A One Direction saját műsort kap a Nickelodeonon
2012. március 16. 09:49
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
ennek most örülnöm kéne? o.O
2012. március 16. 10:15
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline |
Pillebaba98 igaz!! csak akkor menjenek amerikába ha csak kb 2.3 részes valami lessz az egész!! de hogy odaköltözzenek az senkinek sem tetszik köztük nekem sem..
2012. március 16. 10:57
Naaa erre kíváncsi vagyok szerintem inkább énekeljenek az sokkal jobb ♥♥♥
2012. március 16. 10:58
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Idézet (ItsLénaa @ 2012.03.15. 20:42)
Nagyon nem várom..
Miért kell tönkre cs*szni ezt a normális, tehetséges fiúbandát?! Én nem Big Time Rush-os srácokat akarok hallgatni, hanem One Direction-t. Ami nálam mérföldekkel jobb bármelyik bandánál is. Egy ilyen gagyi TV csatornán, ilyen nagy tehetséggel megáldott embereket?! Komolyan a pofám leszakad.
Miért kell tönkre cs*szni ezt a normális, tehetséges fiúbandát?! Én nem Big Time Rush-os srácokat akarok hallgatni, hanem One Direction-t. Ami nálam mérföldekkel jobb bármelyik bandánál is. Egy ilyen gagyi TV csatornán, ilyen nagy tehetséggel megáldott embereket?! Komolyan a pofám leszakad.
Teljesen egyetértek. Először örültem neki..de..
Elegem van, hogy Amerikának kell minden híres sztár..-.-"
Utálom azt az országot a nagyképű sztárjaikkal együtt.(tisztelet a kivételnek) A One Direction egy banda és nem színészkedni akarnak...Ők sokkal jobbak annál, hogy egy 8 évesek által nézett amerikai csatornán szerepeljen egy vígjátékba aminek minden második percében röhög a mű közönség.-.-" Hihetetlenül tehestégesek, hiszen még is csak a brit X-faktorba lettek harmadikak, amihez azért kell egy kis kitartás és énektudás.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
DisneyFans
2012. március 16. 11:21
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
tutti nézni fogom biztos nagyon jó lesz!
2012. március 16. 11:27
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
A Nickelodeon maradjon Spongyabobnál,de ugyanazt akarják velük csinálni,mint a Big Time Rush-al annak idején: A 1D egy EURÓPAI,ismétlem európai, Egyesült Királyságból,pontosabban Angliából származó banda,ő maradjon meg nekünk.
Én elsődlegesen nem az Egyesült Államokat szidom,ugyanis oda fogok költözni,miután végzek az egyetemmel, hiszen ott van lehetőségem újságíróként bizonyítani.De a Nickelodeon ezzel túl messzire ment,ezek a srácok egyediek,és nem kell őket belekeverni ebbe,a One Direction más kategória,teljesen messze állnak ettől!
Remélem,van a srácoknak annyi esze,hogy mégis kihátrálnak a dologból.Ők Európa elsődleges énekesei,grúz,azerbajdzsáni, koszovói, és belarusz rajongójuk is van,akik büszkék arra, hogy erről a kontinensről is vannak olyan tehetségek,akik megőrzik magukat,és nem adják oda mindenkinek.Az amerikai rajongók turnét,koncerteket kapnak,ezzel nincs is semmi baj,de a műsor kiverte nálam a biztosítékot,de ezért nem a fanokat,hanem a Nickelodeont okolom.Tunyacsáp és Spongyabob, meg Csillag Patrik miért nem elég jók nekik?
A sok unfollowért, ami Zaynt érte,viszont azok a tanulatlan majmok a hibások,akik megtették.Ennyi.
Én elsődlegesen nem az Egyesült Államokat szidom,ugyanis oda fogok költözni,miután végzek az egyetemmel, hiszen ott van lehetőségem újságíróként bizonyítani.De a Nickelodeon ezzel túl messzire ment,ezek a srácok egyediek,és nem kell őket belekeverni ebbe,a One Direction más kategória,teljesen messze állnak ettől!
Remélem,van a srácoknak annyi esze,hogy mégis kihátrálnak a dologból.Ők Európa elsődleges énekesei,grúz,azerbajdzsáni, koszovói, és belarusz rajongójuk is van,akik büszkék arra, hogy erről a kontinensről is vannak olyan tehetségek,akik megőrzik magukat,és nem adják oda mindenkinek.Az amerikai rajongók turnét,koncerteket kapnak,ezzel nincs is semmi baj,de a műsor kiverte nálam a biztosítékot,de ezért nem a fanokat,hanem a Nickelodeont okolom.Tunyacsáp és Spongyabob, meg Csillag Patrik miért nem elég jók nekik?
A sok unfollowért, ami Zaynt érte,viszont azok a tanulatlan majmok a hibások,akik megtették.Ennyi.
2012. március 16. 11:27
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
minden szót cenzúrázni kellene, ha leírnám a véleményem, ezért csak annyit: R*HADJ MEG NICKELODEON!
#1DStayInEurope
fiúk, please, maradjatok önmagatok. ♥
#1DStayInEurope
fiúk, please, maradjatok önmagatok. ♥
2012. március 16. 12:40
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Ezt nem hiszem el. Komolyan mondom mondom rosszul lettem amikor megláttam ezt a hírt. Directionerek, ennek abszolút nem kell örülni... Végre egy banda, akik mások, nem a tipikus tömegsztárok, de Amerika őket is be akarja szippantani, és azért is tömegsztárt akarnak belőlük csinálni. Ne költözzenek el, maradjanak itt, Európában, így valahogy mégis csak azt érzem, hogy itt vannak közel. Ez a szülőföldjük, ide tartoznak. Nem hiszem el. Amerika már mindent el akar venni tőlünk? Nem bírják elviselni, ha valami jó, és az nem az övék... És azt sem szeretném, ha a Nickelodeonon lenne műsoruk. Én alapból nem szeretem az ilyen sorozatokat, számomra túlságosan beállítottak, műek és most velük is ezt akarják csinálni? Arról nem is beszélve, hogy az énekléssel akkor mi lesz? A turnék, a koncertek, fellépések? Forgatás mellett nem igen lesz rájuk idejük... Bocsánat a hosszú kommentért, de egyszerűen ezt nem tudom elhinni. Csak abban reménykedem, hogy ez is csak egy rossz tréfa volt, és nemsokára a srácok bejelentik, hogy nem igaz az egész. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy minden nap 8-10 éves kislányok fogják őket lesni a tv-ben, és azon tanakodni, hogy melyikük a cukibb... Azt még azonban el kell mondanom, hogy én akkor sem fogok elpártolni mellőlük, ha kiköltöznek, mert ugyanúgy szeretni fogom a zenéjüket, és őket is...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 16. 13:32
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Idézet (Ninaa. @ 2012.03.16. 11:27)
A Nickelodeon maradjon Spongyabobnál,de ugyanazt akarják velük csinálni,mint a Big Time Rush-al annak idején: A 1D egy EURÓPAI,ismétlem európai, Egyesült Királyságból,pontosabban Angliából származó banda,ő maradjon meg nekünk.
Teljesen egyetértek veled!
2012. március 16. 13:34
Kedves Amerika: már nagyon kezdesz idegesítő lenni, pedig imádlak!:S Vagy inkább kedves Nickelodeon? Miért teszed ezt velük? Big Time Rush elég egy, őket is szeretem, de a One Direction-t jobban sőt... Nem kell belőlük sorozatot csinálni, őket hallgatni kell. Miért veszitek el tőlünk őket? Persze nem vagyok irigy, meg önző, de miért kell róluk is sorozatot csinálni? Ezt nehéz elhinni. De ha ki is költöznek, ugyan úgy fogom őket hallgatni, csak így még kevesebb az esély arra, hogy találkozhassunk velük, bár Rihana és Britney Spears is volt már itt, szóval van rá esély, csak egy kicsit optimistának kell lenni. Sorry a hosszú kommentért...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 16. 14:40
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline |
Szerintem szupi ,hogy kaptak egy saját műsort.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.