Dexter (2006 - 2013)
2007. január 14. 14:21
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Nekem Joe-ker és Bálint ajánlotta ezt a sorozatot, amit itt is megköszönök. Én nem vagyok akkor sorozatnézõ, mint itt sokan, de számomra az egyik legötletesebb és legjobb sorozat, amit eddig láttam, az alapötlettõl (egy sorozatgyilkos, aki sorozatgyilkosokat öl, bár ez keveset mond az egészrõl) az utolsó szereplõig. Na aki akarja, itt kidumálhatja.
2007. január 14. 14:44
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline |
2006os év egyik legjobb újonca volt a Heroes mellett. Jó sorozat, jó szereplõkkel (bár Rita néha már idegesítõ volt, nem éppen Dexhez illõ csaj ), viszont 12 rész miatt rövid idõ alatt ledarálható volt és csak nyáron jön a 2. évad
Amúgy ez egy könyvadaptáció, lehet be is kéne szerezni:
http://www.randomhouse.com/doubleday/dexter/
Amúgy ez egy könyvadaptáció, lehet be is kéne szerezni:
http://www.randomhouse.com/doubleday/dexter/
2007. január 14. 14:53
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet(ML @ 2007. January 14. - 14:21)
Nekem Joe-ker és Bálint ajánlotta ezt a sorozatot, amit itt is megköszönök. Én nem vagyok akkor sorozatnézõ, mint itt sokan, de számomra az egyik legötletesebb és legjobb sorozat, amit eddig láttam, az alapötlettõl (egy sorozatgyilkos, aki sorozatgyilkosokat öl, bár ez keveset mond az egészrõl) az utolsó szereplõig. Na aki akarja, itt kidumálhatja.
Sziasztok!
Egyetértek a jellemzéssel!
Bár nagy kedvencem Hugh Laurie, de nagyon drukkolok Michael C. Hallnak, hogy megkapja a Golden Globe-ot, mert félelmetesen alakítja a karaktert!
2007. január 14. 15:04
Ha már Joe-ker és sorozatjunkie: nemrég belefutottam az oldal legkritikusabb tagjának véleményébe.
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/01/07/ser...ling-4-dummies/
Ez a sorozat nekem kimaradt, talán valamikor megnézem, talán nem, mindenesetre ezen a kritikán jókat mosolyogtam. *visszavonul, és harmadszorra is megnézi a Rome 2x01-et*
Ez a sorozat nekem kimaradt, talán valamikor megnézem, talán nem, mindenesetre ezen a kritikán jókat mosolyogtam. *visszavonul, és harmadszorra is megnézi a Rome 2x01-et*
2007. január 14. 16:13
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline |
Idézet(Aribeth @ 2007. January 14. - 15:04)
Ha már Joe-ker és sorozatjunkie: nemrég belefutottam az oldal legkritikusabb tagjának véleményébe.
Olvastam, és pár szösszenettel egyetértek, de jócskán eltúlozta... A sztori és az "enyhén" beteg szitu miatt nem biztos, hogy mindenkinek van gyomra egy ilyen sorihoz, de ha vkit érdekelnek a picit különlegesebb, a befogadó-készség határait feszegetõ történetek, az kezdjen hozzá.
Ami pedig még inkább mellette szól, az az, hogy nem az volt a céljuk, hogy uazt a történetet x évadon keresztül húzzák halasztják (pl. Lost, Prison), hanem szépen kikerekítették a végére. Az pedig, hogy lesz második évad, a fõ karakterben rejlõ lehetõségeknek köszönhetõ.
Ezzel nem akarom lehúzni az említett másik két sorit - mert azokat is nézem - de a rétegtészta-effektus bizony sokak idegeit felõrli.
2007. január 15. 13:56
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline |
A szappanoperák kivételével minden sorozat egyedi. Ilyen a Dexter is. Jó sorozat nekem is tetszett. Jó alapra magas házat is lehet építeni. Viszont ha a falakból kispórolják az anyagot akkor a ház össze fog dõlni. Remélem a második évadban is minõségi lesz a cement. Hajrá. Én várom.
2007. január 16. 09:29
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Én az elsõ részen majdnem elaludtam... Nem rossz, csak az a rész elég lapos, unalmas volt. Legalábbis nekem. Talán kap még majd esélyt, de egyelõre hanyagolom.
2007. január 16. 13:50
Hesztiaanglomán |
Idézet(Necros @ 2007. January 16. - 09:29)
Én az elsõ részen majdnem elaludtam... Nem rossz, csak az a rész elég lapos, unalmas volt. Legalábbis nekem. Talán kap még majd esélyt, de egyelõre hanyagolom.
Ugyanígy voltam én is az elsõ résszel..el is gondolkodtam azon, h köszi, ennyit elég volt, de az utolsó képkocka miatt adtam neki még egy esélyt. Aztán annyira beszippantott, hogy másfél hét alatt végignéztem.
2007. január 22. 00:35
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline |
Daralva lestem vegig anno, ket nap alatt!
Elso resz nem volt annyira megfogo, de adtam rogton egy masodik eselyt, es nem bantam meg....cseppet beteg a sori, es nem igazan mondanam egyszerunek, talan pont ezert tetszett meg!
Ennyire ellentetes szemelyt ritkan latni szerintem...amugy meg tipikusan az a sorozat (mint a legtobb), hogy ha bejon, akkor lesni fogod, ha nem, akkor nagyon tavol maradsz tole!
Szerintem egyebkent nezzetek meg, sorozatgyilkos, aki nem feltetlenul akar sexelni a baratnojevel.....vagy kesobb a "veresszoba"....nagyon jol kitalalt dolgok vannak itt...nezzetek mindenkeppen!
Elso resz nem volt annyira megfogo, de adtam rogton egy masodik eselyt, es nem bantam meg....cseppet beteg a sori, es nem igazan mondanam egyszerunek, talan pont ezert tetszett meg!
Ennyire ellentetes szemelyt ritkan latni szerintem...amugy meg tipikusan az a sorozat (mint a legtobb), hogy ha bejon, akkor lesni fogod, ha nem, akkor nagyon tavol maradsz tole!
Szerintem egyebkent nezzetek meg, sorozatgyilkos, aki nem feltetlenul akar sexelni a baratnojevel.....vagy kesobb a "veresszoba"....nagyon jol kitalalt dolgok vannak itt...nezzetek mindenkeppen!
2007. július 12. 19:44
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Julie Benz-el.
Jó kis sorozat ez is, már amennyit láttam belõle, de folytatják is vajon? Mert mintha olyan pletykákat hallottam volna, hogy nem biztos.
Jó kis sorozat ez is, már amennyit láttam belõle, de folytatják is vajon? Mert mintha olyan pletykákat hallottam volna, hogy nem biztos.
2007. július 13. 09:45
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline |
De jó képek!! Köszi!
Agyament egy sori ... úgyhogy szeretem
Én is azt olvastam, hogy jön a folytatás!!
Úgy emléxem, hogy az imdb-n a 2. évad elsõ epizódjának már van címe is.
Sõõõõt azt is olvastam, hogy a Viasat3 elég merész és megvették a sorit, úgyhogy jön szinkronosan is.
Agyament egy sori ... úgyhogy szeretem
Én is azt olvastam, hogy jön a folytatás!!
Úgy emléxem, hogy az imdb-n a 2. évad elsõ epizódjának már van címe is.
Sõõõõt azt is olvastam, hogy a Viasat3 elég merész és megvették a sorit, úgyhogy jön szinkronosan is.
2007. július 13. 10:53
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Wow, köszi az infókat!
2007. július 13. 11:21
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline |
Idézet(Blamethevain @ 2007. July 13. - 10:53)
Wow, köszi az infókat!
itt az egyik cikk: Dexter a magyar tévében
2007. július 13. 11:32
Blamethevain |
2007. július 13. 12:11
Blamethevain |
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.