Starity

Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 02. 16:19 #141
- törölt felhasználó -    
Idézet (iannina @ 2012.04.01. 12:48)
Szerintem nincs igaza a palinak,hisz ez csak az ő véleménye! Azt meg egyáltalán nem lehet tudni,hogy mivel fognak előrukkolni a következő években! Egyébként meg nem is hasonlítanak én például még soha az életben nem hallottam ezt az együttest! (The Beatles) Szóval csak a maga nevében beszéljen ez a pali!

soha nem hallottál még a beatlesről? 110.gif ÉS MÉG VIDÁMAN HANGOZTATOD IS? 110.gif 110.gif 110.gif
atyaúristentejóég, kérlek szépen, MOST LŐJETEK LE ENGEM ohmy.gif
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Black Hearth2, MadHatter, VampireBella
2012. április 02. 16:23 #142
Ancsa27
Ancsa27
visszatérő vendég

StátuszHow many goodbyes can fit in a lifetime?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 360
Csatolások: 21
Azonosító: 172111
Szerintem nem jó összehasonlítgatni, mert (szerintem!!!) egyik sem jobb a másiknál, csak MÁS és ennyi, én mind2t szeretem smileeee.gif
2012. április 02. 16:31 #143
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
A The Beatles minden idők legsikeresebb zenekara, a világon a mai napig ők adták el a legtöbb lemezt, szám szerint egymilliárd 600 milliót. Szóval, ezek után égjen annak a feje, aki nem ismeri őket. Ez csak titeket minősít pardon.gif Amíg nem ismeritek a The Beatles munkásságát, nem is vagytok méltó arra, hogy a zenét hallgassatok. Nélkül manapság rock sem lenne, nem hogy pop, amit mindennap hallgattok. Nevetséges, hogy léteznek még ilyen emberek.
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Black Hearth2, MadHatter, VampireBella
2012. április 02. 18:53 #144
- törölt felhasználó -    
Amit zsaki92 írt abban van igazság! Mindkettő együttest ismerem, de azért valljuk be: a The Beatles sokkal több dolgot tett le az asztalra, de ezt ők sem 2 év alatt csinálták! A másik, hogy mindkettő banda teljesen más: egyik rock-a másik pop [ez, csak egy példa], maximum annyi a közös, hogy mindkettő brit banda [ám lehet, hogy van még sok közös tulajdonságuk van]. Én személy szerint One Direction rajongó vagyok, persze a The Beatles sem rossz (!), csak ugye változnak az idők és az ízlések is! Meg amúgy mindenki más, senkit sem szabad máshoz hasonlítgatni, mindenkit saját magukért szeretnek, és azért amit csináltak/csinálnak. Meg amúgy én sem hallottam volna soha a The Beatles-ről, ha nincs meg még mami és papi régi bakelit lemeze és lejátszója! Ja, még azt, hogy másokat bántani, vagy is inkább leszólni azért, mert ő a One Direction-t szereti és szerinte [mondom szerinte, ami ugye saját vélemény, amit mindenki megoszthat] ők sokkal jobbak, és, ha te ezt nem tudod megérteni, akkor sajnálom, ő meg azt nem érti meg, hogy szerinted miért jobb a The Beatles, hiába magyarázod neki. Persze azért a The Beatles milyen sikereket ért el, abban az időben erről még álmodni sem mertek volna [pedig nem is volt olyan régen], és ezért nekik, csak gratulálni lehet, hiszen ők megalkottak egy új műfajt! Meg amúgy senki sem tudhatja, hogy a One Direction hol lesz 3-10 év múlva. Bocs, ha túl hosszú. [saját vélemény]
2012. április 02. 20:34 #145
- törölt felhasználó -    
OMG...ugye nem mondjátok komolyan hogy van olyan aki nem ismeri a The Beatles-t?! o.O Milyen műveletlen az ilyen, már bocsánat?!
Amúgy én személy szerint nagy (inkább hatalmas) One Direction rajongó vagyok, de a Beatles-t is rettentően tisztelem, hisz nélkülük a mai rockzene nem lenne olyan amilyen...és sajnos van valami abban amit Paul mond...:/
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. április 02. 20:36 #146
- törölt felhasználó -    
Amúgy én hatalmas hülyeségnek tartom ezeket a hasonlítgatásokat...a The Beatles-ből csak egy van és mindíg is csak egy lesz...mint ahogy Justin Bieber-ből vagy Michael Jackson-ból is...
2012. április 02. 20:53 #147
moviefan
moviefan
új tag

Státusz#1 számú Beatles fan
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 94513
Jó, akkor itt az ideje, hogy én is leírjam a véleményem. Hol is kezdjem? Körülbelül tíz éves lehettem, amikor a szünet alatt végtelen szabadidőmben unottan kapcsolgattam a tévét, és egyszer csak megakadt a szemem egy fekete-fehér filmen. Négy gombafrizurájú srác nevetett gondtalanul, majd a menedzser felszólítására végre színpadra álltak és ismerős dallamokat kezdtek el játszani. Majd' leestem az ágyról, olyan hirtelen ért a felismerés, hogy ismerem az összes elhangzott dalt a rádióból ( szóval ne mondja senki, hogy manapság már nem játsszák a slágereiket). Izgatottan kérdeztem meg anyát, hogy kik ők, hiszen annyira ismerősek. Ő erre azt felelte: Ők a Beatles együttes. Ettől a szent naptól fogva hatalmas rajongójuk vagyok, gyűjtöm az összes létező Beatles-ös cuccot, és lelkesen hallgatom a zenéjüket.
Az vitathatatlan tény, hogy ők a valaha volt egyik legnépszerűbb, legismertebb banda, ők gyakorolták a legnagyobb hatást a modern zenére, és rengeteg újítást vittek a rock'n'roll műfajba, annak ellenére, hogy soha nem tanultak meg kottát olvasni. Egy szó mint száz, igazság szerint egyik mai együttest sem lehet hozzájuk hasonlítani. A One Directiont sem, főleg, hogy más műfajban játszanak, öten vannak, és a karrierjük hajnalán még vajmi keveset tettek le az asztalra. Természetesen megértem, ha valaki szereti őket, egyik barátnőm is odáig van értük, de a Beatles-höz hasonlítani a bandát...enyhe túlzásnak érzem. Néha én szégyellem magam a saját generációm helyett ( akinek nem inge, ne vegye magára).
3 felhasználónak tetszik: Heetella, Pöttömke, Black Hearth2
2012. április 03. 14:36 #148
ashley4ever
ashley4ever
visszatérő vendég

Státusz~"ne bánd meg amit tettél, mert amikor tetted akkor az volt a helyes."
Hozzászólás: 106
Azonosító: 158871
a One Direction teljesen mást játszik mint a egykor a Beatls nem értem h h lehet egymáshoz hasonlítani a két csapatot.-.-
2012. április 03. 16:04 #149
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
Nem értem miért kell ezt a két bandát össze hasonlítani rolleyes.gif semmiben sem hasonlítanak smileeee.gif
2012. április 03. 17:32 #150
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A Beatles és A One Directinon annyira más stílus, hogy egy lapon sem érdemes említeni őket. Mindkettő csapatot tisztelem és hallgatom a zenéjüket. Én nem értem, hogy mi ez a hasonlítgatás mostanság.
2012. április 03. 20:30 #151
esztie35
esztie35
city of glass☆
Hozzászólás: 1369
Azonosító: 129890
Igaz hogy a Beatles több mindent letett az asztalra de a One Direction most futtot be nem olyan rég, és már most rengetegen szeretik őket. És nem kéne Justin Bieber-hez hasonlítani őket, mert ezt is hallani sokszor...és itt nem az a lényeg hogy helyesek vagy nem.
2012. április 03. 20:54 #152
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 699
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
jóól van jogos a dolog de a One Direction új és elég híres fiúbanda szóval ezt elnézve is sokkal jobbak.smileeee.gif
2012. április 03. 21:22 #153
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Én nem hasonlítottam őket össze Beatles tényleg egy nagyon jó banda volt . De az one direction se rossz nincsenek rossz számaik de nem is valami eget rengetőek ...És hát ki tudja hogy fognak e emlékezni az one directonra ..
2012. április 04. 16:08 #154
hannapanna12
hannapanna12
visszatérő vendég

StátuszMINDEN REGGEL Én: Tényleg nem kéne maradnom már... Ágy: De baby! Kint hideg van
Hozzászólás: 365
Azonosító: 167203
Jogos hogy ezt nyilazkozta de én összese hasonlítanám őket !És megmondom őszintén szerintem sokkal jobbak a Beatlesnál!smileeee.gif
de ez a magán véleményem biggrin.gif
2012. április 04. 16:23 #155
- törölt felhasználó -    
Mért kéne összehasongatni a két bandát??? biggrin.gif Ezt nem értem . Szerintem jobbak szóval ennnyit erről.smileeee.gif<3
2012. április 04. 16:38 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (iannina @ 2012.04.01. 12:48)
Egyébként meg nem is hasonlítanak én például még soha az életben nem hallottam ezt az együttest!(The Beatles)

ohmy.gif
2012. április 04. 17:39 #157
- törölt felhasználó -    
A One Direction egyáltalán nem hasonlít a Beatles-re.Semmiben.Attól hogy néhány hasonló képük van és néhány érdekes emberke azt állítja hogy a fiúk utánozzák a Beatles-t attól még nem.Tényleg valószínű hogy nem tesz|tenne jót a karrierjüknek ha hozzájuk akarnának felnőni.De kibeszélt erről mert a 1D egyáltalán nem ezt csinálja.Zenélnek élvezik amit csinálnak és jól teszik..Ennyi volt az én véleményem.
2012. április 04. 21:10 #158
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Ninuka egyet értek
2012. április 05. 08:42 #159
- törölt felhasználó -    
Idézet (delenagirl_ @ 2012.04.01. 21:06)
milliószor jobb az 1D mint a Beatles!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

omg.gif ..Ez fájt...hova kerűltem...(?!?!) omg.gif blink.gif

Egyébként egyetértek zsaki92!!biggrin.gif
2012. április 05. 12:03 #160
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079