Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat
2012. április 01. 14:59
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Komolyan őket összehasonlítani a Beatles egy legendás banda akikre 50 év múlva is emlékezni fogunk a One Direction meg egy kis tinibanda akikre 2 év múlva már senki sem fog emlékezni
2012. április 01. 15:25
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Kíváncsi vagyok hogy 1 év múlva ki fog emlékezni a One Direction-re szerintem senki.A The Beatles egy legendás zenekar volt és ha lesznek egyszer unokáim még azok is tudni fogják hogy kik voltak azok de a One Direction elfog tűnni előbb utóbb.
Tehát őket ne hasonlítsák össze, meg mi az hogy a One Direction sokkal jobb ?Ti tudjátok egyáltalán mit beszéltek?Mert nem hinném..Nem tudom hány évesek vagytok de nem is érdekel na mind1 ez az én véleményem de szerintem a velem egykorúaknak is ez + az idősebbeknek is..
Tehát őket ne hasonlítsák össze, meg mi az hogy a One Direction sokkal jobb ?Ti tudjátok egyáltalán mit beszéltek?Mert nem hinném..Nem tudom hány évesek vagytok de nem is érdekel na mind1 ez az én véleményem de szerintem a velem egykorúaknak is ez + az idősebbeknek is..
2012. április 01. 15:31
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Szerintem sem kéne őket hozzáhasonlítaniuk! Miben egyeznek meg??? The Beatles 4es voltak ls ők maguk zenéltek...
Én nem értem miért kell összehasonlítani...
És 1D most az elmúlt hónapokban lett nagyon elterjedt. Szerencsétlenek sztem alig tudják még felfogni. Minden hirtelen rájuk zúdult.
Szeretemőket nagyon, de féltem is!
Patrícia4: Fogadunk, hogy még 30 év múlva is lesznek valakik??:)Ha te nem ismered őket, miért nyilatkozol ilyet??? Hihetetlen, amit ezek a srácok elértek ilyen gyorsan. Minden fölrészen megőrülnek értük. Ez nem fog csak úgy eltünni..Meg persze, az időseknek The Beatles a minden, ők is ezt gondolják, de nem hiszem, hogy mindenki azt gondlja, h egy ilyen nagy rajongás, ami most van 1D körül, az úgy eltünne. ÉS lehet ők még csak tinik, de higgyétek el: NEM FOGNAK ELTÜNNI. LEHETETLEN, HOGY ÚGYELTÜNJENEK, HOGY SENKI SE FOG EMLÉKEZNI!
Szerintetek a több millió rajongó csak úgy elfelejti őket? Na várjuk csak meg azt az 1 évet..
És 1D most az elmúlt hónapokban lett nagyon elterjedt. Szerencsétlenek sztem alig tudják még felfogni. Minden hirtelen rájuk zúdult.
Patrícia4: Fogadunk, hogy még 30 év múlva is lesznek valakik??:)Ha te nem ismered őket, miért nyilatkozol ilyet??? Hihetetlen, amit ezek a srácok elértek ilyen gyorsan. Minden fölrészen megőrülnek értük. Ez nem fog csak úgy eltünni..Meg persze, az időseknek The Beatles a minden, ők is ezt gondolják, de nem hiszem, hogy mindenki azt gondlja, h egy ilyen nagy rajongás, ami most van 1D körül, az úgy eltünne. ÉS lehet ők még csak tinik, de higgyétek el: NEM FOGNAK ELTÜNNI. LEHETETLEN, HOGY ÚGYELTÜNJENEK, HOGY SENKI SE FOG EMLÉKEZNI!
Szerintetek a több millió rajongó csak úgy elfelejti őket? Na várjuk csak meg azt az 1 évet..
2012. április 01. 15:37
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Idézet (Hailie95 @ 2012.04.01. 15:31)
Szerintem sem kéne őket hozzáhasonlítaniuk! Miben egyeznek meg??? The Beatles 4es voltak ls ők maguk zenéltek...
Én ismerem őket és az elején semmi bajom nem volt velük de őket csak a tinik szeretik én is fiatal vagyok de nem vagyok értük megőrülve pl a kedvenc bandámra nem mondom azt hogy a :Világ legjobb zenekara mert nem az.És ahogy itt olvastam a hozzászólásokat nem is egy ember egyet értett velem,na de nem izgat.És különben is csak a One Direction fanok védik őket.
2012. április 01. 15:38
govindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 152870 offline |
Egyébként meg nem is hasonlítanak én például még soha az életben nem hallottam ezt az együttest! (The Beatles) Szóval csak a maga nevében beszéljen ez a pali!"
ásd el magad. komolyan.
ásd el magad. komolyan.
2012. április 01. 15:40
govindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 152870 offline |
amúgy az "öreg", hogy lenne már féltékeny? eladott a beatlessel 1 milliárd lemezt, van rengeteg grammy a hollywood boulevardon csillaga a yesterday a világon a legtöbbet feldolgozott dal. várjunk csak. én egy ex beatle sikereiet minek sorolgatom?
2012. április 01. 15:49
Idézet (iannina @ 2012.04.01. 12:48)
Szerintem nincs igaza a palinak,hisz ez csak az ő véleménye! Azt meg egyáltalán nem lehet tudni,hogy mivel fognak előrukkolni a következő években! Egyébként meg nem is hasonlítanak én például még soha az életben nem hallottam ezt az együttest! (The Beatles) Szóval csak a maga nevében beszéljen ez a pali!
Nem tudom, hogy én ezen most sírjak vagy nevessek? hát ez kész, ezen ledöbbentem, ez már nekem sok.. Kedvesem, ezekszerint még nem töltötted be a 14. életévedet, mert ha máshonnan nem is nyolcadikos énektankönyvedből illene ismerned. Azt meg ki se merem fejteni, hogy mekkora legendáról van szó. Hol van a 1D hozzájuk képest? Most őszintén, hol? Az meg már szégyen hová fajuk a mai tinik ízlése (igen egy vagyok közülök, 15 éves), de a 15 éves fejemmel maradok a ZENÉNÉL, soha nem fogok tudni úgy ugrabugrálni meg sikítozni valakiért mint egyesek. A lényeg, hogy szerintem ilyen mondatokat ne mondj nyilvánosan, mert képen fognak röhögni, ez csak egy jó tanács.
2012. április 01. 16:03
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (iannina @ 2012.04.01. 12:48)
Szerintem nincs igaza a palinak,hisz ez csak az ő véleménye! Azt meg egyáltalán nem lehet tudni,hogy mivel fognak előrukkolni a következő években! Egyébként meg nem is hasonlítanak én például még soha az életben nem hallottam ezt az együttest! (The Beatles) Szóval csak a maga nevében beszéljen ez a pali!
Kicsikém, igen minimális zenei műveltséggel rendelkezel. Ez alól nem mentség, hogy nagyon fiatal vagy. Nem hiszem el, hogy nem hallottál még a Beatles-ről. "Ez a pali" a világ egyik élő zenei ikonja, legendája! Nem egy féltékeny nagypapa, hanem egy nagyöreg, egy szaktekintély. Nem kell szeretni, csak az elfogultság ellenére látni kell mi az, ami profi, és mi az, ami csak azért van, hogy a te kis szíved gyorsabban kezdjen el dobogni.
Tessék, egy kis Beatles. Ha ezt se hallottad még, én elásom magam!
2012. április 01. 16:09
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline |
A Beatles az már régen volt nemhiszem, hogy egy mai zenét játszó bandát kéne hozzájuk hasonlítaní.Én személy szerint jót josolok a One Direction-nak mivel nagyon tehetségesek.Persze attól még nem kell máskohoz hasonlítgatni őket.!!♥One Direction♥
2012. április 01. 16:16
Idézet (pinkgirl @ 2012.04.01. 16:04)
Szerintem ők egyediek miért hasonlítják másokhoz...és szerintem nem is hasonlítanak ahhoz a "Bandához"
szerintem se hasonlítanak, annak a "Bandának" volt tehetsége
2012. április 01. 17:12
nem ők a következő Beatles, de azért én nagyon szeretem őket akkor is.
2012. április 01. 18:34
ciel miért vagy ilyen???? én is jobban szeretm az one directiont mint a beatles-t...
2012. április 01. 19:04
...... istenem komolyan...valaki magyarázza el mitől jobb neki a 1D, mert nem értem?
2012. április 01. 19:27
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Én kedvelem a One Directiont de hogy lehetnek ennyire tudatlan rajongóik? Szégyen. A Beatles-t sosem lehet lekörözni és nem lehet helyettesíteni.Fölösleges összehasonlítgatni őket.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.