A The Beatles legendás zenésze szerint nem túl jó előjel, ha az emberek összehasonlítják a két bandát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat
2012. április 01. 02:11
Én például emlékszem, amikor az Oasis Beatles-alapú hasonlítgatása lecsengett. Elhiszem, hogy nem tesz jót egy bandának, ami komolyan veszi a dolgot, de szerintem ezek a mai tinik nem igazán érdeklődnek ez iránt. Elfogadják a bókot, de tojnak rá, azt csinálnak, amit szeretnek. Ezzel nincs is baj, legalább megmarad a stílusuk olyannak, amilyennek, és nem fognak a legendákról koppintani. Jó esetben persze.
2012. április 01. 06:51
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Idézet (Timyy @ 2012.04.01. 03:44)
A One Direction-t nem kell hasonlítgatni semmihez. Ők egyediek, és ez az ami miatt egyre nő a rajongótáboruk.
Igaz ők egyediek
2012. április 01. 07:36
Idézet (Timyy @ 2012.04.01. 03:44)
A One Direction-t nem kell hasonlítgatni semmihez. Ők egyediek, és ez az ami miatt egyre nő a rajongótáboruk.
Ez az évtized legnagyobb vicce
2012. április 01. 08:08
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline |
Én nem vagyok oda az ilyesfajta médiafogásokért, mint a One Direction!! Nem rossz a zenéjük, de nem látok abban egyediséget, hogy összeraknak öt fiatal fiút akikért nagy valószínűséggel a világ tinédzser lányainak a fele sikítozni és olvadozni fog, hogy ők milyen cukik!! Tényleg nem tesz jót a hasonlítgatás semelyik előadónak se a zenei világban!! Mindig is utáltam az ilyen cikkeket, hogy xy az új Miley Cyrus meg mit tudom én!! Sokan szeretik őket úgyhogy szerintem az igazi rajongóik nem fogják engedni, hogy csakúgy elfeledjék őket!! Remélem a komment első felében nem bántottam meg senkit!! (Már, ha lesz bárki is, aki ezt végigolvassa xD)
2012. április 01. 08:34
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline |
Én is meghallgatom a zenéjüket.Még nem vagyok akkor rajongójuk,de tényleg nem kéne senkihez hasonlítgatni őket! Igaza van Paul-nak!
palacsinta_hercegno,egyetértek!
palacsinta_hercegno,egyetértek!
2012. április 01. 08:38
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nem lehet őket személy szerint hasonlítani SENKIHEZ! Maximum a hírnevüket! Ha meg attól tart hogy jönnek mások vagy jön a következő generáció akkor meg ne mondjon ilyen törődjön bele abba hogy már nem ő(k) vannak a "csúcson! Nagyon szeretem a zenéjüket hála anyáéknak ezen nőttem fel de most a One DIrection-nak van itt az ideje és nem kéne leszólni őket azért mert kezdenek egyre híresebb leni! Nem akarok senkit sem megbántani ezzel és nem szeretném megsérten Paul McCartney-t sem de én ezt gondolom! És most őszintén miért nem képesek átadni a "helyet"? Attól még őket ugyan úgy tisztelni és szeretni fogják csak lesz mellette egy másik banda is...
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (missyanikó7 @ 2012.04.01. 06:51)
Igaz ők egyediek
Na de miben ? Volt elöttük már 30 ilyen csapat akiket összeraktak, befutottak, majd eltüntek a sunyiba, mert semmi maradndót nem alkottak amire évek múlva is emlékezni lehet.
11 felhasználónak tetszik:
Johinna,
Grace Benning,
Heetella,
Fist Of Liberty,
Black Hearth2,
patrícia4,
VampireBella,
Pandus,
joe_r,
Emily O.,
Hustler
A One Direction-nek nem jósolok én nagy jövőt. Vagy max. 3 év és mennek a süllyesztőbe, vagy lassan több lesz a gyűlölködő, mint a rajongó, mint biebernél. Érte is eleinte mindenki rajongott, most pedig a világ háromnegyede utálja.
2012. április 01. 08:41
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Az Oasis-ból volt mit összehasonlítani, hisz a zenéjük magas szintű, mint maga a Beatles, de az összehasonlítás felesleges, mert amennyire hasonlítanak, annyira különböznek is. A One Direction-t pedig nem keverném a képbe, nincs miért a Beatles-hez hasonlítani. Nem más, mint egy egyszerű, hamarosan lecsengő, sekélyes fiúbanda.
6 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Fist Of Liberty,
Black Hearth2,
VampireBella,
Pandus,
Hustler
2012. április 01. 09:06
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
A One Direction a legeslegjobb imádom őket!!
és ők nem fognak eltűnni süllyesztőben,őket nem lehet összehasonlítani senkivel sem mert ők a legjobbak <3 szeriii
és ők nem fognak eltűnni süllyesztőben,őket nem lehet összehasonlítani senkivel sem mert ők a legjobbak <3 szeriii
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.