Ez évben is megrendezésre került a Jameson Empire Awards, ami nagy meglepetéseket tartogatott. Gary Oldman, Olivia Colman, Ron Howard, Michael Fassbender és Tim Burton áll a nyertesek között.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 2012-es Jameson Empire Awards nyertesei
2012. március 27. 19:18
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Gratula nekik
2012. március 27. 19:20
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Gratulálok minden nyertesnek
2012. március 27. 19:37
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Grat mindenkinek!!!
2012. március 27. 19:57
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
nah gratula. és mindenki jó volt
2012. március 27. 20:44
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Nem ismerem őket
2012. március 27. 21:02
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2012.03.27. 19:37)
Michael Fassbendernek külön gratulálok! Igazából a nyertesek közül szívesebben passzoltam volna át a díjat Goslingnak és Mulligannek. A szívemhez nőttek.
Én örültem volna Ryan esetleges díjának. Szerintem nagyon megérdemelte de ha itt tartunk, Gary is odatette magát a projekthez. Mulligan mindig hozza a tőle várt színvonalat de abban egyet kell értenem a szavazókkal, hogy Olivia Colman viszi a pálmát a színésznők között. Mindegyik, ebben a kategóriában jelölt színésznőt szeretek teljes szívemből de a Tyrannosaur-béli alakítása több mint lenyűgöző, van benne egy kis minden, ami a többi jelöltben külön külön van meg. Ezt a filmet tartom a tavalyi év egyik legjobb filmjének, Colmant pedig a legjobbnak. Örültem is, hogy nem jelölték Oscarra, mert valakinek az anyja sokat csukladozott volna, ha a Legjobb színésznő díját a nagy esélyesnek tartott Viola vitte volna el. Én ennek is örülök, a hazájában több nevesebb díjat is nyert és ezt is a jónép szavazta meg. Bevallom, első körben énis rá szavaztam. és Gary is kapott tőlem egy voksot tehát nekem így nagyon jó, de ha nem így történik, akkor sem sírok. Én egyébként nem értek egyet a Thor sikerével sem és nem tudom, hogy miért Tom nyert a Legjobb új férfi kategóriában, mert én nem neki adtam volna a díjat de ez így sült el. Mulligan jelölésének is örülni kell, mert a Shame filmjétől és Michaeltől is sajnálják a díjakat, legalább a saját hazájukban díjazzák azokat a remekeket, amikről az Oscar, a Golden Globe meg a többi giccsparádé (Gary Oldman szavaival élve) nem vesz tudomást. Sajnos ezzel a szerepével semmilyen díjat nyert még meg így ez is a misztikus Johnny Depp és Gary Oldman miért nem kap soha sem Oscar díjat kategória típusú dolog
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.