A One Direction saját műsort kap a Nickelodeonon
2012. március 15. 20:22
Dark Angel 16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 169523 offline |
Alig várom..*__* Csak az a baj hogy nekünk nincs Nikelodeon-unk..
2012. március 15. 20:33
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline |
jjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! már nanon várom:DDDDDDDD
2012. március 15. 20:40
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
csakhogy több millió fan KIVAN AKADVA ezért..! Az összes Európai! Twitteren minden brit meg európai ír,h ne ahgyják el azt a hlyet,ahonnan jöttek,és ne felejcsék el a briteket,és maradjanak Európába. Én nagyon emgértem,én is szarul voltam ezt a hírt olvasva tegnap a twitteren...
a srácok még nemc sináltak Európai túrnét, de a kib*szott Amerika már 2x megkapta őket + most ez is... ROHADT idegesítő :@
a srácok még nemc sináltak Európai túrnét, de a kib*szott Amerika már 2x megkapta őket + most ez is... ROHADT idegesítő :@
2012. március 15. 20:42
Nagyon nem várom..
Miért kell tönkre cs*szni ezt a normális, tehetséges fiúbandát?! Én nem Big Time Rush-os srácokat akarok hallgatni, hanem One Direction-t. Ami nálam mérföldekkel jobb bármelyik bandánál is. Egy ilyen gagyi TV csatornán, ilyen nagy tehetséggel megáldott embereket?! Komolyan a pofám leszakad.
Miért kell tönkre cs*szni ezt a normális, tehetséges fiúbandát?! Én nem Big Time Rush-os srácokat akarok hallgatni, hanem One Direction-t. Ami nálam mérföldekkel jobb bármelyik bandánál is. Egy ilyen gagyi TV csatornán, ilyen nagy tehetséggel megáldott embereket?! Komolyan a pofám leszakad.
1 felhasználónak tetszik:
kesty
2012. március 15. 20:44
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline |
Ezek csak utánozzák a BTR-t a Big Time Rush ezerszer jobb mint ezek nem kellenek a Nickelodeonra.
2012. március 15. 21:10
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline |
neee ( maradjanak itthon, nehogy kimenjenek, ez nemér (( van egy normális együttes a "közelben" erre lehet h elmennek :S, szerintem nem kéne lesüllyedni a nickelodeon szintre :SS brühüühü :'((, na jó ennyire nem vagyok szomorú, de nehogy kimenjenek !!!! mert megtiltom nekik ! ;D
2012. március 15. 21:20
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline |
szuperszexi? ez jó vicc volt. menjenek csak senkinek nem fognak hiányozni
2 felhasználónak tetszik:
Enaa,
Black Hearth2
2012. március 15. 21:32
Rami499visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 149902 offline |
huu az jóó lenne de valahol rossz is mert ha elmennek amerikába akkor még meszebb lesznek ja és még kevesebb az esély , hogy eljönnek Mo.-ra de szerintem nem fognak csak nem hagynák ott a családjukat
2012. március 15. 21:37
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
remélem nem költöznek Amerikába... Mondjuk attól még szeretni fogom őket,de szerintem sok rajongót veszítenének .... Kíváncsi lennék ,hogy miről fog szólni a sorozat ... Lehet ,hogy csak egy pár részes vmi lesz ...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.