Starity

Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 01. 19:32 #121
love_love
love_love
visszatérő vendég

Státusz☼ sunshine! ☼
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 244
Csatolások: 0
Azonosító: 163379
hát nem is értem miért hasonlítják őket össze. nem akarnak olyanok lenni, és nem is csinálnak erre utaló dolgokat. szóval...
2012. április 01. 19:42 #122
- törölt felhasználó -    
Attól függetlenül, hogy a 1D már ilyen fiatalon ennyire népszerű, nem kellene leszólni őket. Kicsit nagyképűnek találom, ahogy Paul McCartney nyilatkozott róluk. Azt azért számításba vehetné, hogy az ő idejük "lejárt" a mai fiatalok köreiben... (Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne kellene ismerni őket, mivel örökzöldek a slágereik) De a jövő már nem az övüké... Beletörődhetnének.
2012. április 01. 19:45 #123
Amber Angel
Amber Angel
Hozzászólás: 739
Csatolások: 58
Azonosító: 143336
A Beatles örök! És ehhez tartom magam, akkor is, ha a One Direction is az egyik kedvenc fiúbandám. Paullal teljes mértékben egyetértek. Bár a fiúk hasonló sikereket érnek el, valamint rengeteg rajongóra tettek szert, a Beatles mégiscsak egy új stílust hozott létre. Egy ilyen összehasonlításban egyértelmű, hogy a Beatles kerül ki nyertesként.
2012. április 01. 19:57 #124
CsillaBelieber
CsillaBelieber
új tag

StátuszRusher;)
Hozzászólás: 25
Azonosító: 172169
One Direction jobb és mindig és jobb lessz. smileeee.gif
2012. április 01. 20:10 #125
Shakeitupper
Shakeitupper
új tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 5
Azonosító: 147768
Nos nekem is vannak tucat kedvenceim, ezen tagadni nincsen mit.De mikor meglátom, az 1D jobb, falnak dobom magam.Igaz sosem voltam egy Beatles rajongó, de ők mégis tettek valamit, ami a köztudatban fog maradni, bár mi kiskamaszok többsége, nem is ismeri ezt a bandát.De ahogy a többség írja a Beatles örök!
2012. április 01. 21:06 #126
- törölt felhasználó -    
milliószor jobb az 1D mint a Beatles!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. április 01. 21:20 #127
zsaki92
zsaki92
új tag

Státuszvégre véged vizsgaidőszak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 9
Azonosító: 171708
Kedves One Direction rajongók!

Felháborítónak tartom, hogy 13 évesen, ilyeneket mertek kijelenteni (mikor még semmit se láttatok a világból), hogy One Direction jobb, mint a Beatles. Nektek jobb kedveseim, csak is nektek!
Nem is lehet egy napon említeni, a két zenekart. Nem csak azért, mert a The Beatles rock zenekar volt, és One Direction pop zenekar. Hanem, a Beatles olyan zenei hangzásokkal tört be köztudatba, amit addig senki sem ismert. Rengeteg zenei stílust is nekik köszönhetünk. A Beatlest rengeteg támadás érte, mihez végett lázadók voltak. A hajuk, stílusuk, zenéjük felháborítónak minősült akkoriban. Még is talpon maradtak, és a mai napig több millió rajongójuk van, és több lemezüket is árulják a boltokban. A kritikusok pedig, hálát adnának a sorsnak, ha egy ilyen zenekart egyáltalán a szájukra vehetnének. Ezek után kérdem én, hol lenne a ti hőn szeretett One Direction-ötök ha a menedzsment nem rágott volna a szájukba mindent? Sehol! Ha majd One Direction is ennyi mindent letesz az asztalra, akkor örömmel fogom hallgatni, hogy a One Direction jobb, mint a The Beatles. smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: Pöttömke, VampireBella, Summer Child, joe_r, Heetella, Grace Benning, Fruzsi26, rockgirlfriend, Black Hearth2, MadHatter
2012. április 01. 21:29 #128
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (zsaki92 @ 2012.04.01. 21:20)

Felháborítónak tartom, hogy 13 évesen, ilyeneket mertek kijelenteni (mikor még semmit se láttatok a világból), hogy One Direction jobb, mint a Beatles. Nektek jobb kedveseim, csak is nektek! 
Nem is lehet egy napon említeni, a két zenekart. Nem csak azért, mert a The Beatles rock zenekar volt, és One Direction pop zenekar. Hanem, a Beatles olyan zenei hangzásokkal tört be köztudatba, amit addig senki sem ismert. Rengeteg zenei stílust is nekik köszönhetünk. A Beatlest rengeteg támadás érte, mihez végett lázadók voltak. A hajuk, stílusuk, zenéjük felháborítónak minősült akkoriban. Még is talpon maradtak, és a mai napig több millió rajongójuk van, és több lemezüket is árulják a boltokban. A kritikusok pedig, hálát adnának a sorsnak, ha egy ilyen zenekart egyáltalán a szájukra vehetnének. Ezek után kérdem én, hol lenne a ti hőn szeretett One Direction-ötök ha a menedzsment nem rágott volna a szájukba mindent? Sehol! Ha majd One Direction is ennyi mindent letesz az asztalra, akkor örömmel fogom hallgatni, hogy a One Direction jobb, mint a The Beatles. smileeee.gif

Véégre! Valaki leírta a hatalmas igazságot! meghajolo.gif meghajolo.gif Megdöbbentő, hogy ilyen legendáról ilyeneket írtok, hogy nagyképűen nyilatkozik, meg hogy a Vándireksön jobb lenne, mint a Beatles. Mellesleg Paul szinte a nagyapátok lehetne. Tanulhatnátok egy kis tiszteletet, és jólneveltséget. Higgyétek el, hogy a Beatlesnek hatalmasabb rajongótábora volt anno, mint az One Directionnak. Sir McCartney (igen, lovagi rangja van) kijelentése nem alaptalan. Ő ma már egy igazi legenda, egy ikon. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: VampireBella, Black Hearth2
2012. április 01. 21:29 #129
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem most értettem meg, és ezúton köszönöm a volt osztálytársaimnak, hogy 14 éves fejjel a nyolcadikos bankettünkön Beatles-dalokat énekeltük élő dob és gitárkísérettel. Akkor is hihetetlen élmény volt, de most érzem azt, hogy nem volt abban semmi egoizmus hogy a mi korosztályunk körülbelül az utolsó épeszű generáció mellow.gif
Örülök hogy ismerem az igazi zenét - ami nem azt jelenti hogy mást nem ismerek és nem szeretek, de nem állítok badarságokat.

Heetella: párszor mondtad hogy nyolcadikos énekkönyv, nos nekem volt olyan, de kb ki nem nyitottam soha, mégis ismerem a Beatlest is, meg egy csomó más legendás bandát/előadót. Akkor hogy is van ez? Alapműveltség szerintem, amit nem biztos hogy az ember csak az iskolában szerez meg. Ezt inkább az ingerszegény környezetnek tulajdonítanám a mai 10-14 éveseknél. És persze tisztelet annak a kevés kivételnek.
8 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Summer Child, joe_r, VampireBella, Heetella, Grace Benning, Emily O., Black Hearth2
2012. április 01. 21:36 #130
- törölt felhasználó -    
Idézet (zsaki92 @ 2012.04.01. 21:20)

én speciel egy 13 éves Directioner vagyok, de álmomban nem jutna eszembe, hogy a fiúkat egyáltalán összehasonlítsam a Beatles-szel. ha ők annak idején nem lettek volna és nem tapossák ki az utat a modern zenéknek, akkor szerintem az 1D-s fiúk sem lennének sehol sem. szóval azért akármennyire is jók a fiúk, azért illik megadni a kijáró tisztelet a Beatlesnek.
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Grace Benning, itsmestella, Black Hearth2, TbRéku
2012. április 01. 21:55 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2012.04.01. 21:29)

Heetella: párszor mondtad hogy nyolcadikos énekkönyv, nos nekem volt olyan, de kb ki nem nyitottam soha, mégis ismerem a Beatlest is, meg egy csomó más legendás bandát/előadót. Akkor hogy is van ez? Alapműveltség szerintem, amit nem biztos hogy az ember csak az iskolában szerez meg. Ezt inkább az ingerszegény környezetnek tulajdonítanám a mai 10-14 éveseknél. És persze tisztelet annak a kevés kivételnek.

A nyolcadikos könyv az nem nektek szólt, hanem az előbb említett 13-14 éveseknek akik képesek voltak olyat írni, hogy ők nem is ismerik a Beatles-t, erre mondtam, hogy ha már máshonnan nem onnan biztos hallottak róla. Tudom, hogy zenei műveltséget nem könyvekből kell szerezni, csak feltételeztem, hogy ők akik képesek olyat modnani, hogy "jobb a 1D" nem néznek utána mi is az igazi zene maguktól wink.gif
2012. április 01. 22:21 #132
10anta
10anta
visszatérő vendég

StátuszF*ck Yeah!
Hozzászólás: 196
Csatolások: 68
Azonosító: 115644
zsaki92... LÁBAID ELÉ BORULVA ISZOM A SZAVAIDAT :$ biggrin.gif biggrin.gif TÉNYLEG CSAK ANNYIT, HOGY KÖSZÖNÖM!
személy szerint nem is mennék bele a kis tizen 1/2/3 évesek fikázó kis modorának firtatásába, mert szerintem ez az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy bibörkénél és ennél az új 1d-jüknél nem látnak tovább... szoval csak annyit hogy mindössze két 12 éves "a 1d jobb és mindig is az lesz" kommentjét olvastam el, de majdnem AGYF*SZ kaptam...
A Beatles örök!!! és én a helyetekben még azt is meggondolnám hogy egyáltalán a számra merjem e venni a nevüket!!! wink.gif puszi
2012. április 02. 09:53 #133
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
zsaki92: Abszolúte egyetértek! meghajolo.gif Én is írni akartam egy finom modorú véleményt, amiben kifejeztem, a Beatles miért is jobb az 1D-nél. Mert hát a normális ember tudja, hogy jobb, no de én indokolni is szeretek dolgokat.

Az 1D rajongás amúgy már már nevetséges. Beütöttem a képkeresőbe, hogy macska, és mit ad ki? Ezekről a szépfiúkról néhány fotót. rohog.gif
2012. április 02. 10:34 #134
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1195
Azonosító: 141537
Eleve ott kezdődik, hogy a kettő össze sem hasonlítható.
Bírom az 1D-t de a Beatleshez képest sehol sincsenek.
2012. április 02. 10:38 #135
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1195
Azonosító: 141537
De szerintem kár bárkinek is ezen vitatkozni, hogy ez a jobb, és a másik szerint nem.
Mindenkinek van önálló véleménye, attól, hogy ezt meg ezt állítják még nem kevesebbek mint bárki más.
Csak egyszerűen most más zenék futnak.
Engem személy szerint az az egy dolog irritál, hogy valaki úgy állítja, hogy az 1D jobb,
mint a Beatles, hogy a Beatlest nem is ismeri, de már eldöntötte, hogy az 1D jobb.
2012. április 02. 13:43 #136
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
engem nem érdekel,hogy kihez-mihez hasolitják a One directiont én akkor is szeretni fogogm a zenéjüket
2012. április 02. 14:52 #137
Samas
Samas
visszatérő vendég

StátuszOkay? Okay.
Hozzászólás: 437
Azonosító: 171751
Akkor is az 1D a nyerő! biggrin.gif biggrin.gif
2012. április 02. 15:10 #138
makeszka98
makeszka98
új tag

Státusz#OneDirection :))
Hozzászólás: 54
Azonosító: 155712
Nehogymár..a One Direction teljesen más zenei és stílusban is.Az meg hogy ők 5-en vannnak a Beatles pedig 4 ember ből áll..
Tök mind1 mit mondanak mert ha valaki szereti a One Directiont és már pedig nagyon-nagyon sokan szeretik akkor nem fog eltűnni..!!
2012. április 02. 15:13 #139
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Beatlesből csak egy volt! Nem lehet utánozni őket!
2012. április 02. 15:52 #140
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Mindenkinek más a zenei stílusa nem kellene f*kázni a másik kedvencét!!És nem kellene ezeken veszekedni. wink.gif
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!