Március 21-én érkezik Katy Perry új klipje
2012. március 18. 19:45
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
már botzasztóan vááárooom!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥
2012. március 19. 10:04
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline |
Cannibal3: Én amikor megnéztem, viccen kívül tényleg Alejandro beütése van, mármint nem a klipnek hanem a hangnak, ahogy mennek a 'férfiak vagy nők'.
selena_taylor_fan: Most miért kell leszólni valakit azért mert szereti Gaga-t, ennyi erővel leszólom rihanna fanokat meg köti fanokat.
selena_taylor_fan: Most miért kell leszólni valakit azért mert szereti Gaga-t, ennyi erővel leszólom rihanna fanokat meg köti fanokat.
2012. március 19. 14:16
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Idézet (divaft @ 2012.03.19. 10:04)
Nem szólom le,mint írtam én is szeretem a zenéjét,de tényleg túlzás már,amit egyesek csinálnak.Katy és Rihanna rajongói legalább nem csináltak úgy (1-2 kivételt leszámítva),mintha ők lennének a világ közepe,és ha kijön (vagy most Katy esetében még ki se jött) egy új klip nem szólogatnak be,hogy "ez Katy/Rihanna koppintás"
Akinek nem inge,ne vegye magára.
2012. március 19. 17:15
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
várom már a klipet csak az a baj, hogy ugyanaz ez a szám ,mint a The one that got away: egy tök jó mondanivalóval rendelkező dalt elront a vidám, tuctuc zene. hmm, mindegy a klip hátha illeni fog a szöveghez...
amúgy hogy jön ide már megint Gaga? én imádom mindkettejüket, de én nem látok semmi hasonlóságot bírom, még ki se jött a klip, de már koppintás az egész, mi?
amúgy hogy jön ide már megint Gaga? én imádom mindkettejüket, de én nem látok semmi hasonlóságot bírom, még ki se jött a klip, de már koppintás az egész, mi?
2012. március 21. 15:20
Nem sokat tudtam meg a trailer-ből, de a klip témája tetszik. Ha olyan lesz, mint a The one that got away-é, akkor nagyon csípni fogom.
2012. március 23. 18:11
kriszsellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 170398 offline |
♪ɱár kιvácsi vagyσk♫
2012. április 01. 12:07
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Már nagyon várom.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.