Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat
2012. április 01. 09:08
DoraTheDirectonerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 172418 offline |
Szeretem a One Direction-t és nem azért mert a Beatles-hőz hasonlítják ://
2012. április 01. 09:36
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
Hát már nem azért, de a Beatles semmihez nem hasonlítható...ezek a huszonéves Auto tune-os gyerekek sosem fognak felnőni zeneileg a világ egyik legismertebb és legjobb bandájához.
2012. április 01. 09:51
Csak egy pillantást vetettem a hozzászólásokra és már viszket a kezem a shotgun-ért.
2012. április 01. 09:55
a One Direction remélem nem így végzi mint a Beatles.De amilen összetartóak és viccesek együtt szerintem nem ez lesz a sorsuk
2012. április 01. 09:58
Szerintem meg inkább arra akart utalni hogy ezek meg a Beatles két, egymástól fényévekre álló kategória. Ha a One Direction beleszakad, akkor sem lesznek olyanok mint a Beatles. Miért? Mert ők tudtak ZENÉT csinálni, olyat, ami a mai napig megállja a helyét. A kisfiúkat meg pár év múlva mindenki elfelejti
2012. április 01. 10:02
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
csatlakozom demi98hoz és lucaa96hoz, ők a legjobb banda, és nem lesz rossz sorsuk:DD One Direction<333
2012. április 01. 10:06
Idézet (Rami499 @ 2012.04.01. 10:02)
Beatles?! Kérlek...ők már most jobbak (a rajongók számára) ♥1D♥
LOL, jót röhögtem, a nap poénja
7 felhasználónak tetszik:
Fist Of Liberty,
Black Hearth2,
Grace Benning,
VampireBella,
Pandus,
joe_r,
Emily O.
2012. április 01. 10:11
a beatlest és a one directiont NEM lehet egy lapon említeni. egyszerűen nem. értetlenekedem is, hogy miért kerültek egy cikkbe, és hogy paul egyáltalán miért foglalkozik ezzel a témával.
a beatles tagjai egytől egyig legendák, john lennon 'az életét áldozta' a nézeteiért, és ha úgy vesszük ők megváltoztatták a világot.
miközben a 1D tagjait inkább a tinis_nák szeretik, csak mert aranyos a pofijuk. nem kis különbség ...
a beatles tagjai egytől egyig legendák, john lennon 'az életét áldozta' a nézeteiért, és ha úgy vesszük ők megváltoztatták a világot.
miközben a 1D tagjait inkább a tinis_nák szeretik, csak mert aranyos a pofijuk. nem kis különbség ...
6 felhasználónak tetszik:
Heetella,
Fist Of Liberty,
Black Hearth2,
Grace Benning,
VampireBella,
Pandus
2012. április 01. 10:11
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Cynthia : a Beatles sem volt valami hosszú életű (10 év... bár ha megnézed a rock zenekarok többsége minimum 20 év után hagyták csak abba.)
szerintem ezzel arra akart utalni, hogy a folyamatos összehasonlítás miatt a fiúk majd olyanok akarnak lenni, mint a Beatles, és ez nem fog jót tenni nekik, mivel inkább a saját egyéniségükkel kellene megállniuk a helyüket. Persze, ez csak az én véleményem.
szerintem ezzel arra akart utalni, hogy a folyamatos összehasonlítás miatt a fiúk majd olyanok akarnak lenni, mint a Beatles, és ez nem fog jót tenni nekik, mivel inkább a saját egyéniségükkel kellene megállniuk a helyüket. Persze, ez csak az én véleményem.
2012. április 01. 10:14
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Idézet (tbdodo @ 2012.04.01. 09:48)
Tartsa csak meg a véleményét ez a bávsi vagy kinek is mondjam! Én akkor is ugyanúgy fogom őket szeretni! És amúgy nemsokan hasonlítják őket a Beatles-hez!
Hát igen... Itt látszik, hogy fogalmad sincs ki az a Paul McCartney, és a Beatles-re már rá sem merek kérdezni. Csak azt ne feledd, Beatles örök.
Na, de a cikkhez hozzászólva. Véleményem szerintem teljesen feleslegesek ez az összehasonlítások. A Beatles leginkább rockot játszott, az One Direction pedig popot.
U.i: Imádom a 1D-t, de most a Beatles védelmére kellett keljek.
6 felhasználónak tetszik:
Heetella,
Black Hearth2,
patrícia4,
Grace Benning,
VampireBella,
MadHatter
2012. április 01. 10:17
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Na várjatok, ezt nehéz feldolgoznom. Tényleg a Beatleshez hasonlították őket?? A Beatles örök, ezek pedig, amit játszanak, az nagy semmi... az Oasis legalább jó zenét csinált, ezek még azt sem (egyéni vélemény, tudom )
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.