Justin Bieber édesanyja könyvet ír
2012. március 11. 07:28
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
hát...őőőő...izé ehhez nem tudok mit írni
2012. március 11. 09:37
Idézet (Holly Keller @ 2012.03.11. 01:40)
Szerintem az önpusztító kismamának is születhet egészséges gyermeke, de ez csak az én véleményem. Oké, hogy a drog és az alkohol roncsolja a szervezetet, mert ugyebár a drog az tönkre teszi a belső szerveidet (ezért nem lehet hirtelen halálkor ilyen esetben a belső szerveidet transzplantációs műtétekre felhasználni), míg az alkohol a májadat vágja tönkre. Biológia órán, de még fakton sem hangzott el az, hogy a magzat bármilyen károsodással is születne. Annyit megdumáltunk, hogy az alkohol az agysejteket pusztítja. Nagyon max, akkor károsodhat a magzat, hogyha az anya a terhesség alatt drogozik, iszik alkoholt és dohányzik. Ha előtte x ideig például rendszeresen ivott, de a terhessége alatt tiszta, akkor szerintem semmi akadálya annak, hogy egészséges gyermek születhessen. Amit feljebb írtál, hogy annak a hölgynek a gyermeke tulajdonképpen agysérült lett. Bármi előfordulhat ilyen esetben, mert lehet, hogy alapból a magzat volt beteg, csak későn vette észre az orvos, így az abortuszt már nem lehetett elvégezni. De ugyanezt az állapotot előidézheti például az oxigén hiányos állapot is, például akkor, amikor a gyermek fuldoklik a köldökzsinór által. Lehet, hogy nagyobb az esély szellemileg visszamaradott gyermek megszülésére, ha önpusztító életmódot élt előtte az anya, de ez szerintem már mind csak genetika. Öröklődések netovábbja, ahogyan az is előfordulhat, hogy esetlegesen az anya kromoszómái betegek. Ezek szerintem annyira összetett dolgok, hogy felesleges forszírozni őket, mert okozhatta több millió dolog, aztán lehet, hogy igazad van és a drog fogyasztás miatt szült olyan gyermeket az a nő, amilyet. De én speciel nem tudom elhinni, hogy ezt a terhesség alatt nem vették észre, mert csinálnak vagy ötezer szűrő vizsgálatot.
A X Factoros Rachel Crow anyja végigdrogozta a terhességét a kiscsajjal, Rachel drogfüggőként született, a kórházban szoktatták le. mégis makkegészséges, ha csak azt nem számoljuk bele, hogy kicsit hisztis.
2012. március 11. 12:03
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
kíváncsi lennék mi lesz a könyvben ,de kétlem ,hogy meg fogom venni
2012. március 19. 18:15
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Jobbra,balra vagy mindjárt a képernyőre hányjak?Komolyan,undorító ez az egész Bíber-cucc.Mert oké,hogy körömlakkot,parfümöt,taknyos tizennyolc éves fejjel már 49 életéről szóló könyvet csinál,de azért hogy már az anyja is?!Komolyan az agyam eldobom.De ami a legfájóbb hogy valaki be is dől neki.Fúú..
És nyugodtan lehet a 'meggyilkollakmertbántaniakarodaplátóiszerelmemetakiigazábólsz_rikafejemre" rajongói komik.Hidegen hagynak
És nyugodtan lehet a 'meggyilkollakmertbántaniakarodaplátóiszerelmemetakiigazábólsz_rikafejemre" rajongói komik.Hidegen hagynak
2012. március 19. 21:51
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
de vároom!! Kiolvasoom majd
2012. március 19. 22:06
írjon.. xDDD engem ő nem érdekel..x DDD de Justin annál inkább.. xDD ♥
2012. március 26. 16:44
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
tuti h nem olvasok bele..sőt meg se veszem
2012. május 28. 12:46
Dreamer 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 167224 offline |
Hát akkor mégegy könyv felkerült a "nem veszem meg, mert szar" listába!:"D
2012. június 07. 13:54
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Akkor a könyv a boldog időkről fog szólni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.