A Colungás cikkeim még bent vannak? Számíthatok a megjelenésükre vagy inkább nem?
Gondolom elég sok cikk van bent jelenleg is (nekem is, ha minden igaz, 3), ezért vannak a csúszások - az meg teljesen logikus, hogy minél nagyobb az aktualitása egy hírnek, annál előbb ki is kell kerülnie. És speciel az enyéim egyet leszámítva bármikor aktuálisak.
Úgyhogy nem is háborogni jöttem, hogy kerüljön már ki, csak kíváncsi vagyok, megjelenhetnek-e majd valamikor.
Lehet, hogy az ötlet topikba kellene írnom, de mivel a témába vág, most inkább itt fejteném ki a gondolatomat: jó lenne, ha a cikkek írói egy külön felületen (vagy akár a cikkek részben) szemmel tudnák tartani az írásaikat. Hogy bent van-e még, vagy törölve lett. És az is jó lenne, ha ugyaninnen még lehetne utólag szerkeszteni is a hírt. Magamból kiindulva sokszor csak a kész munkán veszem észre a hibákat, ebben a szövegdobozban nem mindig.
Persze ismerem a trükköt, hogy lehet szerkeszteni most is a cikket a megjelenésig, de ahhoz kell ismerni a linket, ami viszont elküldés után elveszik, hacsak nem másolom ki mondjuk jegyzettömbbe. Kényelmesebb lenne, ha a saját oldalamon látnám és bármikor elő tudnám hívni a még nem publikált híreket. És ilyenkor ha lemarad egy gondolat, egy találó kép vagy videó, akkor utólag - sok esetben könnyítve a szerkesztő munkáját - magam is beilleszthetném anélkül, hogy külön köröket fussak egy modinál.