The Golden Compass / Az arany iránytű (2007)
2012. április 10. 08:33
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Ez 2 részes, vagy mi? Tegnap néztem és amikor vége lett, csak néztem, hogy ez ennyi volt..?
2012. április 10. 09:46
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.04.10. 08:33)
Ez 2 részes, vagy mi? Tegnap néztem és amikor vége lett, csak néztem, hogy ez ennyi volt..?
Könyvben több része van, de a film olyan nagyot hasalt, hogy nem csináltak neki folytatást.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. április 10. 16:03
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Christo @ 2012.04.10. 09:46)
Könyvben több része van, de a film olyan nagyot hasalt, hogy nem csináltak neki folytatást.
Értem. Köszi az infót. Így már értem. Csak így meg nem sok értelme van... (leadni televízióban például)
2012. április 10. 16:49
Idézet (Christo @ 2012.04.10. 09:46)
Hogy őszinte legyek, pedig ez a film nem annyira borzalmas, sőt nekem tetszett, mert már többször is megnéztem. Sajnáltam anno, hogy nem csináltak neki második részt, amit én olvastam könyvben és nem igazán tetszett. Az első brutális volt, felülmúlta a filmet, a második a Titokzatos kés, egy fiúról és egy varázs késről szól, és már a maci sem szerepel benne. A harmadikba csak belekezdtem, de annyira nem érdekelt. Ott Lyra tűnik el, és az előző könyvben megismert fiú kezdi megkeresni és kinyomozni, hogy mi történt vele. Szóval a további részek könyvben sem olyan jók, szerintem nem nagy durranás.
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.