Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein
2012. március 12. 10:24
Dark Angel 16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 169523 offline |
Én nem tudom mi van velük, de én jobban szeretem a BTR-t! De a 1D se rossz de sztem akkor is a BTR jobb!
1 felhasználónak tetszik:
Tussz
2012. március 12. 15:00
De mire fel az 1D mánia? Olyan ritkasz@r számokat kreálnak, hogy embert lehet velük ölni, a BTR 100000000x jobb. A BTR legalább saját dalokkal tört be a köztudatba(meg egy sorozattal, de ez full lényegtelen), a ván direksön pedig különböző dalokat dolgoztak fel az angliai ikszfaktorban. Még a hangjuk is más, a BTR tök jó, a 1D pedig olyan lányos, mint egy melltartóbolt. Sőt, rosszabb is De még a külsejük is másabb, a BTR sokkal inkább hasonlít 4 enyhén hülye tinicsapathoz, a 1D pedig 5 hajléktalan kislányhoz. Most lehet, hogy bennem van a hiba, de nem értem, hogy mire ez a felhajtás a 1D körül...
2012. március 12. 16:16
WWE Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 169575 offline |
Hát nekem a Big Time Rush a mindenem (főleg James)
mert nagyon imádom a számaikat és a sorozatuk is nagyon vicces.Engem felvidítanak mindíg mikor rossz kedvem van. De szerintem az One Direction se rossz vanak jó számaik de a Big Time Rush a KIRÁLY.
mert nagyon imádom a számaikat és a sorozatuk is nagyon vicces.Engem felvidítanak mindíg mikor rossz kedvem van. De szerintem az One Direction se rossz vanak jó számaik de a Big Time Rush a KIRÁLY.
Tussz
2012. március 14. 17:20
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline |
One Direction
2012. március 22. 14:02
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Hát nekem a Big Time Rush a mindenem (főleg James)
Egyetértek!
Egyetértek!
2012. március 31. 22:27
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Szánalmasak.. a 1D és az ilyen rajongóik is.. Nem elég, hogy most kerültek csak figyelem központjába, de már most a csapból folynak.. tehetségtelenek, nem úgy mint a Big Time Rush.. lehet, hogy sokan nem szeretik őket, mert egy "szokványos" fiúcsapat (akkor ennyi erővel a 1D is az, na mindegy), de azt nem állíthatja senki, hogy nem tehetségesek, az 1D-vel szemben.. A Big Time Rush igazán megdolgozott a sikerért, őket meg csak felkapta a média.. fölöslegesen.. Ezek a rajongók pedig még szánalmasabbak.. amúgy meg abba gondoljatok/ vagy gondoljanak már bele, hogy milyen rohadtul sz*r érzés lehet a Big Time Rushnak, hogy agyon dolgozták magukat, hogy örömet okozzanak az embereknek és ezt kapják viszont.. ez rohadtul tud idegesíteni. Aki csak azért menne, vagy ment be, az egy SZÁNALMAS... ássák el magukat.
Tussz
2012. április 04. 17:38
Kittus 091új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 172629 offline |
Én imádom a Big Time Rush-t de kezdem megkedvellni a One Directiont is.Nagyon sajnálom a Big Time Rush-os fiúkat hogy az előzenekarukon volt a nagyobb figyelem!
2012. április 11. 19:27
Bár hogy is de a BIG TIME RUSH sokkal jobb mint az one directon.http://starity.hu/ AZ one directonnak viszont egyetlen egy daluk daluk jó az a tengerpartos.Viszont a BTR nek rengeteg fantasztikus és fergeteges daluk van . Pl:Any kind of guy, Paralyzed, Big time ,és még sorolhatnám . Szóval egyértelmű hogy a BIG TIME RUSH a tehetségesebb banda valamint hogy ebben a bandában vannak az igazi szívtiprók. Viszont be kell vallanom hogy az one dircton tol egyetlen egy dalt hallottam azt a tengerpartosat . Nem szép hogy így mondok róluk vélemény és hogy így különböztetem meg a két bandád .
Tussz
2012. április 13. 17:32
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én a BTR-t is nagyon szeretem, és az 1D-t is. Sőt imádom! ♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.