Beyoncé nemrég adott életet kislányának, Blue Ivynek, most azonban három élő koncertre készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé újra a színpadon
2012. március 21. 16:32
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Ennek örülök! : )
2012. március 21. 16:47
Na én ennek nem örülök. Jó, oké, május vége még messze van, de akárhogy nézzük, Blue Ivy akkor még csak 4 hónapos lesz. Egy anyának pedig a négy hónapos gyereke mellett a helye. Imádom Beyo-t, de erre azért rájöhetne. Ha mondjuk egy évre visszavonul, utána is ugyanannyian lesznek rá kíváncsiak mint előtte.
2012. március 21. 16:58
Banyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 337 Csatolások: 82 Azonosító: 150182 offline |
Lássuk csak , ez mondjuk jó hír ne de hát akkor is Blue Ivy nem lesz még olyan nagy akkor ! És szerintem lehet , hogy jobb lenne ha inkább a gyerekkel lenne . Persze azért örülök , hogy megint koncertezni akar na de szerintem kicsit akkor is fura . :/
2012. március 21. 17:07
a 3 estés fellépés még nem a világ vége b attól még jó anya, ha ezeket elvállalja <3
2012. március 21. 17:47
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
nah ha bírja,csak a gyerekkel is foglalkozzon.
2012. március 21. 17:48
Világrengető tragédia, hogy egy estés koncertet rendez? Szerintem nem. Igen, Blue Ivy mellett a helye, de láthatjuk, hogy szinte mindig a kisbaba mellett van, és nagyon sokat foglalkozik vele. Ezért nem kell kiutálni.
2012. március 21. 18:05
Ez még nem baj! Nem hanyagolja el a gyerekét, csak mert 3 napos koncertet adott! Szerintem össze fogja tudni egyeztetni a magánéletét a karrierrel, Ő nem olyan, hogy a családját elhanyagolja!
2012. március 21. 19:05
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Még egy ideig foglalkozhatna a gyerekével,de a rajongókkal is kell
2012. március 21. 19:23
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet (nora rose @ 2012.03.21. 17:57)
Én biztos,hogy a gyerekkel foglalkoznék még..ő tudja,de azért örülök,hogy jól van
Ő egy kiérdemelten jó szupersztár Nem kockáztathatja a hírnevét, nem is siet vele de nm is későn kezdd koncertezni, szerintem jól csinálja
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.