Sztárok, akiknek le kéne szokniuk a dohányzásról
2012. április 04. 12:25
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline |
naomi92 ugyanerre gondoltam.... am meg Nina Dobrev is...
2012. április 04. 12:32
milkywayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 134 Csatolások: 46 Azonosító: 160949 offline |
Hozzáfűznivalóm csak annyi ,hogy tényleg undorító szokás. És nem is trágárkodok itt a dohányzásról mert nagyon jól tudom ,hogy a fórum kb. 10-20% már vagy kipróbálta vagy szívja is. Talán ebben inkább az az elkeserítő ,hogy oké ,hogy csinálják ezzel nincs is semmi baj mert nincs olyan ember aki ne látott volna dohányost, inkább ott a probléma ,hogy ők ezzel példát mutatnak (ha akarják ha nem). Szerintem leginkább Lourdes és Miley. Sokan szeretik "megkajálni" a rock-pop imidzzsel járó ártalmakat is. Így tízenakárhány évesen. Hajrá.
Egyébként a cikk meg nagyon jó lett.
Egyébként a cikk meg nagyon jó lett.
2012. április 04. 12:34
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Hát ez elég sajnálatos... az a legrosszabb, hogy akarva-akaratlanul is ártanak a környezetünknek, a nem dohányzóknak is... Ma sétáltam egy férfi mellett, aki dohányzott és az összes füst rám jött, én meg nagyon nem szeretem... gyorsan ki is előztem inkább.
2012. április 04. 12:54
Lizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 461 Csatolások: 0 Azonosító: 141427 offline |
én is kipróbáltam már a cigit,de szerencsére nem szoktam rá...amúgy nem igazán értem hogy mi jó van benne...szerintem tök rossz...és remélem is mindnél hamarabb leszokik erről a káros szokásáról Zayn♥ is!
2012. április 04. 13:11
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nem tervezem kipróbálni és nem is fogok részokni! Úgy vagyok vele hogy ez fejben dől el! Ja és persze nagyon fontos hogy milyen felmenőkkel vagy körülvéve! Mert sok esetben az a mérvadó hogy otthonról mit látsz! Akiknek a szüleik is dohányoznak azok könnyebben szoknak majd rá mint azok akik a közvetlen környezetükben nem látják a cigit! Ez egy nagyon rossz és károk dolog! de ha ezt az emberek tudják akkor kérdezem én: Miért nem lehet beszüntetni a GYÁRTÁSÁT? Mert oké hogy vannak emberek de azok is ha csak magukat tennék tönkre az nem érdekene mert szíve joga de hogy a környezetében is kárt tegyen...
2012. április 04. 13:21
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline |
Zayn cigizzik??? o.O
2012. április 04. 13:40
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én azon nem vagyok meglepve,hogy ezek a sztárok cigiznek... de azon meglepődtem,hogy milyen rondák,hogy nincsenek ki sminkelve vagy hasonló... kivéve Rihanna és talán Vanessa így is szépek,hogy nincsenek ki sminkelve...
2012. április 04. 14:02
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Háth.. elég kár , hogy cigiznek de, ők tudják. Nem is tudtam ,hogy Vanessa és Adele cigizik. :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.