Már jó ideje, hogy a Jonas testvérek inkább magánéletükkel kerülnek a középpontba, mintsem zenés tevékenységükkel. Most sem történt ez másképp!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas a testvére volt barátnőjével szeretne randizni
2012. március 29. 16:34
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2012. március 29. 16:39
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
nem hiszem hogy ha annyira szerették volna egymást Joeval, akkor Nick bekavarna.
és ugyanígy ha Nick összejönne vele, nem hiszem hogy Joe nagy ügyet csinálna belőle.
legalábbis rendes testvéreknél így van
amúgy meg nem hiszem hogy Ashleynek Nick az esete, de ők tudják.. mondjuk én olyat is hallottam hogy Nicknek nagyon tetszett Demi mikor Demi Joeval járt, csak épp ezért nem mert közeledni. ha ez igaz, akkor most hogy kavar Ashleyvel, nem hiszem hogy nagy volt a románc Ashley és Joe között.
de azt csinálnak amit akarnak
és ugyanígy ha Nick összejönne vele, nem hiszem hogy Joe nagy ügyet csinálna belőle.
legalábbis rendes testvéreknél így van
amúgy meg nem hiszem hogy Ashleynek Nick az esete, de ők tudják.. mondjuk én olyat is hallottam hogy Nicknek nagyon tetszett Demi mikor Demi Joeval járt, csak épp ezért nem mert közeledni. ha ez igaz, akkor most hogy kavar Ashleyvel, nem hiszem hogy nagy volt a románc Ashley és Joe között.
de azt csinálnak amit akarnak
2012. március 29. 16:40
nem tetszik, ha egy csaj felpróbálja az egész családot. remélem, legalább Ashley-nek lesz annyi esze, hogy nem kezd a volt pasija testvérével.
2012. március 29. 16:49
Nick előző barátnője is sok-sok évvel volt idősebb nála, szal nem lepnék meg, ha igaz lenne a hír, de mivel ismét csak egy "közeli barát" mondta ezt, egyáltalán nem biztos, h Nick valóban Ashleyt akarja.
2012. március 29. 17:09
Hát ha ez igaz, akkor Nick egyre szánalmasabb... komolyan a bátyjának a volt barátnője kellene neki?! De amúgy nem hiszem hogy Ashley-nek egy Nick-féleség bejönne (már bocsánat...)
2012. március 29. 17:10
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.03.29. 17:09)
Hát ha ez igaz, akkor Nick egyre szánalmasabb... komolyan a bátyjának a volt barátnője kellene neki?! De amúgy nem hiszem hogy Ashley-nek egy Nick-féleség bejönne (már bocsánat...)
_ToTo_ nem hiszem, mert Kevin már házas..
2012. március 29. 17:11
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Szerintem nem igaz a hír,én nem hiszek ezeknek a "közeli barátoknak",akik sokszor még csak nem is találkoztak az említett emberekkel.Ilyen is volt már...
Ha netán mégis igaz akkor pedig Nick szégyellheti magát.Barátoknál is undorító ha egymás volt barátjára/barátnőjére hajtanak nemhogy egy testvérnél..
Ha netán mégis igaz akkor pedig Nick szégyellheti magát.Barátoknál is undorító ha egymás volt barátjára/barátnőjére hajtanak nemhogy egy testvérnél..
2012. március 29. 17:23
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
háát tegye. nem bírom őt azt csinál amit akar,és azzal akivel akar.
2012. március 29. 17:32
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
szerintem nem illennek össze, meg Nick idősebb csajjal akar összejönni, Ashleynek remélem annyi esze lesz hogy nem jön össze egy kis nyikhajjal
2012. március 29. 17:35
ha ashleynek van egy kis esze, távol tartja magát a jonas klántól
2012. március 29. 17:45
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline |
Szerintem ez csak egy kamuhír.Joe és Nick nagyon közel állnak egymáshoz,és Nick nem titkolózna előtte,és nem hajtana rá a bátyja exére.És még csak most szakítottak Deltával.Tuti,hogy nem igaz ez az egész.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.