Starity

Hírszerkesztők topikja

77 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 30. 16:10 #1041
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.30. 14:34)
Sziasztok. Nemrég beküldtek egy modelles cikket : Feledhetetlen modellek a sztárvilágban. 
Ha berakjátok, akkor a kapcsolódó sztárokhoz Mihalik Enikőt kérlek illeszétek be, mert kifelejtettem  sad.gif

beküldtek helyett :* beküldtem wub.gif
2014. október 04. 19:59 #1042
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3292
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Sziasztok, csak érdeklődöm, mert nem tudom, mi a menetrend?
Már majdnem 2 napja beküldtem egy cikket: David Garrett "Klasszikus Forradalma" - az induló turnéjáról szól ... nos, az első koncert 2 perc múlva, 20:00-kor kezdődik, cikk még sehol blink.gif
Vagy csupán arról van szó, hogy kevés itt az ember rá? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: idone
2014. október 06. 07:35 #1043
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Éowyn @ 2014.10.04. 19:59)
Sziasztok, csak érdeklődöm, mert nem tudom, mi a menetrend? 
Már majdnem 2 napja beküldtem egy cikket: David Garrett "Klasszikus Forradalma" - az induló turnéjáról szól ... nos, az első koncert 2 perc múlva, 20:00-kor kezdődik, cikk még sehol  blink.gif 
Vagy csupán arról van szó, hogy kevés itt az ember rá?  unsure.gif

Én október 3-án - nem sokkal a forráshír megjelenése után(!) [gyanítom elsőnek írtam meg akkor] - küldtem be egy cikket, aminek gyors aktualitása volt október 4. Egész jó kis cikk lett (ha lehetek ennyire szerénytelen), és az sem volt sehol. sad.gif És bosszant, hogy mivel sietnem kellett, magamnak már nem mentettem le, így ez meg sincs. sad.gif
Tény: piszok kevés ide 3 szem ember, akik ráadásul úgy vettem észre sokszor fedik egymást időben. Ami persze nem az ő hibájuk... Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Szóval lehet, hogy elkerülte a figyelmet a dátum vagy csak épp nem volt fent senki és/vagy van még bent több cikk is...

A beküldött cikkeknél egyébként én örülnék, ha lenne lehetőség a megjegyzés rovatot is még szerkeszteni a beküldés után. Van, hogy elfelejtek valamit, vagy később jut eszembe, hogy jó lett volna még üzenni a szerkesztőnek valamit. Persze ott a privát üzi, de gondolom a postaládájuk amúgy is hemzseg, plusz sokkal egyszerűbb, ha adott cikknél van az adott megjegyzés közvetlenül...
3 felhasználónak tetszik: idone, Shenayla, kurrek
2014. október 06. 16:16 #1044
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Hali! A Blake Livelys cikkembe véletlenül Ryan Goslingot írtam egy helyen, nem tudom, hogy miért, de kérlek javítsátok, ha kikerül! Köszi és bocs! smileeee.gif
2014. október 07. 19:20 #1045
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Bár nem én írtam a cikket, szerintem Ehhez a cikkhez, az Ő lapját illene berakni, ugyan is róla szól! smileeee.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: LexiCobain
2014. október 08. 14:51 #1046
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.10.06. 07:35)
Én október 3-án - nem sokkal a forráshír megjelenése után(!) [gyanítom elsőnek írtam meg akkor] - küldtem be egy cikket, aminek gyors aktualitása volt október 4. Egész jó kis cikk lett (ha lehetek ennyire szerénytelen), és az sem volt sehol. sad.gif És bosszant, hogy mivel sietnem kellett, magamnak már nem mentettem le, így ez meg sincs. sad.gif

sad.gif sad.gif sad.gif
Én szerencsére lementettem. Mind a kettőt, mert ráadásul szombatról utólag írtam egy újabb cikket, aktualizáltam a szövegét, hogy még csak véletlenül se kelljen a moderátoroknak fáradozniuk vele ... annak is már 2 napja, még egy-két napig aktuális lesz, aztán már írnám a következőt. De így ... meggondolom. rolleyes.gif

Tény: piszok kevés ide 3 szem ember, akik ráadásul úgy vettem észre sokszor fedik egymást időben. Ami persze nem az ő hibájuk... Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Szóval lehet, hogy elkerülte a figyelmet a dátum vagy csak épp nem volt fent senki és/vagy van még bent több cikk is...

Igen, kevesen vannak, és persze nem annak szól a méltatlankodás, aki csinál valamit. Kellenének még erre emberek.

Ja, és csak azért, hogy valami vacak izé megjelenjen a nevem mellett, azért továbbra sem fogok olyan irományt rittyenteni, hogy melyik celeb mikor, hova, kire, kibe eresztette a testnedveit, vagy mikor festette lilára a haját .. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: kurrek, Sally Sparrow
2014. október 09. 20:07 #1047
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Sziasztok!
Lehet, hogy már más is kérdezte előttem, de meg tudnátok mondani, hogy kik az aktív, cikkek javításával/publikálásával foglalkozó tagok az oldalon?
Előre is köszönöm a választ! smileeee.gif
2014. október 10. 08:35 #1048
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lilla06 @ 2014.10.09. 20:07)
Sziasztok!
Lehet, hogy már más is kérdezte előttem, de meg tudnátok mondani, hogy kik az aktív, cikkek javításával/publikálásával foglalkozó tagok az oldalon?
Előre is köszönöm a választ! smileeee.gif

Jelenleg LexiCobain, Courtneyy, Lovenessa. Illetve ha akar, akkor Freeze is, de ő foglalkozik ezzel a legkevesebbet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2014. október 11. 09:18 #1049
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.10.10. 08:35)
Jelenleg LexiCobain, Courtneyy, Lovenessa. Illetve ha akar, akkor Freeze is, de ő foglalkozik ezzel a legkevesebbet. biggrin.gif

Köszönöm szépen a választ! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. október 11. 21:05 #1050
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Hy.

Szabad megkérdezni, hogy Ez és Ez a legnagyobb hazai forrásnak számítanak, úgy mint a Storyonline, Blikk vagy a Bors stb?
2014. október 13. 15:31 #1051
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
A beküldött cikkeknél egyébként én örülnék, ha lenne lehetőség a megjegyzés rovatot is még szerkeszteni a beküldés után. Van, hogy elfelejtek valamit, vagy később jut eszembe, hogy jó lett volna még üzenni a szerkesztőnek valamit. Persze ott a privát üzi, de gondolom a postaládájuk amúgy is hemzseg, plusz sokkal egyszerűbb, ha adott cikknél van az adott megjegyzés közvetlenül...

Igen, sajnos kevesen vagyunk és mi is csak emberek vagyunk, akiknek ráadásul ez nem is hivatalos állása, az amúgy is kevés szabadidőnkből áldozunk fel időt arra, hogy itt megjelenjenek cikkek. Én egyetemista vagyok, a többiek pedig munka után kutatnak, dolgoznak, úgyhogy esélytelen, hogy egész nap a gép előtt üljünk. Én elnézést kérek, ha valakinek az irománya kicsúszik a határidőből, de volt, hogy felléptem és 60 javítandó cikk várt, amit nem kis idő átnézni, főleg, hogy több, mint fele használhatatlan. Utána kell nézni, hogy nem-e másoltak, helyesírást kell ellenőrizni, stb. stb., úgyhogy nem megy olyan gyorsan. Persze azért tudjuk, hogy kik a megbízható cikkírók meg kiknek az irományával nincs sok munka, de nehéz észre venni az ilyeneket, amikor bent van több tucat kukába való.
2 felhasználónak tetszik: LexiCobain, idone
2014. október 13. 15:41 #1052
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (LoveNessa @ 2014.10.13. 15:31)
Igen, sajnos kevesen vagyunk és mi is csak emberek vagyunk, akiknek ráadásul ez nem is hivatalos állása, az amúgy is kevés szabadidőnkből áldozunk fel időt arra, hogy itt megjelenjenek cikkek. Én egyetemista vagyok, a többiek pedig munka után kutatnak, dolgoznak, úgyhogy esélytelen, hogy egész nap a gép előtt üljünk. Én elnézést kérek, ha valakinek az irománya kicsúszik a határidőből, de volt, hogy felléptem és 60 javítandó cikk várt, amit nem kis idő átnézni, főleg, hogy több, mint fele használhatatlan. Utána kell nézni, hogy nem-e másoltak, helyesírást kell ellenőrizni, stb. stb., úgyhogy nem megy olyan gyorsan. Persze azért tudjuk, hogy kik a megbízható cikkírók meg kiknek az irományával nincs sok munka, de nehéz észre venni az ilyeneket, amikor bent van több tucat kukába való.

Fuu nagyon kemény munkátok van. Van időtök valami másra is?? :OOO

Egyébként ha tőlem láttok egy cikket biztosak lehettek benne, hogy nem másolt tehát arra nem kell időt szánni! beer.gif
2014. október 13. 20:33 #1053
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
http://starity.hu/sztarok/kallai-kiss-zsofi/ őt kellene az x-faktoros cikkhez csatolni, mert kimaradt beer.gif
1 felhasználónak tetszik: LoveNessa
2014. október 14. 20:17 #1054
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet (LoveNessa @ 2014.10.13. 15:31)

Persze, ez mind érthető is, amit leírtál.
Kevesen vagytok - castingoljatok még néhány megbízható és hozzáértő embert beer.gif

3 felhasználónak tetszik: Beyla, Sally Sparrow, LexiCobain
2014. október 14. 21:15 #1055
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Idézet (Éowyn @ 2014.10.14. 20:17)
Persze, ez mind érthető is, amit leírtál.
Kevesen vagytok - castingoljatok még néhány megbízható és hozzáértő embert  beer.gif

Az a baj, hogy nem megy ilyen egyszerűen és nem rajtunk múlik, hogy kik lesznek hírszerkesztők. 2012-ben keresett még fel engem Freeze, akkor még jópáran voltunk, aztán felszívódott mindenki Courtneyy-n kívül és ketten maradtunk egészen addig, amíg végre rá nem vettük Freeze-t, hogy kinevezze Lexit is, de az se történt meg egyhamar.
2 felhasználónak tetszik: idone, LovelyBarbaraPalvin
2014. október 15. 11:56 #1056
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Kérlek javítsátok EBBEN A CIKKBEN: nem Thalía Sody, hanem Thalía Sodi. Köszönöm! meghajolo.gif
2014. október 15. 12:02 #1057
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (LoveNessa @ 2014.10.14. 21:15)
Az a baj, hogy nem megy ilyen egyszerűen és nem rajtunk múlik, hogy kik lesznek hírszerkesztők. 2012-ben keresett még fel engem Freeze, akkor még jópáran voltunk, aztán felszívódott mindenki Courtneyy-n kívül és ketten maradtunk egészen addig, amíg végre rá nem vettük Freeze-t, hogy kinevezze Lexit is, de az se történt meg egyhamar.

Engem Freeze 2011. szeptemberében keresett meg, válaszoltam is neki, hogy csak akkor tudnám vállalni, ha... De azóta sem kaptam tőle sem választ, sem megkeresést. rohog.gif Úgyhogy tudom, hogy nem olyan egyszerű dolog ez... biggrin.gif Tulajdonképpen minden egyetlen emberen múlik... Akinek szintén nem ez az oldal a fő elfoglaltsága, szóval nehéz ügy. biggrin.gif

Egyébként amiket írtál a #1051-es kommentben: teljesen egyetértek és tudom én is. Nem is nektek szólt a kritika, hanem egy picit annak a személynek, aki tud is tenni a javulásért. rohog.gif És aki sok mindent kitalál és megígér, csak hogy mikor valósulnak meg... Na, az a rejtély. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: LoveNessa
2014. október 15. 12:47 #1058
- törölt felhasználó -    
Ha majd időtök engedni, akkor ebben a cikkben ki kellene cserélni a videót erre, mert a cikkben szereplőt priváttá tették. smileeee.gif Köszönöm! meghajolo.gif
2014. október 17. 20:06 #1059
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Sziasztok! Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de az "Ez történt a rockvilágban" féle cikkekbe, mi alapján kerülnek be a hírek? Van erre egy meghatározott zóna? Szóval pl. ha valaki 2000 alatt van, akkor csak ezekben jelenhet meg?
Előre is köszönöm a választ! biggrin.gif
2014. október 17. 21:30 #1060
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.10.17. 20:06)
Sziasztok! Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de az "Ez történt a rockvilágban" féle cikkekbe, mi alapján kerülnek be a hírek? Van erre egy meghatározott zóna? Szóval pl. ha valaki 2000 alatt van, akkor csak ezekben jelenhet meg?
Előre is köszönöm a választ! biggrin.gif

Sziaa smileeee.gif Hmmm, igazából a rockvilágos sorozatomba úgy válogatok híreket, ha valami kis hír ahhoz, hogy saját cikket kapjon, mégis érdemes megosztani a közönséggel. Lényegében bármi lehet. Kit/kiket látnál benne szívesen?
1 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives
77 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!