|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Amit zsaki92 írt abban van igazság! Mindkettő együttest ismerem, de azért valljuk be: a The Beatles sokkal több dolgot tett le az asztalra, de ezt ők sem 2 év alatt csinálták! A másik, hogy mindkettő banda teljesen más: egyik rock-a másik pop [ez, csak egy példa], maximum annyi a közös, hogy mindkettő brit banda [ám lehet, hogy van még sok közös tulajdonságuk van]. Én személy szerint One Direction rajongó vagyok, persze a The Beatles sem rossz (!), csak ugye változnak az idők és az ízlések is! Meg amúgy mindenki más, senkit sem szabad máshoz hasonlítgatni, mindenkit saját magukért szeretnek, és azért amit csináltak/csinálnak. Meg amúgy én sem hallottam volna soha a The Beatles-ről, ha nincs meg még mami és papi régi bakelit lemeze és lejátszója! Ja, még azt, hogy másokat bántani, vagy is inkább leszólni azért, mert ő a One Direction-t szereti és szerinte [mondom szerinte, ami ugye saját vélemény, amit mindenki megoszthat] ők sokkal jobbak, és, ha te ezt nem tudod megérteni, akkor sajnálom, ő meg azt nem érti meg, hogy szerinted miért jobb a The Beatles, hiába magyarázod neki. Persze azért a The Beatles milyen sikereket ért el, abban az időben erről még álmodni sem mertek volna [pedig nem is volt olyan régen], és ezért nekik, csak gratulálni lehet, hiszen ők megalkottak egy új műfajt! Meg amúgy senki sem tudhatja, hogy a One Direction hol lesz 3-10 év múlva. Bocs, ha túl hosszú. [saját vélemény]
0 felhasználónak tetszik: