Demi Lovato a bántalmazás ellen harcol
2012. március 13. 22:29
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
ophely88,még csak most olvastam el amit írtál,hát elég "komikus" akkor ez a helyzet,de ezek szerint idén valamikor biztos megjelenik a film,mindenesetre nekem kb 1 év kéne még,hogy hivatalosan is megnézhessem ezt a filmet...de igazából nem is értem miért verik ilyen nagy dobra a korhatárt,hiszen kicsik is néznek felnőtteknek szólót... még sem lett bajuk belőle,legalábbis nekem nem... amúgy kösz a választ
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 13. 23:47
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Az egyetlen @ 2012.03.13. 22:29)
ophely88,még csak most olvastam el amit írtál,hát elég "komikus" akkor ez a helyzet,de ezek szerint idén valamikor biztos megjelenik a film,mindenesetre nekem kb 1 év kéne még,hogy hivatalosan is megnézhessem ezt a filmet...de igazából nem is értem miért verik ilyen nagy dobra a korhatárt,hiszen kicsik is néznek felnőtteknek szólót... még sem lett bajuk belőle,legalábbis nekem nem... amúgy kösz a választ
Igazán nincs mit. A probléma a begyepesedett gondolkodásban van, kérem szépen. Gyerek ne nézzen erőszakot, mondják a szülök. A híradóban, a filmekben és a sorozatokban is van de ez kifejezetten olyan film lesz, amiben sok a gyerekek lelkivilágát zavaró jelenet lehet. Szerintem itt a probléma és a besorolásnak sincs semmi értelme ha mindenki azt néz a tévében, amit akar. Felesleges korhatárolni. Nem kellene annyira félteni azt a gyereket, gyanítom, hogy ezerszer rosszabbat vagy hasonlót látott már filmekben vagy sorozatokban. Gondolom, mikor a filmet készítették, a rendezőben fel sem merült, hogy majd akadékoskodni fognak bizonyos emberek .. Én már hónapokkal ezelőtt olvastam erről és akkor sem voltam meglepve. Minden trash film átjön, mindenki nézheti de ha valaki jó filmet akar csinálni .. ez van. Magyarul nem tudom lesz-e, esetleg feliratosan, DVD-n de mint már mondtuk páran, ha erre a 4 sztárra tudnak csak hagyatkozni, nem érnek el vele sokat. Kiírkálják twitterre a sztárok, hogy megnézték a filmet vagy mindenki írja alá a petíciót, nem ér semmit sem. Akik a besorolással foglalkoznak, nem törődnek sem Ellen, sem Demi nevével. Én egyébként azt vártam, hogy többet tesznek érte, kis twitter bejegyzésekkel nem mennek sokra, max a petíciót aláíró személyek száma nő de ha komolyan gondolnák, ennél többre volna szükség, kampány videó a sztárokkal stb ...
Kívánom, hogy meg tudd valahogy nézni ha szeretnéd de a helyedben nem innék a medve bőrére ..
2012. március 16. 14:17
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Demi csodálatos lány, örülök, hogy felszólalt és cselekedett az iskolai bántalmazások ellen! Ez nagyon fontos és példaértékű! Tiszteletem Demi előtt, nagyon remélem, hogy sikerülni fog nekik összegyűjteni minél több aláírást, mert ez a dolog tényleg nagyon fontos, bántalmazások elfajulásából öngyilkosság is történhet!
2012. március 16. 14:20
Igaza van Hajrá Demiii
(szerintem ebből nem lesz semmi ) de azért drukkolok
(szerintem ebből nem lesz semmi ) de azért drukkolok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.