A One Direction saját műsort kap a Nickelodeonon
2012. március 15. 21:46
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
de örülök neki...
2012. március 15. 21:47
Marty1299_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 170605 offline |
Én örülök a sikerüknek, de... :SSS
nem kéne kiköltözniük Amerikába, amikor még Európában nem is turnéztak :SS
és teljesen egyet értek Hailie95 -tel... :S
de azért tényleg grat nekik, ettől még ugyanúgy Directioner maradok.
nem kéne kiköltözniük Amerikába, amikor még Európában nem is turnéztak :SS
és teljesen egyet értek Hailie95 -tel... :S
de azért tényleg grat nekik, ettől még ugyanúgy Directioner maradok.
2012. március 15. 21:53
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline |
Ne költözzenek ki Amerikába ( Nem szeretném
2012. március 15. 22:19
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline |
jujjj nagyon várom a sorozatot!!!!! de azért néha visszajöhetnének európába!
2012. március 15. 22:50
Most mondjam azt, hogy jujdejó?!
Először is nem tartom jó ötletnek, egyáltalán nem! Könyörgöm ne akarjanak már mindenkiből színészt aki énekes vagy fordítva...
Most miért akarnak egy Big Time Rush utánzat műsort?? Ne értsétek félre, nekem semmi bajom a BTR-el, de már kezd uncsi lenni, hogy először Jonas, BTR most meg One Direction, ami kb. ugyan arról szólna El sem tudnám képzelni őket a TV-ben, főleg ha valami borzalmas szinkronhangjuk lenne és műpoénokat kéne nyomniuk Fiúk maradjatok meg csak énekesnek, hiszen mi így szeretünk titeket
Először is nem tartom jó ötletnek, egyáltalán nem! Könyörgöm ne akarjanak már mindenkiből színészt aki énekes vagy fordítva...
Most miért akarnak egy Big Time Rush utánzat műsort?? Ne értsétek félre, nekem semmi bajom a BTR-el, de már kezd uncsi lenni, hogy először Jonas, BTR most meg One Direction, ami kb. ugyan arról szólna El sem tudnám képzelni őket a TV-ben, főleg ha valami borzalmas szinkronhangjuk lenne és műpoénokat kéne nyomniuk Fiúk maradjatok meg csak énekesnek, hiszen mi így szeretünk titeket
2012. március 15. 23:09
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Ez annyira gáz.Teljesen eladják magukat.Pedig többet vártam tőlük mikor az Xfaktorban voltak.
2012. március 15. 23:38
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Idézet (Fruzsiinah @ 2012.03.15. 21:20)
szuperszexi? ez jó vicc volt. menjenek csak senkinek nem fognak hiányozni
szexibb,mint a Jedward
De kinek mi.
1 felhasználónak tetszik:
TbRéku
2012. március 16. 00:00
"jáááhhjjj remélem nem költöznek amerikába, áááááh"
mért, akkor öngyilkosok lesztek?
le se szarnak titeket, oly mindegy, hogy a tengeren túlról vagy angliából kapják a pénzt
a legjobb az lenne, ha kilőnék őket az űrbe.
max két év, és már a kutya se lesz kíváncsi rájuk
mért, akkor öngyilkosok lesztek?
le se szarnak titeket, oly mindegy, hogy a tengeren túlról vagy angliából kapják a pénzt
a legjobb az lenne, ha kilőnék őket az űrbe.
max két év, és már a kutya se lesz kíváncsi rájuk
2 felhasználónak tetszik:
Enaa,
Black Hearth2
2012. március 16. 07:53
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Az hittem hogy reggelre lesz egy cikk amiben a fiúk visszautasítják a felkérést de sajna még nincs olyan cikk
2012. március 16. 08:11
Idézet (ItsLénaa @ 2012.03.15. 20:42)
Nagyon nem várom..
Miért kell tönkre cs*szni ezt a normális, tehetséges fiúbandát?! Én nem Big Time Rush-os srácokat akarok hallgatni, hanem One Direction-t. Ami nálam mérföldekkel jobb bármelyik bandánál is. Egy ilyen gagyi TV csatornán, ilyen nagy tehetséggel megáldott embereket?! Komolyan a pofám leszakad.
Miért kell tönkre cs*szni ezt a normális, tehetséges fiúbandát?! Én nem Big Time Rush-os srácokat akarok hallgatni, hanem One Direction-t. Ami nálam mérföldekkel jobb bármelyik bandánál is. Egy ilyen gagyi TV csatornán, ilyen nagy tehetséggel megáldott embereket?! Komolyan a pofám leszakad.
Tehetség? Nálam a tehetség szó Madonnánál kezdődik, vagy Michael Jacksonnál, és a mai esetleg jó hangú énekes/nőknél fejeződik be. Elismerem, hogy van hangjuk a 1D srácoknak, de nem ők a legjobbak. Ha a Nickelodeon tényleg olyan gagyi lenne, akkor nem hinném, hogy Amerikában a legnézettebb gyerekcsatorna lenne. És tudtommal a 1D-ért nem 20-30 éves nők rajonganak, hanem 17-16 alatt.
2012. március 16. 08:21
Ezeknek a tehetségteleneknek?? Minek műsor? Ezt nem értem. Nagyon gázak.. -.-""" És azok a nyálas számaik.. háát... -.-""""
A műsor biztos szar lesz. xDD
A műsor biztos szar lesz. xDD
2012. március 16. 08:40
csajszika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 156399 offline |
istenem...minek ezeknek musor
2012. március 16. 09:15
Vactoryaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 153270 offline |
Én nagyon szeretem őket, de nem hiszem, hogy ez jó ötlet.
Az már nem ők lesznek, meg el tudom képzelni, hogy milyen béna bugyuta lesz az a műsor:S Mint egy paródia gondolom.
Szerintem ez egyáltalán nem jó ötlet...
Az már nem ők lesznek, meg el tudom képzelni, hogy milyen béna bugyuta lesz az a műsor:S Mint egy paródia gondolom.
Szerintem ez egyáltalán nem jó ötlet...
2012. március 16. 09:28
Dancsyy97 szerintem meg a Jedward szexibb. ♥ xD passzentosgatyaa. xd
2012. március 16. 09:46
Egyetértek Vactorya. Szerintem nekik inkább zenélniük kéne, minthogy színészkedniük.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.