Idézet (Sally Sparrow @ 2014.10.06. 07:35)
Én október 3-án - nem sokkal a forráshír megjelenése után(!) [gyanítom elsőnek írtam meg akkor] - küldtem be egy cikket, aminek gyors aktualitása volt október 4. Egész jó kis cikk lett (ha lehetek ennyire szerénytelen), és az sem volt sehol.
És bosszant, hogy mivel sietnem kellett, magamnak már nem mentettem le, így ez meg sincs.
Én szerencsére lementettem. Mind a kettőt, mert ráadásul szombatról utólag írtam egy újabb cikket,
aktualizáltam a szövegét, hogy még csak véletlenül se kelljen a moderátoroknak fáradozniuk vele ... annak is már 2 napja, még egy-két napig aktuális lesz, aztán már írnám a következőt. De így ... meggondolom.
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.10.06. 07:35)
Tény: piszok kevés ide 3 szem ember, akik ráadásul úgy vettem észre sokszor fedik egymást időben. Ami persze nem az ő hibájuk... Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Szóval lehet, hogy elkerülte a figyelmet a dátum vagy csak épp nem volt fent senki és/vagy van még bent több cikk is...
Igen, kevesen vannak, és persze nem annak szól a méltatlankodás, aki csinál valamit. Kellenének még erre emberek.
Ja, és csak azért, hogy valami vacak izé megjelenjen a nevem mellett, azért továbbra sem fogok olyan irományt rittyenteni, hogy melyik celeb mikor, hova, kire, kibe eresztette a testnedveit, vagy mikor festette lilára a haját ..