,hogy most az igazi rajongók állnának ott a koncertjeiken.Én a fél karomat adnám,hogy lássam őket!A BTR!Nem az 1D hanem a BTR-t.
Mert,ők már régebb óta vannak a szakmába,ki tudja,hogy néhány év múlva melyik banda fog még a köztudatba maradni?Mert,most igen a tinilányoknak az 1D a menő!De mi van ha felbukkan Angliába egy újabb fiú banda akik egyből lesöprik őket a top listákról?Mert már csak ilyenek a tinilányok aki éppen a rivalda fénybe van követik és a másikat szépen faképpen hadják!Én ezekhez nem tartozok szerencsére!Én 10 éves korom óta imádom Casscadát és Avril Lavinget és nem úgy van,hogy most itt vannak a még 2 éve sem berobbanó beyoncé,selena gomez,rihanna!Mindig váltják a sztárokat hiába mondják,hogy igazi rajongók ha egyszer faképen hadják kedvenceiket!Aki igazi rajongó az akkor sem mondd le kedvenc sztárjáról ha feledésbe van!Ennyit a véleményemről!ja és az utolsó szó jogán ha nem az One Directiont vették volna be előzenekarnak akkor tuti,hogy most az igazi rajongók állnának ott a koncertjeiken.Én a fél karomat adnám,hogy lássam őket!A BTR!Nem az 1D hanem a BTR-t.
Tussz
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.