Damu a büntetés-végrehajtás halasztását kéri
2012. március 28. 16:56
Idézet (Ria1997 @ 2012.03.28. 16:13)
Mennyire okosak vagytok -.- Nem is ismeritek de persze rögtön mennyen a fenébe?? Én a drágalátos menyasszonyából is kinézem hogy csak rájátszik erre az egészre...ugyan Damunak mi oka lett volna ilyet tenni? Látszott rajta hogy szereti..
Az meg hogy beteg, nos, nem értem miért kételkedtek ha az orvosok is megmondták -.- úgy bírom az előítéletes embereket..
Ő is egy ember, 4 és fél hónap pedig elég kemény...oké, ha tényleg ezt tette megérdemli! De ez az embertelenség már több a soknál, emberek! Néha gondolkodni kellene mielőtt megszólaltok
Az meg hogy beteg, nos, nem értem miért kételkedtek ha az orvosok is megmondták -.- úgy bírom az előítéletes embereket..
Ő is egy ember, 4 és fél hónap pedig elég kemény...oké, ha tényleg ezt tette megérdemli! De ez az embertelenség már több a soknál, emberek! Néha gondolkodni kellene mielőtt megszólaltok
Igen? Mondd, találkoztál már ilyen emberrel? Valószínűleg nem, mert akkor nagyon más véleményen lennél.
2012. március 28. 17:05
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Szerintem ártatlan...csak azért ítélték el mert Tímea jó színész
2012. március 28. 17:37
rglad7671új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 171639 offline |
Vicc az egesz Kamu Roland!....A vegsokig fog hazudni es kapalozni ez az "ember".Nem sajnalom,mert amikor egy nore kezet emelt(pl.amikor eltorte egy no alkapcsat....vagy amikor egy kollega nojenek lekevert egy pofont csupan egy taxi miatt-ezek bizonyitott tenyek)........akkor Kamuka nem gondolt bele,hogy a noknek ezzel milyen fajdalmat,megalaztatast okoz?....szamtalan baratnojet lehuzta penzzel....voltak ott millio nagysagrendu osszegek is!Sorolhatnank meg ,hogy Kamuka mennyi mindent meguszott.Most epp itt az ideje,hogy elkapja a mondas,miszerint:"Isten nem ver bottal!" Huzhatja a bortonbe vonulast....annal kesobb szabadul!
2012. március 28. 17:50
ártatlan....semmi bizonyíték nincs.,...na mindegy...nagyon nehéz ezt lelkileg feldolgozni, még így is, hogy rám nem hoztak ítéletet
2012. március 28. 19:39
Tényleg nem védeni akarom Damut, de azért egy pár okostojás gondolkodhatna mielőtt mindenféle baromságokat írogat. Persze szép öröm a káröröm és a gép előtt ülve könnyű ilyeneket írni nicknévvel és arc nélkül.
Négy és fél év nem sok??? Ki tudja, talán tényleg megerőszakolta azt a nőt, ez szégyen. De az biztos, hogy nálad sokkal okosabb, műveltebb ember..
Jah, kórházba vitték, ahol megvizsgálták..valószínűleg egy orvost is át lehet ba..ni színészkedéssel
Idézet (Évike12 @ 2012.03.28. 17:06)
4 és fél év nem sok..
max hülye, beteg tuti nem..
majd ha lesz időm sajnálni, fogom...
max hülye, beteg tuti nem..
majd ha lesz időm sajnálni, fogom...
Négy és fél év nem sok??? Ki tudja, talán tényleg megerőszakolta azt a nőt, ez szégyen. De az biztos, hogy nálad sokkal okosabb, műveltebb ember..
Idézet (like me @ 2012.03.28. 16:16)
Ő egy színész, az efféle jelenetekkel keresi a pénzét
Jah, kórházba vitték, ahol megvizsgálták..valószínűleg egy orvost is át lehet ba..ni színészkedéssel
2012. március 28. 19:49
már elnézést. lehet, hogy a nemi erőszakot nem lehet 100%-osan bizonyítani, de ez az ember verte az összes (!!!) barátnőjét, az egyikért felfüggesztett börtönbüntetést is kapott. ezek alapján miért csodálkozik, hogy a bíróság nem neki hitt?
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Sally Sparrow
2012. március 28. 21:30
"Szegény", Damu Roland. És az mit szóljon, akit összevert, meg megerőszakolt? Az hogy dolgozza fel a történteket?
De hát ugye Damu Roland kérem szépen celeb, magyar híresség, őt nem lehet ám csak úgy lesittelni. Mégis mit képzelünk mi? -.-"
De hát ugye Damu Roland kérem szépen celeb, magyar híresség, őt nem lehet ám csak úgy lesittelni. Mégis mit képzelünk mi? -.-"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. március 29. 08:55
question - Hogy fogja túlélni akkor a közös tusolásokat?
2012. március 29. 09:01
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Norah @ 2012.03.29. 08:55)
question - Hogy fogja túlélni akkor a közös tusolásokat?
Jajj, de kis gonosz vagy. Mondjuk egy egészséges lelkületű nő se kíván neki kevesebb rosszat, szerintem. Az agresszív erőszaktevők iránt nem sok irgalom van bennünk.
2012. március 29. 09:19
Idézet (Grace Benning @ 2012.03.29. 09:01)
Jajj, de kis gonosz vagy. Mondjuk egy egészséges lelkületű nő se kíván neki kevesebb rosszat, szerintem. Az agresszív erőszaktevők iránt nem sok irgalom van bennünk.
Nem egy nő panaszkodott már róla a médiában. Köztudottan erőszakos habitusú. Azt viszont nem értem, hogy a lány miért nem hagyta ott?
2012. március 29. 09:24
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Norah @ 2012.03.29. 09:19)
Nem egy nő panaszkodott már róla a médiában. Köztudottan erőszakos habitusú. Azt viszont nem értem, hogy a lány miért nem hagyta ott?
Félelemből? Szerelemből? Ki tudja. Talán neki is volt takargatnivalója? Nem tudom, de nem is érdekel. Egyébként Damu húgát ismerem, nem is olyan rég találkoztam vele kutyasétáltatás közben. Ő egy rendes lány, mindig is kedveltem. Damu viszont sosem volt szimpatikus. Persze ne ítélj elsőre, de ez már nem az elsőre ítélés bűne nálam.
2012. március 29. 09:33
fikuszkukiszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 168361 offline |
Majd a rabkórházban ápolják.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. március 29. 14:25
Idézet (Ria1997 @ 2012.03.28. 16:13)
Mennyire okosak vagytok -.- Nem is ismeritek de persze rögtön mennyen a fenébe?? Én a drágalátos menyasszonyából is kinézem hogy csak rájátszik erre az egészre...ugyan Damunak mi oka lett volna ilyet tenni? Látszott rajta hogy szereti..
Nos, ha nem "beteg", akkor miért verte szét a Hal a tortán című műsor díszletét, mikor kiderült, hogy nem ő nyert? Miért ütött meg riporternőt csak azért, mert beszállt egy taxiba, amibe ő akart? Mindkettőt felvétel bizonyítja. Jó, meglehet, hogy az a lány is simlis a dologban, nem teljesen őszinte, de Damura nem egyszer volt panasz az agresszív viselkedése miatt.
Egyébként én sokallom neki ezt a büntetést, ha azt nézzük, hogy egy apa csupán 5 évet kapott azért, mert agyonverte a saját gyermekét egy nadrágszíjjal.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.