Starity

Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 01. 10:19 #41
DeTTaH
DeTTaH
visszatérő vendég

StátuszPanic !! O _ O
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 145
Csatolások: 0
Azonosító: 160930
Úristen! Szerintem inkább semmilyen bandát se hasonlítgassanak a Beatleshez mert egyik se lesz olyan sikeres mint anno ők voltak és még kb most is mondhatjuk őket annak, mert a legtöbb ember ismeri őket!
2012. április 01. 10:32 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rami499 @ 2012.04.01. 10:02)
Beatles?! Kérlek...ők már most jobbak (a rajongók számára) biggrin.gif ♥1D♥

omg.gif Istenem, ne haragudj, hogy pont a te hozzászólásod emelem ki a sok elvakult kis tinicsaj közül akik 1D rajongók csak mert helyesek a tagjai..lényeg, hogy nem neked szól hanem az ostoba mondataitoknak...

Már most jobbak? Hallgass már meg egy Beatles számot, vagy, ha már máshogy nem megy, lapozz már bele egy nyolcadikos énekkönyv végére? Kik kapnak benne helyet, mint legenda? A One Direction nem lesz hosszú életű, újabb kis őrület, majd lefut. Nem lesznek legendák... na jó befejezem, mert néha fel tudom húzni magam az ilyen mondatokon..
6 felhasználónak tetszik: Eszter655, Black Hearth2, patrícia4, VampireBella, Emily O., MadHatter
2012. április 01. 10:33 #43
directioner776
directioner776
visszatérő vendég

StátuszYeah, i'm a Directioner.. got a problem? ;D
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171808
amúgy meg, aki nem szereti az One Directiont mi a sohanemlétezett f*szomért olvas róluk cikket?meg ha nem tetszenek, minek foglalkoztok velük ennyit?könyörgöm ez egyenlő a szánalommal és az irígységgel..
2012. április 01. 10:35 #44
- törölt felhasználó -    
Semmilyen zenekar nem fogja utolérni a Beatlest...
Még egy olyan bandát lehetetlen találni. A One Direction nagyon,hangsúlyozom NAGYON messze van a Beatlestől. (Félreértéss ne essék,én szeretem a One Directiont,de nyílván a Beatlest sokkal de sokkal jobban ;D)
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 01. 10:36 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (directioner776 @ 2012.04.01. 10:33)
amúgy meg, aki nem szereti az One Directiont mi a sohanemlétezett f*szomért olvas róluk cikket?meg ha nem tetszenek, minek foglalkoztok velük ennyit?könyörgöm ez egyenlő a szánalommal és az irígységgel..

irigységgel... omg.gif Te látod a szövegben azt, hogy Beatles? tudod nekik több rajongójuk van, miattuk olvastuk el.. ..
4 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Grace Benning, VampireBella, MadHatter
2012. április 01. 10:38 #46
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2107
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Én nem csak azért szeretem őket, mert helyesek, hanem mert a hangjuk is csodás és iszonyú jó fejek, tudják mi az, hogy rendes élet, mert nem a sztár világba nőttek fel!Ők is küzdöttek azért, hogy idáig eljussanak, amit le se tagathat senki, mert óriási teljesítmény az X-faktorban ilyen sokáig eljutni.Voltak álmaik és nekik sikerült megvalósítaniuk, amiben semmi rossz nincs.Igen is tehetségesek és, ha legendák nem is lesznek akkor is megérdemlik a hírnevet!Én soha nem hasonlítottam őket a Beatleshez és nem is fogom, mert semmi érteleme!
2012. április 01. 10:38 #47
- törölt felhasználó -    

Hogy válaszoljak a kérdésedre: azért, amiért ti is elolvastok és leszóltok egy másik cikket, és azért, mert véletlenségből minden normális zenekedvelő ember elolvassa azokat a cikkeket, amiben a legenda Paul McCartney benne van. Hidd el, nem a te imádott One Direction-od miatt olvastuk el a cikket, hanem a Beatles miatt!!! (Egyébként pedig ez a hozzászólásod is betekintést enged az értelmiségi szintedbe, ilyeneket kulturált ember nem igen ír, egy fórumon, bármekkora "rajongó" is.. dry.gif )

És a cikkhez: ezek a fiúk pár éven belül eltűnnek, hisz a rajongótáborukat adó tinik is felnőnek egyszer, és remélhetőleg igényesebb zenét fognak hallgatni!!! mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Heetella, Fist Of Liberty, Black Hearth2, Grace Benning, VampireBella, MadHatter
2012. április 01. 10:40 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (TbRéku @ 2012.04.01. 10:38)
Én nem csak azért szeretem őket, mert helyesek, hanem mert a hangjuk is csodás és iszonyú jó fejek, tudják mi az, hogy rendes élet, mert nem a sztár világba nőttek fel!Ők is küzdöttek azért, hogy idáig eljussanak, amit le se tagathat senki, mert óriási teljesítmény az X-faktorban ilyen sokáig eljutni.Voltak álmaik és nekik sikerült megvalósítaniuk, amiben semmi rossz nincs.Igen is tehetségesek és, ha legendák nem is lesznek akkor is megérdemlik a hírnevet!Én soha nem hasonlítottam őket a Beatleshez és nem is fogom, mert semmi érteleme!

Köszönöm, végre nem egy elvakult rajongó..
1 felhasználónak tetszik: TbRéku
2012. április 01. 10:40 #49
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nem nagyon ismerem a Beatles-t, ezért nem is nagyon szeretném őket úgymond leszólni vagy ilyesmi. Az igaz hogy kevés ember hasonlítja az 1D-t a Beatles-hez, de tényleg két teljesen más zenei stílus. Így ennek a hasonlítgatásnak az ég világon semmi értelme sincsen ...
2012. április 01. 10:47 #50
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Én se tudok sok jót jósolni nekik pardon.gif Még kb 2 évet (v. annyitse) adok a srácoknak,utána mennek ők is a süllyesztőbe,mert a helyes pofijuk csak addig fogja vinni őket. Hol vannak ők a Beatleshez képest? Mérföldekre! A zene amit csinálnak tucat és erőltetett. Lassan már mindenhol ők vannak (pláne itt Angliába) és ez irritáló. Ha nem szereted őket akkor is az ő zenéjük megy minden zenecsatornán, a boltba már több 'Directoner' v. miaf*sz pólok vannak mint ruha,a suliban meg nem találkozol olyan csajjal aki ne olvadozna a kis Harry akárkiért! Nem mondom,hogy tehetségtelenek,de még van hova fejlődniük,nagyon is. Ennyi! Rajnongók lehet támadni...pardon.gif
2012. április 01. 10:47 #51
- törölt felhasználó -    

Igen,kedvesem...Paul McCartney miatt olvastuk el...
Szóval ki is a szánalmas?? Elnézést térdenállva ne kérjünk hogy el mertünk olvasni egy cikket amiben említik a One Directiont??? -.-""
3 felhasználónak tetszik: Heetella, Black Hearth2, ophely88
2012. április 01. 10:47 #52
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért jó az, ha két bandát/filmet, ésatöbbit hasonlítgatják! Igaz, hogy a Beatles-t annyira nem ismerem, ezért inkább nem mondok róluk semmit. Minden bandának megvan az egyéni stílusa, még akkor is ha egy kicsit hasonlít a másikéhoz. Ugyanez megy most az Alkonyattal és az Éhezők Viadalával. Olyan párhuzamokat keresnek, aminek semmi értelme. A két film is csak annyiban hasonlít, hogy van egy női főszereplő, meg két férfi. Ennyi.
2012. április 01. 10:49 #53
- törölt felhasználó -    
a The Beatles zenetörténeti mérföldkő volt, ezek a srácok meg nagyon aranyosak, de valljuk be, hogy nem forgatják ki a világot a négy sarkából.
2012. április 01. 10:50 #54
- törölt felhasználó -    
Micsoda egybeesés pont ezt a képet raktam ki tegnap háttérképnek.
2012. április 01. 10:54 #55
csbiuska
csbiuska
visszatérő vendég

StátuszI'm happy! :)
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165594
szerintem ők nem lesznek olyanok, akik pár év alatt eltűnnek!! nem olyanok akiket el lehet felejteni!! ők a legjobbak!! meghajolo.gif
2012. április 01. 10:55 #56
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2107
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Idézet (Misao @ 2012.04.01. 10:47)
Én se tudok sok jót jósolni nekik pardon.gif Még kb 2 évet (v. annyitse) adok a srácoknak,utána mennek ők is a süllyesztőbe,mert a helyes pofijuk csak addig fogja vinni őket. Hol vannak ők a Beatleshez képest? Mérföldekre! A zene amit csinálnak tucat és erőltetett. Lassan már mindenhol ők vannak (pláne itt Angliába) és ez irritáló. Ha nem szereted őket akkor is az ő zenéjük megy minden zenecsatornán, a boltba már több 'Directoner' v. miaf*sz pólok vannak mint ruha,a suliban meg nem találkozol olyan csajjal aki ne olvadozna a kis Harry akárkiért! Nem mondom,hogy tehetségtelenek,de még van hova fejlődniük,nagyon is. Ennyi! Rajnongók lehet támadni...pardon.gif

Na jó erre nem akartam semmit se írni de hát nem bírtam megállni bocsi.pardon.gif Szóval, a két év túlzás, mert Bíber is tovább bírta, hang és kinézet nélkül. rohog.gif De nem ezen van a hangsúly.Nem ők tehetnek róla, hogy az emberek pólót, karkötőt és istentudja mit csinálnak belőlük.Nem ők kérték!És "Harry akárkiért" meg lehet, hogy sokan "olvadoznak" de erről szintúgy nem ő tehet.Én most nem akarom őket a Beatleshez hasonlítani de abban én is egyetértek, hogy azért még kell valamit tenniük, hogy ott legyenek.És lehet van olyan meber aki csak a "kis pofijuk" miatt szereti őket és ennek én sem örülök de sajnos a rajongók már csak ilyenek.pardon.gif
2012. április 01. 11:02 #57
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
TbRéku: persze-persze. "a hangjuk miatt" azt meg honnan tudod, hogy jó fejek? találkoztál már velük? az-az oldaluk, amit a kamerába mutatnak, nem biztos ám, hogy a valódi:D Küzdöttek? Nagyon nehéz elmenni egy tehetség-kutatóba, és ott szépen mosolyogni, elkornyikálni valamit, aztán ha jól néz ki, tovább is jut. Tudod mi a küzdés? Mikor a zenekar tagok minden héten összeülnek, közösen írják a dalaikat, maguk veszik fel a demót, és sok-sok év ezzel telik el! Na, az a küzdés!
2012. április 01. 11:08 #58
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Shadowhunter
Hozzászólás: 3502
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Remélem hamarosan eltűnnek a süllyesztőben. Csak a pofikájuk miatt híresek...
2012. április 01. 11:08 #59
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (TbRéku @ 2012.04.01. 10:55)
a két év túlzás, mert Bíber is tovább bírta, hang és kinézet nélkül. rohog.gif De nem ezen van a hangsúly.Nem ők tehetnek róla, hogy az emberek pólót, karkötőt és istentudja mit csinálnak belőlük.Nem ők kérték!..Én most nem akarom őket a Beatleshez hasonlítani de abban én is egyetértek, hogy azért még kell valamit tenniük, hogy ott legyenek.

Bíbert az emberek utálata tarja még a köztudatban nevet2.gif Hogyne,így Direction-fiúknak is menne. rohog.gif Az árutermékekhez meg; szted nem ők adták hozzá a nevüket? Mert szerintem a legtöbbhöz igen,és nagyon szívesen estek a ruhaboltok áldozataivá...pardon.gif Ami meg a Beatles contra One Directiont illeti,ha a fiúk fejenálnak se fognak ott tartani...legalábbis az alapján amit eddig mutattak nem hiszem. pardon.gif
2012. április 01. 11:10 #60
Ade.
Ade.

Státuszyou're tangled in the great escape-
Hozzászólás: 660
Csatolások: 1075
Azonosító: 159060
nem hinném,hogy minden rajongó a Beatleshez hasonlítaná őket(én sem),remélem nincs igaza Paulnak nem szeretném ha eltűnnének a fiúk
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!