Rihanna: Neki a régi sötétbarnás/feketés frizura állt szerintem legjobban. A fenti 4 kép közül viszont egyik sem tetszik.
Katy: Szerintem az Ő frizurái nem botrányosak. Nem borotváltatta le egyszer sem a fél fejét, és nem is volt kopasz. Csak befestette (elég sokszor). Az mondjuk igaz, hogy elég élénk színekre, de az nem baj..
Willow: Miért...? És a szülei hagyják neki..? Gratulálok... Az utolsó képen jó volt a haja, de a többi...
Nicki: Khhhmm... Inkább nem mondok semmit..
Az elmúlt évek legőrültebb sztárfrizurái
2012. március 26. 11:54
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Bijja0405 @ 2012.03.25. 22:39)
rockgirldfriend.
legalább nekik van stílusuk,és így egyediek.Nem úgy mint a magyar celebek...akik sehol sem állnak.Meg neked magyarnak azért tűnik ez furcsának mert itt nem szoktuk meg,mert ebben az országban minden gáz,itt mindenki cikiz mindenkit és mindenkire van véleménye az embernek.Ha itthon kimegyünk tréningbe az utcára már az gáz...sajnos ilyen helyen élünk..
legalább nekik van stílusuk,és így egyediek.Nem úgy mint a magyar celebek...akik sehol sem állnak.Meg neked magyarnak azért tűnik ez furcsának mert itt nem szoktuk meg,mert ebben az országban minden gáz,itt mindenki cikiz mindenkit és mindenkire van véleménye az embernek.Ha itthon kimegyünk tréningbe az utcára már az gáz...sajnos ilyen helyen élünk..
Egyedi? Mármint... ..nikiminázs?
2 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend,
Black Hearth2
2012. március 26. 12:57
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline |
Rihanna elég visszataszító, Lady Gagát sajnálom, h nem került fel alistára, egyértelmű, hogy mint szörnyanyánk megérdemli a legfurább elnevezést. viszont nekem Nicki tettszik a legjobban (alap) mert olyan színesek a hajai.D de azért remélem nagy részük paróka!
2012. március 26. 13:14
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Úristen... Nicki Minaj frizurái nagyon rondák. :S
2012. március 26. 13:35
rihannának a vörös, katynek pedig a fekete haj állt a legjobban<3
2012. március 26. 14:17
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 207 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline |
Katy Perryé tök jó Szeretem az egyéniséget és aranyos színes hajjal ^^
2012. március 26. 14:23
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezek ám a frizurák... Willow úgy néz ki mint egy fiú kitudja lehet,hogy az is.... Katynek és Rihannának vannak olyan hajak amik nagyon jól állnak nekik...
2012. március 26. 14:37
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
háát vanna fura hajak köztük. Katy-nek még nem vészes,de Willow-nak....háát eléggé fura frizurákat csinál.
2012. március 26. 14:38
Jó cikk lett, de szerintem Katyé annyira nem vészes.
Nálam Willow viszi a pálmát, mert egyszerűen borzalmas szokott lenni a haja. Katy így is úgy is gyönyörű, de Nicki Minaj egyszerűen borzasztó akármilyen színű a haja...
jujj, Katy-é nagyon jóóó
Az a szőke és a rózsaszín..:$ Tök szép.
Az a szőke és a rózsaszín..:$ Tök szép.
2012. március 26. 14:49
Szerintem Willow Smith és Nicki Minaj-ék haja nam tetszik.Katy-nek pedig nagyon jól áll az a szőkés!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.