A One Direction visszautasítta Michelle Obama meghívását
2012. április 05. 13:23
Idézet (Janie @ 2012.04.05. 12:15)
Szerintem nem is igazán Michelle Obama akarta a bandát, hanem a gyerkőcei
Hát van benne valami
2012. április 05. 13:41
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
ez ténleg jó dolog h meghívta őket....de már elegem van az amerikaiakból!! jó ott túrnéznak,de örülnék ha Angliában lennének. am + imádom őket.
2012. április 05. 14:11
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
éppen ezért is szeretem annyira őket,h fontosabbak nekik a rajongók,mint az ilyen konkurenciák.
és amugy ide is jöhetnének
meg ott lesznek júliusig,nem elég az az ameriaknak.? meg persze pehetnének már haza is.! *.*
és amugy ide is jöhetnének
meg ott lesznek júliusig,nem elég az az ameriaknak.? meg persze pehetnének már haza is.! *.*
2012. április 05. 16:58
igazuk van ha már máshol adnak aznap koncertet De azért ide Budapestre is eljöhetnének egyszer
2012. április 05. 17:17
Nem csodálom hogy meghívta őket, ők mindenkiben jó első benyomást tesznek, olyan aranyosak *.* 1D 4ever
2012. április 05. 19:03
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
bbasszus a 10 meg 13 éves lányok. milyen szerencsések már :@ :\ énisakarokvelüktalálkoznii*-* el se engedném őket az tutiiii*-*x
2012. április 05. 21:07
Lora28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 126445 offline |
Megértem,hogy visszautasították.Hiszen egy konceretet például ezért nem mondhatnak vissza.
delenagirl_ írta:
igazuk van ha már máshol adnak aznap koncertet De azért ide Budapestre is eljöhetnének egyszer
Szerintem is jöhetnének már.D De szerintem arra még egy jó darabig várhatnánk....
delenagirl_ írta:
Szerintem is jöhetnének már.D De szerintem arra még egy jó darabig várhatnánk....
2012. április 05. 22:14
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Biztosan nagy megtiszteltetés volt már az számukra ,hogy meghívták őket Ez nem kis dolog és megértem őket ,hogy vissza utasították az ajánlatot mivel más dolguk volt....látszik ,hogy a rajongók fontosak nekik ,mivel ha jól tudom egy koncert lesz aznap
2012. április 06. 09:18
Ez nagy megtiszteltetés lenne,de mivel szeretik a rajongóikat és törődnek velük ezért mennek koncertezni. Jólteszik
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.