Starity

Hírszerkesztők topikja

77 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 05. 12:16 #361
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Ev Bry @ 2012.11.28. 19:04)
Sziasztok! Bocsi, ha rossz helyre írom. EBBEN a cikkben a cikk írója úgy veszem észre, hogy véleményt ír a cikkben szereplőkről: ,,Ugyan One Direction lábai előtt hever a világ, Rob még egyetlen dalt sem hallott tőlük, a nevüket sem tudná felsorolni, hiszen mindössze fotókat látott róluk a neten – micsoda mázlista!"

Én csak azon szakadtam, hogy ezt Courtneyy letetszikelte. rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. december 06. 11:05 #362
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A Colungás cikkeim még bent vannak? Számíthatok a megjelenésükre vagy inkább nem? smileeee.gif
Gondolom elég sok cikk van bent jelenleg is (nekem is, ha minden igaz, 3), ezért vannak a csúszások - az meg teljesen logikus, hogy minél nagyobb az aktualitása egy hírnek, annál előbb ki is kell kerülnie. És speciel az enyéim egyet leszámítva bármikor aktuálisak. biggrin.gif Úgyhogy nem is háborogni jöttem, hogy kerüljön már ki, csak kíváncsi vagyok, megjelenhetnek-e majd valamikor.

Lehet, hogy az ötlet topikba kellene írnom, de mivel a témába vág, most inkább itt fejteném ki a gondolatomat: jó lenne, ha a cikkek írói egy külön felületen (vagy akár a cikkek részben) szemmel tudnák tartani az írásaikat. Hogy bent van-e még, vagy törölve lett. És az is jó lenne, ha ugyaninnen még lehetne utólag szerkeszteni is a hírt. Magamból kiindulva sokszor csak a kész munkán veszem észre a hibákat, ebben a szövegdobozban nem mindig.
Persze ismerem a trükköt, hogy lehet szerkeszteni most is a cikket a megjelenésig, de ahhoz kell ismerni a linket, ami viszont elküldés után elveszik, hacsak nem másolom ki mondjuk jegyzettömbbe. Kényelmesebb lenne, ha a saját oldalamon látnám és bármikor elő tudnám hívni a még nem publikált híreket. És ilyenkor ha lemarad egy gondolat, egy találó kép vagy videó, akkor utólag - sok esetben könnyítve a szerkesztő munkáját - magam is beilleszthetném anélkül, hogy külön köröket fussak egy modinál. smileeee.gif
2012. december 06. 14:12 #363
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.06. 11:05)
A Colungás cikkeim még bent vannak? Számíthatok a megjelenésükre vagy inkább nem? smileeee.gif 
Gondolom elég sok cikk van bent jelenleg is (nekem is, ha minden igaz, 3), ezért vannak a csúszások - az meg teljesen logikus, hogy minél nagyobb az aktualitása egy hírnek, annál előbb ki is kell kerülnie. És speciel az enyéim egyet leszámítva bármikor aktuálisak. biggrin.gif Úgyhogy nem is háborogni jöttem, hogy kerüljön már ki, csak kíváncsi vagyok, megjelenhetnek-e majd valamikor.
Lehet, hogy az ötlet topikba kellene írnom, de mivel a témába vág, most inkább itt fejteném ki a gondolatomat: jó lenne, ha a cikkek írói egy külön felületen (vagy akár a cikkek részben) szemmel tudnák tartani az írásaikat. Hogy bent van-e még, vagy törölve lett. És az is jó lenne, ha ugyaninnen még lehetne utólag szerkeszteni is a hírt. Magamból kiindulva sokszor csak a kész munkán veszem észre a hibákat, ebben a szövegdobozban nem mindig.
Persze ismerem a trükköt, hogy lehet szerkeszteni most is a cikket a megjelenésig, de ahhoz kell ismerni a linket, ami viszont elküldés után elveszik, hacsak nem másolom ki mondjuk jegyzettömbbe. Kényelmesebb lenne, ha a saját oldalamon látnám és bármikor elő tudnám hívni a még nem publikált híreket. És ilyenkor ha lemarad egy gondolat, egy találó kép vagy videó, akkor utólag - sok esetben könnyítve a szerkesztő munkáját - magam is beilleszthetném anélkül, hogy külön köröket fussak egy modinál. smileeee.gif

A kettő colungásról biztosan tudok, egyiket ma teszem ki, a másikat holnap szerintem. Csak remélni tudom, hogy lesznek ilyen újítások, nálunk jelenleg a 'Törölt cikkek' áll bevezetés alatt, hogy visszamenőleg is lássuk, mi miért lett törölve, vagy ha magyarázatot kérnek, vissza tudjunk keresni, mi volt a gond. wink.gif

Egyébként erről a kézjegyes cikkből akár sorozatot is lehetne indítani, minden héten egyet wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. december 06. 14:31 #364
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Courtneyy @ 2012.12.06. 14:12)
A kettő colungásról biztosan tudok, egyiket ma teszem ki, a másikat holnap szerintem. Csak remélni tudom, hogy lesznek ilyen újítások, nálunk jelenleg a 'Törölt cikkek' áll bevezetés alatt, hogy visszamenőleg is lássuk, mi miért lett törölve, vagy ha magyarázatot kérnek, vissza tudjunk keresni, mi volt a gond. wink.gif
Egyébként erről a kézjegyes cikkből akár sorozatot is lehetne indítani, minden héten egyet wink.gif

Köszönöm a választ! meghajolo.gif
Igen, érdekes a kézjegyes dolog, bár én sajnos nem értek hozzá. Kéne keresni valakit, aki igen és hetente egyszer írhatna egy-egy cikket a témában. Lehetne pl. Bíbör a következő... _nevet.gif
2012. december 06. 14:48 #365
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.06. 14:31)
Köszönöm a választ! meghajolo.gif
Igen, érdekes a kézjegyes dolog, bár én sajnos nem értek hozzá. Kéne keresni valakit, aki igen és hetente egyszer írhatna egy-egy cikket a témában. Lehetne pl. Bíbör a következő... _nevet.gif

Bieberrel csak az a gond, hogy még ki sem fejlett az írásmódja, még gyerek. Nekem 14-18 év közt minden hónapban változott. Róla nem szívesen tennék ki ilyesmit, de azt hiszem, ötleteim már vannak wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. december 06. 14:50 #366
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Courtneyy @ 2012.12.06. 14:48)
Bieberrel csak az a gond, hogy még ki sem fejlett az írásmódja, még gyerek. Nekem 14-18 év közt minden hónapban változott. Róla nem szívesen tennék ki ilyesmit, de azt hiszem, ötleteim már vannak  wink.gif

Hát nem tudom, 18 éves korára szerintem nagyjából kialakul. Nekem például nem változott azóta. smileeee.gif Mindenesetre a pillanatnyi helyzet felmérhető belőle. rohog.gif

Csak nem értesz hozzá? ohmy.gif w00t.gif Wow, ez izgalmasan hangzik. Kíváncsian várom, miket találtál ki! biggrin.gif
2012. december 06. 17:02 #367
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Itt a címet javítani kéne, ugyanis Frankie 27 éves! wink.gif
2012. december 06. 17:26 #368
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.12.06. 17:02)
Sziasztok!
Itt a címet javítani kéne, ugyanis Frankie 27 éves! wink.gif

Múlt pénteken volt agyvérzése, akkor még 26 volt wink.gif
2012. december 06. 17:54 #369
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.06. 11:05)

Futó gondolat, én speciel minden cikkemet bekönyvjelzőzöm, és így nyomon tudom követni, hogy végleg törlésre került, vagy csak a kispadon ücsörög. Nyilván ez ugyanaz, mint a notepad-elés, de egy fokkal azért mégis könnyebb és elegánsabb. smokin.gif

Arról viszont nem tudok/tudtam, hogy ilyenkor lehet-e még nekünk szerkeszteni. blink.gif Valaki erről valami infót esetleg? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2012. december 06. 17:58 #370
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (mse90 @ 2012.12.06. 17:54)
én speciel minden cikkemet bekönyvjelzőzöm

Igen, ez is egy megoldás, de ha az ember több gépet is használ... Vagy ha már amúgy is "tele van" a könyvjelzőlista..? rolleyes.gif smileeee.gif

Idézet (mse90 @ 2012.12.06. 17:54)
Arról viszont nem tudok/tudtam, hogy ilyenkor lehet-e még nekünk szerkeszteni. blink.gif Valaki erről valami infót esetleg? wink.gif

Pedig biza lehet. rohog.gif Egyszerűbb a megoldás, mint hinnéd. Megy mindjárt egy privi ezzel kapcsolatban. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2012. december 06. 19:31 #371
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy írtam cikket José Ron és Ariadne Diaz kapcsolatáról.Már novemberbe megírtam és nem raktátok ki.Gondolom töröltétek.Nem volt jó a cikk amit írtam,vagy fölösleges volt?Csak ennyit kérdeztem smileeee.gif
2012. december 08. 09:41 #372
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Sziasztok! Egy kérésem lenne, még hónapokkal ezelőtt írtam egy cikket Kimiről, de az évszámot elrontottam, nem 2008-ban volt világbajnok hanem 2007-ben
2012. december 08. 10:18 #373
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shenayla @ 2012.12.08. 09:41)
Sziasztok! Egy kérésem lenne, még hónapokkal ezelőtt írtam egy cikket Kimiről, de az évszámot elrontottam, nem 2008-ban volt világbajnok hanem 2007-ben

Szerintem azt is oda lehetne írni,hogy nem igaz a hír,csupán az F1csatorna találta ki áprilisi tréfa gyanánt. Csak mert ismerek Kimi rajongót,aki elhitte és -hiába vagyunk hónapokkal a leírt dátum után - még mindig várja Raikkönent,pedig nem fog jönni...
2012. december 08. 21:30 #374
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Ebben a cikkben, egy betű ellett rontva:
eredeti:..Az előadást félbeszakítő személy..
helyesen:..Az előadást félbeszakító személy...
2012. december 10. 10:23 #375
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Eszembe jutott egy ötlet.
Mi lenne, ha 1-1 híresség nem túl ismert hobbija lenne egy cikksorozat tárgya? Ez egyelőre csak ötlet, van 1-2 név, akiről én személy szerint szívesen írnék. Csak még azt kell kitalálnom, hogy találok annyi anyagot, hogy 1-1 cikk meg is születhessen belőle. Hülye ötlet, vagy vállalható? Ha jó, akkor 1-2 híresség hobbiját én szívesen elvállalnám, hogy utánajárok bővebben. Nyilván a saját legnagyobb kedvenceim közül, mert én olyan finnyás vagyok, hogy csak azokról írok, akiket szeretek is. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2012. december 10. 12:19 #376
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.10. 10:23)
Eszembe jutott egy ötlet.
Mi lenne, ha 1-1 híresség nem túl ismert hobbija lenne egy cikksorozat tárgya? Ez egyelőre csak ötlet, van 1-2 név, akiről én személy szerint szívesen írnék. Csak még azt kell kitalálnom, hogy találok annyi anyagot, hogy 1-1 cikk meg is születhessen belőle. Hülye ötlet, vagy vállalható? Ha jó, akkor 1-2 híresség hobbiját én szívesen elvállalnám, hogy utánajárok bővebben. Nyilván a saját legnagyobb kedvenceim közül, mert én olyan finnyás vagyok, hogy csak azokról írok, akiket szeretek is. rohog.gif

Szívesen hallgatnám, hogyan képzeled el. wink.gif
2012. december 10. 17:32 #377
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Courtneyy @ 2012.12.10. 12:19)
Szívesen hallgatnám, hogyan képzeled el. wink.gif

Hát XY űz valamilyen hobbit és azt fejteném ki. Hogy mióta, miért, hogyan. És hogy milyen eredményeket ért el benne, ha elért. Ilyesmi. biggrin.gif

Colunga még odabent? És DS? Nem túl kényes a téma..? Bár szerintem az apropó kapcsán beleférhetne... (márhogy doksifilm) blush.gif
2012. december 13. 20:19 #378
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Azt szeretném megkérdezni ha írok egy cikket mikor fogadják el?? Illettve ha valamit nem jól csináltam és nem jelenik meg megírhatom úgyra??? És honnan tudom mia hibám??? Tudtok segíteni, hogyan kell egy cikket megírni??

Előre is köszönöm!!
2012. december 13. 21:20 #379
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2012.12.13. 20:19)
Azt szeretném megkérdezni ha írok egy cikket mikor fogadják el?? Illettve ha valamit nem jól csináltam és nem jelenik meg megírhatom úgyra??? És honnan tudom mia hibám??? Tudtok segíteni, hogyan kell egy cikket megírni??
Előre is köszönöm!!

Courtneyy adatlapján minden fontos tudnivalóról olvashatsz. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2012. december 13. 21:42 #380
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Köszi

Csak azt nem értem ha a sztárok nyilatkoznak valamit akkor azt át lehet másolni nem???
77 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!