Zayn Malikot kinézték az iskolában
2012. március 17. 15:54
Keverék.. Na és?
Ritkán látni a sok nyálgép között ilyen helyes pasit..
Ritkán látni a sok nyálgép között ilyen helyes pasit..
2012. március 17. 15:55
SziSzi és ViVi Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 169870 offline |
itsmedemz egyet értek!
2012. március 17. 16:03
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Nem nagyon tudom, hogy azok a gyerekek, akik kinézték őt milyen érveket tudtak volna a "keverék" származása ellen felsorakoztatni. Szerintem ez egyáltalán nem hátrány, sőt... !!
2012. március 17. 16:12
Verussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 152284 offline |
amúgy én ezt annyira utálom, hogy ha valaki már nem úgy néz ki mint a többiek meg ha kicsit más a származása vagy hasonlók, akkor azt az illetőt már kiközösítik, elkezdik piszkálni, lenézik :S szerintem nem a származás a fő dolog, hanem az h milyen ember is valójában:)
2012. március 17. 20:18
a sors furcsa fintora, hogy akit én csúfoltam 1,5 éve, az mostanra a legjobb barátom és a lelkitársam lett.
sosem lehet tudni ..
sosem lehet tudni ..
2012. március 17. 20:52
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Nekem is sokszor szokták mondani, hogy azért nem hívom meg őket ide-oda mert sváb vagyok. Csak az van, hogy engem egyszerűen nem érdekel. Soha nem tudott az sem izgatni, ha utánoztak. Láttam én is 100x hogy milyen idegesek mert utánozzák őket. Nekem szerencsém van. Mindig tudok nyugodtan gondolkodni. Ha utánoznak, megvonom a vállam, és azt mondom, sztár vagyok, mindig is tudtam. Ha piszkálnak valami miatt, akkor megkérdezem : Irigykedsz? aztán befogják, mert nem tudnak mit kezdeni olyannal, aki tudomást sem vesz róluk.
2012. március 17. 21:10
love Zain...<3 szerintem semmi baj nincs a származásával...én nagyon szeretem...hangját meg pláne!!!!! <3
2012. március 18. 20:16
Lizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 461 Csatolások: 0 Azonosító: 141427 offline |
szerintem is hülyeség ez a származás dolog.. amúgy meg a keverék pasik helyesebbek. (kivéve amelyik nem)
egyébként néha engem is szoktak szekálni a suliba a súlyom miatt..de ezt van..ilyen vagyok..aki szeretni akar engem az így is szeretni fog..
egyébként néha engem is szoktak szekálni a suliba a súlyom miatt..de ezt van..ilyen vagyok..aki szeretni akar engem az így is szeretni fog..
2012. március 19. 15:18
szerintem ez nagy baromság,hogy ezért közösítik ki az embert,engem hála az égnek nem közösítettek ki pedig nekem apum székely anyum magyar.szóval én is keverék vagyok.
2012. március 20. 16:47
szegényke. de biztos van pár ember, aki szívesen megvigasztalná most.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.