Nicki beteges. Willow meg, mint egy fiú.
Rihanna és Katy nem gáz. Mondjuk Katy kék haja elég őrült. Feketén örök!
Az elmúlt évek legőrültebb sztárfrizurái
2012. március 25. 22:26
macskahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 167053 offline |
az ötlet maga tökjó sztem. csak ez a megfogalmazás... látszik, hogy már nemtudtál milyen szavakat kitalálni, mivel mindegyikhez ugyanazt kellett volna írni kb. sok a szóismétlés, és néhol értelmetlen is. én javítgattamvolna rajta még, és akkor élvezetesebb lehetne és a willowsmith-nek sárga most a haja (Y)
2012. március 25. 22:28
már mikor rákattintottam a cikkre, akkor tudtam, hogy ezek a förtelmek lesznek benne.
de azért reménykedtem, bár feleslegesen.
most komolyan az ilyen ízlésficamos ringyók diktálják a divatot? mi az, hogy rózsaszín haj??? még az utcaszéli k*rvák sem alacsonyodnak erre a szintre.
nem is tudom, hogy az szánalmasabb-e, akinek a fejéből kipattan az ilyen agyament ötlet, vagy az, aki még utána le is másolja róla.
ez nem önkifejezés, ez csak feltűnési mánia, meg vágy arra, hogy az emberek nevetségesnek nézzék.
a tehetségükről meg inkább nem mondanék semmit, mert 1. nem lenne benne semmi dicsérő, 2. nem erről szól a cikk.
de azért reménykedtem, bár feleslegesen.
most komolyan az ilyen ízlésficamos ringyók diktálják a divatot? mi az, hogy rózsaszín haj??? még az utcaszéli k*rvák sem alacsonyodnak erre a szintre.
nem is tudom, hogy az szánalmasabb-e, akinek a fejéből kipattan az ilyen agyament ötlet, vagy az, aki még utána le is másolja róla.
ez nem önkifejezés, ez csak feltűnési mánia, meg vágy arra, hogy az emberek nevetségesnek nézzék.
a tehetségükről meg inkább nem mondanék semmit, mert 1. nem lenne benne semmi dicsérő, 2. nem erről szól a cikk.
2012. március 25. 22:39
Bijja0405TWD♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 4108 Csatolások: 1549 Azonosító: 85950 offline |
rockgirldfriend.
legalább nekik van stílusuk,és így egyediek.Nem úgy mint a magyar celebek...akik sehol sem állnak.Meg neked magyarnak azért tűnik ez furcsának mert itt nem szoktuk meg,mert ebben az országban minden gáz,itt mindenki cikiz mindenkit és mindenkire van véleménye az embernek.Ha itthon kimegyünk tréningbe az utcára már az gáz...sajnos ilyen helyen élünk..
legalább nekik van stílusuk,és így egyediek.Nem úgy mint a magyar celebek...akik sehol sem állnak.Meg neked magyarnak azért tűnik ez furcsának mert itt nem szoktuk meg,mert ebben az országban minden gáz,itt mindenki cikiz mindenkit és mindenkire van véleménye az embernek.Ha itthon kimegyünk tréningbe az utcára már az gáz...sajnos ilyen helyen élünk..
2012. március 25. 22:46
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Nah és hol marad Gaga? XD
2012. március 25. 22:50
barbikah14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 131670 offline |
Sztem nem gázak, mert Jól állnak nekik a Különleges Hajkreálmányok Bár Willow azért várhatott volna.., elég korán kezdte.. Am Nicky-nek van egy párducmintás Haja ami nagyoon tetszik :3 és ezekkel a hajstilusokkal kapcsolatban h Kinek mi tetszik.. Vagyhogy ki van a természeteshaj mellett és ki az egyedi színes haj mellett..az csupa csupa ízlés és pofon
2012. március 25. 23:21
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Ugyan hagyjuk már, hogy ők egyediek... Csakis azért csinálják, hogy címlapokra kerüljenek.
2 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend,
Black Hearth2
2012. március 25. 23:26
Selly_Selly01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 165765 offline |
Jézusom... Mindegyik képen van olyan ami borzalmas..:|
2012. március 26. 08:28
Mondhatom,Willow gyönyörűen néz ki azzal a zöld hajával szánalmas..
Egyébként szerintem Katy-é a legjobb
Egyébként szerintem Katy-é a legjobb
2012. március 26. 09:28
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline |
Katy még a legjobb!! ^^
Willowra inkább nem mondok semmit...
De Nickinek is van egy pár hülye haja...
Willowra inkább nem mondok semmit...
De Nickinek is van egy pár hülye haja...
2012. március 26. 09:28
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline |
nem értem, hogy Willow miért lett kopasz! de komolyan! egy 12 éves gyerek ne nézzen már ki így, könyörgöm! amúgy jó hangja van, meg szimpi is volt, de most, hogy ilyen brutál stílusa lett, kicsit más lett a véleményem.. a legjobb haja szerintem Rihannának van^^ a szőke jól áll neki, bár a felborotvált.... no comment-.-" fura ez a mai hajdivat, bárhogy is nézzük!
2012. március 26. 09:39
Szerintem az összes ronda.
2 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend,
Black Hearth2
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.