Starity

Demi Lovato a bántalmazás ellen harcol

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 13. 22:29 #61
Az egyetlen
Az egyetlen
★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺

StátuszEgy idézettel nem magyarázhatod meg a világ hibás működését.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 0
Azonosító: 152355
ophely88,még csak most olvastam el amit írtál,hát elég "komikus" akkor ez a helyzet,de ezek szerint idén valamikor biztos megjelenik a film,mindenesetre nekem kb 1 év kéne még,hogy hivatalosan is megnézhessem ezt a filmet...de igazából nem is értem miért verik ilyen nagy dobra a korhatárt,hiszen kicsik is néznek felnőtteknek szólót...biggrin.gif még sem lett bajuk belőle,legalábbis nekem nem...smileeee.gif amúgy kösz a választ
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 13. 23:47 #62
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Az egyetlen @ 2012.03.13. 22:29)
ophely88,még csak most olvastam el amit írtál,hát elég "komikus" akkor ez a helyzet,de ezek szerint idén valamikor biztos megjelenik a film,mindenesetre nekem kb 1 év kéne még,hogy hivatalosan is megnézhessem ezt a  filmet...de igazából nem is értem miért verik ilyen nagy dobra a korhatárt,hiszen kicsik is néznek felnőtteknek szólót...biggrin.gif még sem lett bajuk belőle,legalábbis nekem nem...smileeee.gif amúgy kösz a választ

Igazán nincs mit. A probléma a begyepesedett gondolkodásban van, kérem szépen. Gyerek ne nézzen erőszakot, mondják a szülök. A híradóban, a filmekben és a sorozatokban is van de ez kifejezetten olyan film lesz, amiben sok a gyerekek lelkivilágát zavaró jelenet lehet. Szerintem itt a probléma és a besorolásnak sincs semmi értelme ha mindenki azt néz a tévében, amit akar. Felesleges korhatárolni. Nem kellene annyira félteni azt a gyereket, gyanítom, hogy ezerszer rosszabbat vagy hasonlót látott már filmekben vagy sorozatokban. Gondolom, mikor a filmet készítették, a rendezőben fel sem merült, hogy majd akadékoskodni fognak bizonyos emberek .. Én már hónapokkal ezelőtt olvastam erről és akkor sem voltam meglepve. Minden trash film átjön, mindenki nézheti de ha valaki jó filmet akar csinálni .. ez van. Magyarul nem tudom lesz-e, esetleg feliratosan, DVD-n de mint már mondtuk páran, ha erre a 4 sztárra tudnak csak hagyatkozni, nem érnek el vele sokat. Kiírkálják twitterre a sztárok, hogy megnézték a filmet vagy mindenki írja alá a petíciót, nem ér semmit sem. Akik a besorolással foglalkoznak, nem törődnek sem Ellen, sem Demi nevével. Én egyébként azt vártam, hogy többet tesznek érte, kis twitter bejegyzésekkel nem mennek sokra, max a petíciót aláíró személyek száma nő de ha komolyan gondolnák, ennél többre volna szükség, kampány videó a sztárokkal stb ...
Kívánom, hogy meg tudd valahogy nézni ha szeretnéd de a helyedben nem innék a medve bőrére ..
2012. március 16. 14:17 #63
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4369
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Demi csodálatos lány, örülök, hogy felszólalt és cselekedett az iskolai bántalmazások ellen! Ez nagyon fontos és példaértékű! Tiszteletem Demi előtt, nagyon remélem, hogy sikerülni fog nekik összegyűjteni minél több aláírást, mert ez a dolog tényleg nagyon fontos, bántalmazások elfajulásából öngyilkosság is történhet!
2012. március 16. 14:20 #64
- törölt felhasználó -    
Igaza van smileeee.gif Hajrá Demiii biggrin.gif
(szerintem ebből nem lesz semmi biggrin.gif) de azért drukkolok wink.gif _nevet.gif
2012. április 07. 12:51 #65
- törölt felhasználó -    
Szép dolog ez Demi-től.smileeee.gif
2012. június 29. 17:31 #66
Mia csaje
Mia csaje
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥♥♥BOTDF!!!!!Dahvie♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 302
Azonosító: 151551