Úgy látszik, George nem veszi figyelembe, mit mond róla a világ, sőt szterinte az ilyen pletykák inkább viccesek, mintsem megalázóak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Clooney-t nem érdekli, ha melegnek hiszik
2012. március 03. 09:09
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline |
Nem értem, hogy mér hiszik őt melegnek! Ez nem igaz.
2012. március 03. 09:15
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
egyet értek vele. ez inkább vicces
2012. március 03. 09:15
pont ő lenne meleg, akinek több nője volt mint a róla ilyen pletykákat terjesztő újságíróknak együttvéve? ugyan már ...
2012. március 03. 09:45
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
ez tényleg inkább csak vicces
2012. március 03. 09:47
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nahát..ez inkább vicces:D
2012. március 03. 10:33
Pont ő lenne meleg?? Ez hülyeség, de egyben vicces is!!
2012. március 03. 11:19
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Nem igaz, nem akarom elhinni. Néha a falat tudnám vakarni a kedves médiától. Most, hogy elvállalt egy szerepet amiszerint meleget alakít, erre a témára vannak rászállva. Elég volt már ebből, lerágott csont és unalmas is. Színész és meleg pasit fog alakítani a filmben, ennyi lépjünk már tovább. Egyébként ha jól tudom, Brad Pitt is csatlakozik hozzá a filmben, ő is meleg lesz. Miért George-ra szállnak rá mikor ezzel a feltétellel Brad-re is lehetne mondani, hogy meleg? Egyiknek sincs alapja, mindenki tudja, hogy egyikük sem meleg.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. március 03. 14:05
flox87Kém |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.27. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 19 Azonosító: 128211 offline |
Elég fura, hogy pont őt gondolták melegnek, de mindegy véleményem szerint legyen boldog és engem se érdekelne ki mit gondol rólam, én tudom magamról az igazat annyi pont elég.
2012. március 03. 16:29
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline |
Én nem hiszem, hogy meleg lenne...
2012. március 03. 17:06
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Miért is érdekelné? Szinte minden hírességről azt állítják, hogy meleg. Jól teszi, hogy nem törődik vele.
2012. március 03. 18:33
Clooney is gay?
Eddig ez a nap poénja, miközben a pasi egy nézésével rabul ejti a "nőnet". *Hangsúlyozom, hiszen nem is a tiniket. Annyi nője volt már, mint égen a csillag. Panaszkodni pedig csak akkor panaszkodtak, ha a vietnámi malackáját többre nézte Clooney, mint őket. Egyébként egy meleg szerepet vállalt el. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lenne/lesz homárként. Elég élénk fantáziával vagyok megáldva (vagy éppen megverve) de Clooney-t piszok nehéz még csak elképzelni is abban a szerepben.
Eddig ez a nap poénja, miközben a pasi egy nézésével rabul ejti a "nőnet". *Hangsúlyozom, hiszen nem is a tiniket. Annyi nője volt már, mint égen a csillag. Panaszkodni pedig csak akkor panaszkodtak, ha a vietnámi malackáját többre nézte Clooney, mint őket. Egyébként egy meleg szerepet vállalt el. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lenne/lesz homárként. Elég élénk fantáziával vagyok megáldva (vagy éppen megverve) de Clooney-t piszok nehéz még csak elképzelni is abban a szerepben.
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
ophely88
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.