Jennifer Lawrence-t alkata miatt kritizálják
2012. március 30. 20:32
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Nem kövér,csak picit husis alulról,de persze ez nem baj,k*va tehetséges és ez a lényeg! Viszont ez várható volt; Hollywoodban mindenkit kikezdenek aki már nem egy top modell alkat,inkább foglalkoznának az illető tehetségével. Szomorú...
2012. március 30. 20:36
Jaj, ezen csámcsognak már két napja az interneten. Ezeknek csak az a jó, ha vasággyal vagy 20 kiló. Kötve hiszem, hogy egy sovány színésznő el tudta volna játszani Katniss-t, mivel elég sok energiát igényelt a szerep. Rengeteget edzett és rengeteget fogyott is a Winter's Bone óta, bárki észrevenné a különbséget. Ráadásul hatalmasat alakított, inkább ennek kéne számítania, nem az alakjának. Bár szerintem semmi kifogásolni való nincs rajta, örülnék, ha úgy néznék ki, mint ő.
2012. március 30. 20:40
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Tökéletes az alakja.A kritikusoknak ez a mániája...Valamibe mindig bele kell kötniük
2012. március 30. 20:51
unicum95 egyetértek.Szerintem tök ideális a testsúlya,mit akarnak már,azt hogy anorexiás legyen.Az jobb volna ?
2012. március 30. 20:54
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ezek a kritikusok is szép kritikusok. Az ember alakját kritizálni a tehetsége helyett. Gratulálok nekik! Jennifer nagyon szép és csinos, nem tudom, mi bajuk van vele.
2012. március 30. 20:58
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Női szemmel szerintem Jen jelenleg az egyik legdögösebb fiatal színésznő, de nem ez a fő erénye, hanem hogy irtó tehetséges. Nagyon szeretném, hogy ne a külseje legyen a középpontban, mivel korosztálya nagy reménysége. Lehet, hogy majd bekebelezik a blockbusterek, fene tudja, de ahogy ismerjük Hollywoodot, inkább a pofikája miatt kap majd szerepeket. Sajnos.
2012. március 30. 20:58
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
És akkor mi lenne, ha Jen egy kicsit kövérebb lenne? Na puff, nem lehet mindenki olyan, mint egy anorexiás, szerintem meg pont hogy így néz ki jól.
2012. március 30. 21:10
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Annyiban igazuk van, hogy Katniss-nek egy csontsovány, kiéheztetett lánynak kéne lennie. Viszont! Jennek tökéletes alakja van, semmi kifogásolható nincs benne, felháborító, hogy épp csak nem titulálták kövérnek.. -.- De. Vannak színészek, akik teljesen megváltoztatják a külsejüket, hogx megkapják a szerepet, pl. leborotválják a hajukat, meghíznak, vagy épp csontsovánnyá fogynak, ha épp anorexiást kell játszaniuk. Én mégis azt mondom, hogy ne vágja senki tönkre az egészségét csak azért, mert nem hajszálpontosan úgy néz ki, mint a könyvbeli karakter.. Miért, Harry-nek mióta kék a szeme..? Na erről ennyit... És remélem, hogy Jennek nem lesznek ezután önértékelési problémái, és nem kezd diétába, mert néhány ember szerint anorexiásnak kéne lennie..
2012. március 30. 21:10
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Marhára kíváncsi lennék, hogy azok akik kritizálták az alakját vajon hogy néznek ki. Azért kell "bántani" mert nem 40 kiló? Szerintem pont egészséges és nagyon is szép alakja van. Szerintem ez lehetne a példa, nem a csörgő csontok.
2012. március 30. 21:14
Ez a csaj kövér?? Van kb 60 kilo. Nem azért de már kurvára elegem van abból hogy mindenhol csak az ember alakját nézik és nem a képességeit. Ettől hányni tudnék. Szánalmasak az emberek. Mindenki ember, egyformák vagyunk. Ide süllyedt a világ. Gratulálok az emberiségnek.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.