Magas sarkú cipők átka
2012. március 06. 18:27
Én a lapos és magassarkút is szeretem. Általában párnaponta váltogatom, bár most szinte egész télen csak magassarkúban voltam. De az is csak 5 centis, szóval nem olyan vészes.
2012. március 06. 18:39
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Utálom a magassarkúkat. Életemben egyszer volt a lábamon nem is volt olyan magas a sarka, de rettenetesen fájt tőle a lábam és összenyomorította az ujjaimat. Én inkább tornacipő párti vagyok.
2012. március 06. 18:54
nagyon tetszik a képen az a cipő...
ritkán hordok magassarkút de az viszont 9cm -es
ritkán hordok magassarkút de az viszont 9cm -es
2012. március 06. 18:57
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Én nem hordok magassarkút,max. különlegesebb eseményekre veszek fel,de még akkor sem mindig.Nagyon jó cikk lett,remekül leírtad a dolgokat.
2012. március 06. 19:01
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
én imádom a magassarkúkat, de sajna nem hordok mert így is majdnem 180 cm vagyok.
nekem ha magassarkú van a lábamon, akkor van egy idő mikor hihetetlenül görcsöl és fáj, és ha ennek vége van (1-2óra) akkor utána tudnám hordani akármeddig akarom mert nem fáj.
ha nem lennék ilyen magas szerintem én benne lennék ebben az egy hét alatt 40 órás magassarkúviselő csoportban imádom őket, dehát ez van
nekem ha magassarkú van a lábamon, akkor van egy idő mikor hihetetlenül görcsöl és fáj, és ha ennek vége van (1-2óra) akkor utána tudnám hordani akármeddig akarom mert nem fáj.
ha nem lennék ilyen magas szerintem én benne lennék ebben az egy hét alatt 40 órás magassarkúviselő csoportban imádom őket, dehát ez van
2012. március 06. 19:06
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
nagyon szépecske ez a cipő a képen nekem 1-2 nap után szörnyen fáj a magassarkútól a lábam,úgyhogy kösz,de kösz nem
2012. március 06. 19:09
Én nem nagyon szeretem a magassarkúkat egyetlen egyszer vettem fel de akkor is utána annyira fájt benne a lábam h majdnem megőrültem én inkább maradok az edzőcipőnél abban legalább normálisan lehet menni
2012. március 06. 19:23
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
nem egyszer volt már rajtam magassarkú,de mindig megbánom,hogy felvettem,mert minig feltöri a sarkamat
2012. március 06. 19:29
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
ink az edző cipők viszont a cikk nagyon jó lett
2012. március 06. 19:54
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline |
hát röhögni fogtok de nekem laposba inkább fáj a lábam mint magasba ... évek óta csak azt hordok ...
2012. március 06. 19:59
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
tornacsukkaa <3 *_*
2012. március 06. 20:04
én imádom a magassarkúkat,hordom is,nem túl sűrűn,de hordom,van hogy egész nap abban vagyok,de nem fárad el a lábam én szeret és nőiesebb,mint egy tornacipő..
2012. március 06. 21:13
Én már csak magassarkút vagyok képes hordani. A cikk kicsit ledöbbentett,de nem hinném,hogy holnaptól kezdve ezért visszatérnék a régi Converse cipőkhöz...SOHA!
2012. március 06. 22:23
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Nálam most pont adott ez a helyzet. Ballagásra már most gyakorlok, hiszen életemben nem volt rajtam magassarkú 5 percnél tovább, főleg nem 10 centis. Bevallom, én beleszerettem a látványába, még a fájdalmat is kezdem megszokni, de napi szinten biztos nem tudnám még hordani. Ha nagyobb leszek talán beválalaom egy-egy napra a suliba, de tényleg nem tudom elképzelni azt a jelenetet.
2012. március 06. 22:35
Úgy gondolom hogy egy kicsit túl negatívan van beállítva a téma - nem azzal vitatkozok hogy igazak-e vagy sem, mert nyilván igazak az állítások - viszont a dohányzás, az alkoholfogyasztás, stb is káros, mégis manapság elég nagy divatja van, ha azt vesszük hamarabb öl. Szerintem ennyit megérdemlünk mi nők, hogy kedvenc cipőinket hordhassuk
Egyébként bennem a magassarkú túl nagy kárt szerintem már nem tehet, a térdeim így is tropák, a lábujjaim is, habár nem sokat hordom ezt a fajta cipőt. Azért azokról az alkalmakról meg nem mondok le amikor ehhez van kedvem, főleg az egyik kedvenc - 14 centis sarkú - szandálomhoz.
De azért a balerina is tud kárt okozni, mondjuk az a fehér
Egyébként bennem a magassarkú túl nagy kárt szerintem már nem tehet, a térdeim így is tropák, a lábujjaim is, habár nem sokat hordom ezt a fajta cipőt. Azért azokról az alkalmakról meg nem mondok le amikor ehhez van kedvem, főleg az egyik kedvenc - 14 centis sarkú - szandálomhoz.
Idézet (szavy @ 2012.03.06. 15:30)
Szerencsére ez engem nem érint, mert télen-nyáron sportcipő, tornacipő, vagy balerina. Még ünnepségekre sem veszek fel magassarkút, mert nincs is. Ilyen alkalomra is van lapostalpúm, még ha az kevésbé elagáns is. 2006 novemberében, a szalagavatómon volt rajtam utoljára magassarkú, és jól ki is ment benne a bokám. Azóta rá sem nézek ilyen cipőkre.
De azért a balerina is tud kárt okozni, mondjuk az a fehér
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.