Én mind a két zenekart szeretem. A 1D-t talán csak azért szeretem jobban egy kicsivel, mert ők az én korosztályom...
De amúgy hülyeség is összehasonlítani a két bandád, teljesen más stílus mindkettő. Nem is értem miért hasonlítják folyton őket egymáshoz.
Maximum a sikerüket vagy az emberek reakcióit rájuk lehet összehasonlítani. És igaz ami igaz, a Beatles óta nem nagyon hallottunk ilyen tömeghisztériát, ami egy brit fiúbandának szól...
Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat
2012. október 07. 18:46
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline |
jó, oké, beatles de komolyan ma már nagyon sokan sajnos azt se tudják hogy kik?!
2012. október 30. 20:05
Dj Noniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 188439 offline |
Többen írták,hogy utálják a Beatlest. Szerintem egy ilyen kaliberű zenekart nem lehet utálni,legfeljebb nem tetszik a stílusuk. Aki az "utálom" kifejezést használja(pl LittleBaby...)az gondolkodjon el egy picit a szavak jelentésén, hogy ne tűnjön ilyen szinten primitívnek...Köszönöm.
2012. október 30. 20:10
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ezek a cikkek arra jók, hogy megmutassák, mennyire sötét a mai tinédzserek többsége. Nem elég, hogy nincs ízlésük, de hogy fogalmuk sincs a legendás IGAZI bandákról... és ahelyett, hogy legalább egyetlen dalt meghallgatnának, vagy egy kicsit égne a bőr a képükön, hogy a 1D-N kívűl legfeljebb a Disney-s vackokat és Biebert ismerik, ismeretlenül is "utálják" a legendás bandákat.
2012. október 30. 20:10
Dj Noniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 188439 offline |
"jóól van jogos a dolog de a One Direction új és elég híres fiúbanda szóval ezt elnézve is sokkal jobbak." Ezt elnézve IS? Mi az az IS? Egyébként nézd meg a Hard day's night című filmet mielőtt a rajongótábort hasonlítgatod.
2012. október 30. 20:11
Idézet (Jolie_77 @ 2012.10.30. 20:10)
Ezek a cikkek arra jók, hogy megmutassák, mennyire sötét a mai tinédzserek többsége. Nem elég, hogy nincs ízlésük, de hogy fogalmuk sincs a legendás IGAZI bandákról... és ahelyett, hogy legalább egyetlen dalt meghallgatnának, vagy egy kicsit égne a bőr a képükön, hogy a 1D-N kívűl legfeljebb a Disney-s vackokat és Biebert ismerik, ismeretlenül is "utálják" a legendás bandákat.
Ne aggódj, legkésőbb két év múlva már égni fog a képük, hogy valaha ezt a bandát szerették, és nicket cserélnek.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. november 17. 12:37
Charlespuyolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 177270 offline |
A Beatles az ISTEN ... One Direction egy fos !!!!!
2012. december 05. 19:26
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Én szeretem a One Direction-t de amit a Beatles elért azt a One Direction sosem fogja!
Forever Beatles<3
Forever Beatles<3
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. december 05. 19:35
hát, nem lesznek olyan jók soha, mint a Beatles, az tény.
2013. szeptember 13. 20:33
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline |
Most ugye én leszek az egyetlen aki azt mondja: Az 1D közelében sincs a Beatles-hez...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.