A fiatal énekesnő egy élő chatben beszélt a One Direction egyik tagjáról, elmondta, jelenleg ő a kedvenc sztárideálja. Rajongók ezreinek szerzett ezzel örömet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato odáig van Niall Horanért
2012. április 03. 17:12
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
jajjjjj,nem is tudom h összeillenének. nekem mind egy ha össze jönnek ha nem.
2012. április 03. 17:13
Itt van az összes interjú + Twitter kiírás, amiben Niall megemlítette Demit. http://www.youtube.com/watch?v=mGNhyQWPAAE
2012. április 03. 17:16
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Nem hiszem hogy ösze illenek
2012. április 03. 17:16
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline |
szerintem nemis illenek össze.
2012. április 03. 17:17
lollypop16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 166699 offline |
nagyon nem illenek össze :/
2012. április 03. 17:18
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
ST1996: hahaha:DDD egyetértek;DDD
2012. április 03. 17:18
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Kedves volt Demitől, hogy reagált Niall kijelentésére. Szerintem nem illenének össze, mert Dem érettebb, komolyabb és idősebb is, mint Niall. Sok mindenen ment már keresztül, élt már meg jót és rosszat, Niall olyan kis bolondocska, vidám, élvezi az életet. De természetesen Dem aranyosságból twitterelte csak azt, hogy a celebideálja és a cím már megint nem a cikkre utál, mert hogy ez pont fordítva van!
2 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
itsmestella
2012. április 03. 17:28
Nem vagyok önző, és most nem, csak az beszél belőlem, hogy nekem is a kedvencem Niall, de szerintem ők nem illenének össze, valami van bennük ami úgy pont üti egymást, vagy nem tudom, mert pl amit Szandi_Unbroken linkelt videóban [02:30-tól] a képeken annyira nem illenek össze, van valami, de nem tudom kifejezi.:D persze ez saját vélemény! Igazából Demi mellé egy magas, például, mint Demi (volt?) pasija, Wilmer Valderrama-félét tudnék elképzelni, Niall meg pont az ellentéte. Na, mindegy úgy sincs sok beleszólásunk, max sírunk, dühöngünk, csapkodjuk az asztal, hogy miért jöttek össze!:D Amúgy a cikk címe szerintem túlzás, hogy odáig van. Néhány kép Niall♥ Ja, még azt, hogy én úgy tudom, hogy Niall nőideálja Cheryl Cole.
2012. április 03. 17:33
Nem illenek össze, szerintem ez látható. Niall még egy éretlen tini, akinek tojáshéj a fenekén, Demi pedig a kortársaihoz képest elég érett, és rengeteg dolgot megért már. Nem mutatnak jól együtt, meg gondolom Demi sem értette komolyan, ha pedig igen, akkor én estem pofára. Nem hiszem, hogy ilyen tizenéves ficsúrokkal randizgatna.
2012. április 03. 17:35
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline |
szerintem totál nem illenek össze.. el nem tudnám demit niall mellett elképzelni..:| úgy sem lessz ebből semmi szerintem demi csak kedvességből mondta ezeket.)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.