Jennifer Lopez újra táncol
2012. április 06. 16:48
Gratulálok Jenny-nek mert nagyon jó lett a klip és a szám is király. J-lo gyönyörű benne, de hogy őszinte legyek én a pasiját inkább kihagytam volna a klipből mert brutális feje van. Dea szám az nagyon-de -nagyon jó.
2012. április 06. 18:31
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Nekem nagyon tetszik a klip! A dalt viszont nem minősíteném.... Úgy tűnik Jenny megunta a jó kis r&b hangzást, mert az ugye nem menő mostanság, így hát elkezdett ilyen csodás "remekműveket" készítgetni. A macskám több mondanivalót képes összehozni, mint ami ebben dalban van! Gratula Jenny!
Mindenesetre jól indult a zenei pályán és ide jutott. Akkor inkább filmezzen e helyett
Mindenesetre jól indult a zenei pályán és ide jutott. Akkor inkább filmezzen e helyett
2012. április 06. 19:06
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
A bújtatott reklámokat figyelitek
Lopez kisasszony immár sokadszor tette bele a klipjébe egy szeszes italgyártó márkáját, ami gondolom ezért ismét meggyőző összeggel olajozza egyébként sem túl problémás életét
Lopez kisasszony immár sokadszor tette bele a klipjébe egy szeszes italgyártó márkáját, ami gondolom ezért ismét meggyőző összeggel olajozza egyébként sem túl problémás életét
2012. április 06. 20:05
A számot vagy 50-szer meghallgatma ugyhogy elmegy. A klip nekem nem tetszik!
2012. április 06. 21:40
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Beyonce és Kylie Minogue klipjei jutnak eszembe bizonyos részeknél. A dal nem rossz, csak többször kell meghallgatni, a klip érdekes, van benne fantázia.
hellorl egyet értek veled. Jen nagyon jó énekesnő volt régen és fantasztikus színésznő még mindig, és nem sok olyan van, akinek ez megy.
hellorl egyet értek veled. Jen nagyon jó énekesnő volt régen és fantasztikus színésznő még mindig, és nem sok olyan van, akinek ez megy.
2012. április 06. 22:53
szerintem a zene és a szám is nagyon jó lett mint az eddigiek is
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.