A One Direction saját műsort kap a Nickelodeonon
2012. március 15. 16:50
Én sem szeretem őket, nem tudom mit esznek bennük a lányok. Az a Harry is egy 13 éves fiúnak néz ki, ráadásul a zenéjük is tucat. Esetleg Zayn helyes egy kicsit, a többiek pedig egyáltalán nem. És még ők nem nyálas fiúbanda?
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 15. 16:57
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
ÖRülök h kaptak egy sorozatot de annak nem h elköltözhetnek mert én a one directiont angliában szeretem nem amerikában maradjanak ök csak a hazájukban ... ÉS hamár arrol wanszó h elköltöznek akk inkább ne is legyen müsoruk .... :''/ jah és akkor nem lesz idejük a zenés karierrjükkel foglalkozni <3 most úgy megutáltam a nickelodeon-t -.-'''' ez az icarly is akkora majomság de azt a részt amibe benne lesznek a fiúk azt nézni fogom xdd ))
2012. március 15. 17:01
azt hiszem, ez mindent elárul a rajongóik korosztályáról és a zenéjük komolyságáról
2012. március 15. 17:03
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline |
Az nagyon jó lenne, a Big time rush-t is nagyon szeretem
2012. március 15. 17:06
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline |
Bár elköltözni tényleg nem kéne
2012. március 15. 17:09
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
biztoos hogy megnézném a műsorukat♥!
már várom
már várom
2012. március 15. 17:10
dalmus2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 123 Csatolások: 8 Azonosító: 144787 offline |
ÚÚÚgy imádom őket főleg Liamet tuti h nézem majd a műsort (L) LoL. <3
2012. március 15. 17:16
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
nem akarom, hogy kapjanak műsort! olyanok lesznek mint a Jonas vagy a BTR. :S :/ meg még az lesz, hogy egy csapat tini csaj veszekedni fog, hogy melyik a jobb!! :S
másrészről örülök, hogy kapnak sorozatot! imádom őket. ♥
másrészről örülök, hogy kapnak sorozatot! imádom őket. ♥
2012. március 15. 17:28
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
egyáltalán nem szeretem őket,sőt a hideg futkos a hátamon tőlük,de ez egyértelműen nem jó hír.tisztán látszik,hogy mi lesz ebből:ha kapnak egy műsort,ők is olyanok lesznek,mint az összes dizni és nickelodeon csodabogár.eddig ha nem is szimpatizáltam velük,és a falra is mászom tőlük,azt elismerem,hogy normálisnak tűnnek nekem.
előbb-utóbb nekik is fejükbe fog így szállni a hírnév ha saját műsort kapnak és rövid időn belül átváltoznak marionettbábukká,akit egy menedzsment irányít.csak ugye a pénz mostanság mindennél fontosabb
előbb-utóbb nekik is fejükbe fog így szállni a hírnév ha saját műsort kapnak és rövid időn belül átváltoznak marionettbábukká,akit egy menedzsment irányít.csak ugye a pénz mostanság mindennél fontosabb
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. március 15. 17:30
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Ha valaki azért "hagyja" el a fiúkat mert kiköltöznek arra nem lehet mást mondani csak annyit hogy szánalmas! Azok akik pedig itt nagyképűsködnek hogy ilyen meg olyan sz@rok egyszerűbb lenne elkerülni a velük kapcsolatos híreket...
Justin is egy kedves normális fiú volt ahogy a 1D-ös srácok is! Nincs semmi baj azzal ha szeretik őket csak nem kellenének rosszmájú bunkó emberek akik leszólnak mindent és mindenkit... Nem akarok azokban az emberekben "turkálni" de egész biztosan lehetne bennük is hibákat találni! Lehet ennek örülni és lehet kevésbé de attól még ő nekik ha jó ez akkor ezt fogják csinálni ha meg nem akkor nem! Elég nagyok már ahhoz hogy maguk is el tudják dönteni mit szeretnének csinálni viszont bármi is lesz nem szabad ezért őket cserbenhagyni sem itt sem a világ akármelyik más pontján! Mert ha ki is költöznek végső soron úgysem maradnának kint örökre!!!!
Justin is egy kedves normális fiú volt ahogy a 1D-ös srácok is! Nincs semmi baj azzal ha szeretik őket csak nem kellenének rosszmájú bunkó emberek akik leszólnak mindent és mindenkit... Nem akarok azokban az emberekben "turkálni" de egész biztosan lehetne bennük is hibákat találni! Lehet ennek örülni és lehet kevésbé de attól még ő nekik ha jó ez akkor ezt fogják csinálni ha meg nem akkor nem! Elég nagyok már ahhoz hogy maguk is el tudják dönteni mit szeretnének csinálni viszont bármi is lesz nem szabad ezért őket cserbenhagyni sem itt sem a világ akármelyik más pontján! Mert ha ki is költöznek végső soron úgysem maradnának kint örökre!!!!
2012. március 15. 17:33
Ne. Ne. Mi??? NE!
Bár így sem találkozok velük, de azért még is jobb érzés, ha egy kontintensen vagyunk.
Bár így sem találkozok velük, de azért még is jobb érzés, ha egy kontintensen vagyunk.
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Imádom őket, de nem igazán örülök ennek a műsornak.
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Itt Magyarországon még az iCarlyban való szereplésüket sem mutatták be .. amúgy lehetséges hogy elszúrná a karrierjüket a műsor. Hisz akkor hogyan tudnának énekelni.?! : oooo:heart:
Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha emiatt a műsor miatt abbahagynák az éneklést .. // :
Nekem nagyon nagy csalódás lenne, ha emiatt a műsor miatt abbahagynák az éneklést .. // :
kesty
2012. március 15. 17:40
Yumeumeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 141014 offline |
Kérjük vissza inkább az Amanda showt meg ezeket><
Black Hearth2
2012. március 15. 17:40
Imádom a Big Time Rush-t és az ICarly-t is. Én örülök neki, hogy kapnak műsört, annak meg még jobban, hogy a Nickelodeonon.
2012. március 15. 17:42
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Nagyon nem várom.
Itt egy tehetséges fiúbanda,és most saját műsoruk lesz,egy gagyi csatornánál.Ezzel azt fogják elérni,hogy majd őket is megcsinált,tucctucc sztárocskáknak fogják gondolni..Na,meg ha olyan lesz majd a Big Time Rush..akkor ki fogok futni a világból.
MIÉRT KELL EZ?
Itt egy tehetséges fiúbanda,és most saját műsoruk lesz,egy gagyi csatornánál.Ezzel azt fogják elérni,hogy majd őket is megcsinált,tucctucc sztárocskáknak fogják gondolni..Na,meg ha olyan lesz majd a Big Time Rush..akkor ki fogok futni a világból.
MIÉRT KELL EZ?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.