Starity

Hírszerkesztők topikja

77 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 19. 16:56 #1021
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2014.09.19. 16:47)
Ez nem a böngésződ hibája, hanem a Starity vacakol valamiért. Senkinek se jeleníti meg a beszúrt videókat nem tudom, hogy miért, de reménykedek benne, hogy hamarosan már megjavítják, mert már kezd egy kicsit bosszantani. 
Addig is azt tudom ajánlani, hogyha bármikor írsz egy olyan cikket, amelyikbe videó is kerül, akkor a Megjegyés rovatba szúrd be a kisfilm linkjét, ezzel is megkönnyítve a hírszerkesztők munkáját. smileeee.gif

Köszönöm szépen az információt laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2014. szeptember 19. 16:58 #1022
Lilla06
Lilla06
The Supreme
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Idézet (LexiCobain @ 2014.09.17. 16:36)

Nyugalom, semmi baj a képekkel, csak még nem jutottunk a teendőink végére, emellett pedig nem S.O.S. hírértékű, így egyelőre talonban van a cikked, de nem kell aggódni, mindenképpen szakítunk rá időt, csak még egy kis türelmedet kérjük smileeee.gif

Nem sürgetésnek szántam, tisztában vagyok vele, hogy a moderátorok csak hobbiból csinálják ezt. Csak egy megerősítést szerettem volna, hogy ha máskor esetleg hasonlóba fognék.
Köszönöm a választ! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LexiCobain
2014. szeptember 19. 18:51 #1023
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Kedves fiúk és lányok smileeee.gif

Sokadszorra fordultok hozzánk a videók beillesztésének problémájával, melynek van egy nagyon egyszerű módja, amiről már korábban is ejtettem szót. Itt tekinthetitek meg a menetét, hogy hogyan és hova kellene beilleszteni a kisfilmet. Ez egy tutibiztos megoldás, soha nem vacakol. (Hangsúlyozom ismét: a méret 465*315 legyen!) smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2014. szeptember 19. 18:58 #1024
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (LexiCobain @ 2014.09.19. 18:51)
Kedves fiúk és lányok smileeee.gif
Sokadszorra fordultok hozzánk a videók beillesztésének problémájával, melynek van egy nagyon egyszerű módja, amiről már korábban is ejtettem szót. Itt tekinthetitek meg a menetét, hogy hogyan és hova kellene beilleszteni a kisfilmet. Ez egy tutibiztos megoldás, soha nem vacakol. (Hangsúlyozom ismét: a méret 465*315 legyen!) smileeee.gif

Amikor erről szó esett, akkor ugyanazt tettem, amit írtál és nekem automatikusan visszajavította a méretet az standardre, pedig kikapcsoltam azt a funkciót, hogy beledumáljon a szerkesztésembe. Több módon is próbáltam megcsinálni, de nem sikerült, a Starity rendszere nem fogadta el.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. szeptember 19. 19:07 #1025
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Kazuo @ 2014.09.19. 18:58)
Amikor erről szó esett, akkor ugyanazt tettem, amit írtál és nekem automatikusan visszajavította a méretet az standardre, pedig kikapcsoltam azt a funkciót, hogy beledumáljon a szerkesztésembe. Több módon is próbáltam megcsinálni, de nem sikerült, a Starity rendszere nem fogadta el.

Nem tudom, miért lehet ez, nálam normálisan működik, ezzel a módszerrel illesztem be azt, amit Ti nem tudtok. Talán az lehet a baj, hogy a YouTube-on állítotok méretet, amikor a Starityn kellene. Mutatok egy másik folyamatképet az előző mintájára, hogy én hol és mit javítok át smileeee.gif (A másolás után egyedül az 560-as méretet jelölöm ki és írom át 465-ösre és utána meg is jelenik a szövegtörzsben a videó.) Remélem, így már több szerencsével jártok smileeee.gif
2014. szeptember 22. 10:27 #1026
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Kazuo @ 2014.09.19. 18:58)

Elnézést, hogy beledumálok, de én is úgy vagyok, mint te. Tudom, hogyan kell(ene) beágyazni a videót, de az utóbbi időben egyszer sem sikerül, pedig mindent úgy csinálok, ahogy le van írva. Egyszerűen nem jelenik meg a videó, csak a nagy semmi. És egyik böngészőben sem működik, pedig a gépen van FF, Chrome és IE is. (és mindegyik folyamatosan frissíti is magát) Úgyhogy magam is értetlenül állok a dolog előtt. Szegény hírszerkesztőknek videó-témában rémálom lehetek, mert mindig csak az adott vidi linkjét szúrom be, hogy legyenek olyan tündérek és illesszék be, mert én nem tudom. smileeee.gif blush.gif
2014. szeptember 22. 12:58 #1027
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.22. 10:27)
Elnézést, hogy beledumálok, de én is úgy vagyok, mint te. Tudom, hogyan kell(ene) beágyazni a videót, de az utóbbi időben egyszer sem sikerül, pedig mindent úgy csinálok, ahogy le van írva. Egyszerűen nem jelenik meg a videó, csak a nagy semmi. És egyik böngészőben sem működik, pedig a gépen van FF, Chrome és IE is. (és mindegyik folyamatosan frissíti is magát) Úgyhogy magam is értetlenül állok a dolog előtt. Szegény hírszerkesztőknek videó-témában rémálom lehetek, mert mindig csak az adott vidi linkjét szúrom be, hogy legyenek olyan tündérek és illesszék be, mert én nem tudom. smileeee.gif blush.gif

Most már akkor tényleg elképzelésem nincs, mi lehet a baj, lehet, hogy ez nekünk működik csak a "különleges hozzáférés" miatt vagy nem tudom... Mindenesetre azért továbbra is hálásak leszünk, ha legalább a linket elkülditek, beleteszitek a cikkbe, akkor legalább nem kell feleslegesen keresgélni, hogy melyik videóra gondoltatok, nekünk meg igazán nem jelent többlet terhet, hogy be kell ágyazni, emiatt ne aggódjatok smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, LoveNessa
2014. szeptember 24. 18:31 #1028
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Idézet (LexiCobain @ 2014.09.22. 12:58)
Most már akkor tényleg elképzelésem nincs, mi lehet a baj, lehet, hogy ez nekünk működik csak a "különleges hozzáférés" miatt vagy nem tudom... Mindenesetre azért továbbra is hálásak leszünk, ha legalább a linket elkülditek, beleteszitek a cikkbe, akkor legalább nem kell feleslegesen keresgélni, hogy melyik videóra gondoltatok, nekünk meg igazán nem jelent többlet terhet, hogy be kell ágyazni, emiatt ne aggódjatok smileeee.gif

Én is megpróbáltam megírni Jlo és Iggy közös dalát,de ugye nem az került be, és amikor újra néztem a videót nem mutatta ki. pedig jó méretet is adtam hozzá meg minden. mellow.gif
2014. szeptember 25. 11:03 #1029
idone
idone
Timmy Tim

Státusz#retiredpersonality
Hozzászólás: 25036
Csatolások: 2326153
Azonosító: 180890
Sziasztok!

Ehhez a cikkemhez kérlek csatóljátok Alexander Fehling és Ed Skrein adatlapját. Köszönöm meghajolo.gif
2014. szeptember 25. 19:18 #1030
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Azt szeretném kérdezni, hogy az Életvitelbe milyen témák tartoznak bele és van ilyen határ pl. hogy egy nap csak egy cikket lehet írni?
2014. szeptember 26. 12:08 #1031
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Betti90 @ 2014.09.25. 19:18)
Azt szeretném kérdezni, hogy az Életvitelbe milyen témák tartoznak bele és van ilyen határ pl. hogy egy nap csak egy cikket lehet írni?

1. Minden olyan téma, ami nem kifejezetten 1-1 sztárhoz kapcsolódik, nem "celebhír", nem zenei hír, nem filmes hír, vagyis egyik másik kategóriába sem passzol.

2. Nincs cikkszám limit, annyit írsz, amennyit jólesik, de ha már írsz, akkor tegyél bele apait-anyait, hogy tényleg jó legyen, amit beküldesz. Nyilván nyúlfarknyi vagy semmitmondó hír ne legyen.

Remélem nem baj, hogy én válaszoltam, de ha valamit kihagytam, akkor majd úgyis kiegészítenek. blush.gif

Még egy gondolat: cikklimit olyan szempontból van, hogy egy hírességről egy nap csak egy cikk jelenhet meg, így értelemszerűen ha módod van rá, vedd be egy cikkbe az infókat, vagy ha nem lehet, akkor majd a hírszerkesztők elosztják: egyik nap ezt teszik ki, másik nap másikat. Vagy ahogy az aktualitása engedi. biggrin.gif De beküldési limit ilyen szempontból nincs.
3 felhasználónak tetszik: LexiCobain, Betti90, idone
2014. szeptember 26. 19:32 #1032
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.26. 12:08)
1. Minden olyan téma, ami nem kifejezetten 1-1 sztárhoz kapcsolódik, nem "celebhír", nem zenei hír, nem filmes hír, vagyis egyik másik kategóriába sem passzol.
2. Nincs cikkszám limit, annyit írsz, amennyit jólesik, de ha már írsz, akkor tegyél bele apait-anyait, hogy tényleg jó legyen, amit beküldesz. Nyilván nyúlfarknyi vagy semmitmondó hír ne legyen.
Remélem nem baj, hogy én válaszoltam, de ha valamit kihagytam, akkor majd úgyis kiegészítenek. blush.gif 
Még egy gondolat: cikklimit olyan szempontból van, hogy egy hírességről egy nap csak egy cikk jelenhet meg, így értelemszerűen ha módod van rá, vedd be egy cikkbe az infókat, vagy ha nem lehet, akkor majd a hírszerkesztők elosztják: egyik nap ezt teszik ki, másik nap másikat. Vagy ahogy az aktualitása engedi. biggrin.gif De beküldési limit ilyen szempontból nincs.

Köszi a segítséget smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. szeptember 28. 15:20 #1033
- törölt felhasználó -    
Dj Martin Garrixet. A cikkben az van, hogy Martin Garrixot.
2014. szeptember 28. 17:03 #1034
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Hali! Aki átnézi az Alyson Stoneres cikkemet, azt arra kérem, hogy javítsa ki a végét, ugyanis azt hittem vége a videónak, de még volt belőle és ott derült ki, hogy Alex G-nek már van egy lemeze, tehát azt a részt kérlek javítsátok. Bocsi és köszi! smileeee.gif meghajolo.gif
2014. szeptember 28. 20:16 #1035
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
sziasztok! ennél a cikkemnél hiába nézelődtem több oldalon is, úgy tűnik nagyon csúnyát átfutottam a lemez címén, az egyelőre ismeretlent javítsátok már Risteyksessä-ra, a videónál a szélességet pedig hiába írtam át 465-re, nem ágyazta be, úgyhogy itt a link hozzá. unsure.gif köszönöm a javításokat. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: LoveNessa
2014. szeptember 29. 12:29 #1036
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért van az, ha milliószor átnézek egy cikket, hogy ne legyen benne hiba, majd elküldöm és csak akkor nyomja ki a szememet az összes félregépelés?? dry.gif reklamalo.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: LovelyBarbaraPalvin, idone, Sally Sparrow
2014. szeptember 29. 22:47 #1037
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (kurrek @ 2014.09.29. 12:29)
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért van az, ha milliószor átnézek egy cikket, hogy ne legyen benne hiba, majd elküldöm és csak akkor nyomja ki a szememet az összes félregépelés??  dry.gif  reklamalo.gif  biggrin.gif

Nem vagy egyedül. Én is vagy ötször átolvasok egy cikket a megírás után és valahogy mégis mindig sikerül átsiklani azokon a hibákon. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: kurrek, idone, Sally Sparrow
2014. szeptember 30. 07:47 #1038
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kurrek @ 2014.09.29. 12:29)
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért van az, ha milliószor átnézek egy cikket, hogy ne legyen benne hiba, majd elküldöm és csak akkor nyomja ki a szememet az összes félregépelés??  dry.gif  reklamalo.gif  biggrin.gif

Ezzel tényleg nem vagy egyedül. Én a beküldés után szoktam a legtöbb dolgot kijavítgatni, mert hát valóban a "kész felületen" látszanak a hibák a legjobban és nekem is ott szúrnak szemet főleg... biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kurrek, idone
2014. szeptember 30. 14:15 #1039
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.30. 07:47)
Ezzel tényleg nem vagy egyedül. Én a beküldés után szoktam a legtöbb dolgot kijavítgatni, mert hát valóban a "kész felületen" látszanak a hibák a legjobban és nekem is ott szúrnak szemet főleg... biggrin.gif

Ezzel mi is így vagyunk, van, hogy az embernek átsiklik a szeme a kisebb hibákon, de szerencsére utólag is javíthatóak smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: kurrek, LovelyBarbaraPalvin, idone, Sally Sparrow
2014. szeptember 30. 14:34 #1040
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Sziasztok. Nemrég beküldtek egy modelles cikket : Feledhetetlen modellek a sztárvilágban.
Ha berakjátok, akkor a kapcsolódó sztárokhoz Mihalik Enikőt kérlek illeszétek be, mert kifelejtettem sad.gif
77 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!